- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
srácok ez nem az a hely hogy hogyan krekkeljük a játékot mert jujj nem megy ha ennyire nem értetek hozzá és még a keresőket sem tudjátok használni szépen be kell ballagni a boltba és meg venni ennyi.
mellesleg ha egy moderátor ide tévedne simán kitörölhetné a fél topicot az alapelvek megsértése miatt
szóval nem rám kell haragudni mert pl ha idejön egy ember akinek meg van az eredeti és bele olvas a topicba mit lát? "jajj nem megy a krekk segícssetek!!!!!!!"
de nem is koptatom tovább a billentyűzetet mert szerintem felesleges
-
DewiL
senior tag
válasz
Killerlaca #7428 üzenetére
igen vedd meg !
-
-
DewiL
senior tag
hát igen soha nem lesz már olyan jó mint anno a 3 és 4 volt (személyes kedvenceim)
-
DewiL
senior tag
"Olvastam már 9,XX is..."
itt olvashattad -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #6342 üzenetére
a radeon 9200 csak PS 1.4-et és VS 1.1-et támogat
kroky3: az enyém 1175LE
-
DewiL
senior tag
válasz
hector faub #6330 üzenetére
talán ha max-ra rakod a grafikát akkor neked is ülnek majd benne
-
DewiL
senior tag
válasz
Bellon_18 #6327 üzenetére
úgy érted lefagy? kapcsold be az autö seve opciót ha nincs ha pedig be van akkor minden verseny után ment a racedayen belül így ha betöltöd az utolsó mentett állást akor tudod folytatni
ha pedig már egyszer dominated-re megcsináltad a racedayt akkor meg kit érdekelnek a pontok hisz a rekodokat ugy is megjegyzi
a pontok pedig azért vesznek el ha kilépsz a racedayből mert végtelenszer újra lehet játszani egy racedayt -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5870 üzenetére
én a játék több mint 1/3áig a nissan 240sx-et használtam grip-re gondolom kitaláltad hogy nem alapon és ez azt hiszem választ is ad a kérdésedre
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5860 üzenetére
Customot pakolj! szerintem a quicknek nincs értelme max annak aki semmit nem ért az egészhez
-
DewiL
senior tag
nah írtam a moderátoros topicba reméljük hamarosan bővül az első hsz és akkor lehet arra hivatkozni...
-
DewiL
senior tag
válasz
slayer006 #5854 üzenetére
jólvan akkor kiveszem
+ Kiskokó kedvéért lett egy új pont is- A kétkerekezős(wheelie) drag-ra versenyre MUSCLE car-t kell venni!
pl: camaro, chevelle, hemi stbGripre (Hajsza) érdemes 4wd autót választani
Driftre hátsó kerekeset
Speedre valami jó gyorsatpl Lamborghini
Dragra tapasztalatok alapján nagyonjó a pl a Supra, 240SX, Zonda- Tuningolni a garázsban lehet mindenki saját ígényei szerint
Különböző verseny módokhoz különböző beállítások kellenek tuningolni érdemes sőt kötelező a siker érdekében- Ha kilépsz a versenynapból a Dominated/Lenyomtad után NEM NEM VESZIKE EL a Dominated/Lenyomtad státusz
- Bármelyik versenynapot végtelenszer újra lehet játszani
- A verseny térkép (az a grafiti szerű valami):
Az a verenynap ami Dominated/Lenyomtad az ZÖLD
AZ a versenynap amit elkezdhetsz Fehér
Az a versenynap amit nem elérhető Szürke- Sokan panaszkodnak hogy szaggat, akad a játék teléjesen mindegy milyen felbontásban és beállítások mellet a tapsztalat azt mutaja ez csak XP alatt van Vista alatt nincs
- Magyarosítás:
hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg névenmásold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"aztán indítsd ezt el ,hogy hozzáadja a regisztrációs bázishoz
és magyar lett -
DewiL
senior tag
szerintetek ez jó lesz 1hsz updatenek?
ha valamit ki hagytam szóljatok...- A kétkerekezős(wheelie) drag-ra versenyre MUSCLE car-t kell venni!
pl: camaro, chevelle, hemi stbGripre (Hajsza) érdemes 4wd autót választani
Driftre hátsó kerekeset
Speedre valami jó gyorsatpl Lamborghini
Dragra tapasztalatok alapján nagyonjó a pl a Supra, 240SX, Zonda- Tuningolni a garázsban lehet mindenki saját ígényei szerint
Különböző verseny módokhoz különböző beállítások kellenek tuningolni érdemes sőt kötelező a siker érdekében- Ha kilépsz a versenynapból a Dominated/Lenyomtad után NEM NEM VESZIKE EL a Dominated/Lenyomtad státusz
- Bármelyik versenynapot végtelenszer újra lehet játszani
- A verseny térkép (az a grafiti szerű valami):
Az a verenynap ami Dominated/Lenyomtad az ZÖLD
AZ a versenynap amit elkezdhetsz Fehér
Az a versenynap amit nem elérhető Szürke- Magyarosítás (by slayer006):
hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg névenmásold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"aztán indítsd ezt el ,hogy hozzáadja a regisztrációs bázishoz
és magyar lett -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5834 üzenetére
de csak akkor egyik sem lesz felfordítva az 5ből
amugy a javító és totálkár kártyából is 25db a max -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5826 üzenetére
egy verseny napon csak 2 kártyát választhasz egyet akkor amikor a verseny napot meg nyered a másikat pedig ha dominálsz a verseny napon
amik benne vannakjavító kártya
tolálkár javító kártya
ingyen autó kártya
tuning cuccok
pénz -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5814 üzenetére
az a 3 érték azt jelenti hogy gyakorlatilag 1 autóból 3 különbözőt tudsz csinálni mármint kinézetre beállítás szempontjából és tuning szempontból én eddig mindig csak egyet csináltam
de pl ha nyersz egy autót akkor annak már van blueprintje ezt törölheted vagy csinálhatsz újat
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5810 üzenetére
tuning:
garázs - kocsi kiválaszt - blueprint/tervrajz szerkesztése - nem a tuning menu pont hanem felette egyel
nah itt lehet felpakolni a kocsira a cuccokatautó vásárlás:
grafitis térkép - ESC - kocsik - értelem szerűen itt a kersekedést választod -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5804 üzenetére
szívesen...
viszont megcsináltam egy másikat...4 verseny és mind készés nem kapott zöld keretet...
ez azért lehet mert nem érted el a Dominated/lenyomtad hoz szükséges pontszámot
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5792 üzenetére
nah miaz mégis csak megteteszett ez a sz*r játék?
mert amikor néhány ezer hozzászólással ezelőtt kijött a teljes nagyon sz*r volt
nah de nem kötözködöm...
onnan tudod hogy készvan egy versenynap hogy a grafitis térképen bezöldül amire pedig mhetsz az fehére amire pedig nem az szürke
ami pedig a "pipákat" illeti...
egy verseny napnak általában 2része van
1. x ezer pontszám után meg nyerted a verseny napot júhhéé választhatsz egy jutalom kártyát DE
2. és ez a lényed el kell érni a Dominated pontszámot ahhoz hogy igazán teljesítsd a napot és akkor juhhé megint válaszhatsz egy kártyát és KÉSZ nyudodtan kiléphetsz ugyan kiírja hogy "jaj vigyázz mert elveszik az összes pontod ha kilépsz" nah ezzel nem kell foglalkozni ha már zöld a korona azaz Dominated státuszban van a nap
ha kilépsz akkor a grafitis mapon ez a nap bezöldül és néhány szürke fehérré válik és ezekre tudsz menni tovább.
Bármelyik verseny napot akárhányszor újra játszhatod és ha egyszer már domináltál rajta nem veszik el semmi csak javítani tusz az eredményeden és pénzt gyűjteni meg kártyákat
a kártyákat alatt levő cuccok pl 4.szintű motor nem kerül fel egyből a kocsira azt neked kell felrakni az autóra a garázsbanszerintem nem egy bonyolult játék főleg hogy magyarra is át lehet tenni a nyelvet
-
DewiL
senior tag
-
DewiL
senior tag
válasz
Integrator #5589 üzenetére
csak holnap este tudom megmondani ha tényleg érdekel akkor írj egy privátot és majd válaszolok
-
DewiL
senior tag
válasz
Integrator #5572 üzenetére
Speed-re én EVO IX-et használok szerintem nem rossz 350 a vége
és igen a finom hangolás szvsz elengedhetetlen része a játéknak de ezt mindenkinek igényei szerinte kell beállítani -
DewiL
senior tag
válasz
Fuvaros #5566 üzenetére
talán azt pl hogy a proci netán 3Ghz megy-e vagy csak alapon
ezenkívül milyen felbontásban próbáltad milyen részletesség melett a driverben mik a beállítások alapérte3lmezett vagy piszkáltad + jól jönnem még a taj és adószámod is hogy teljes képet tudjunk alkotnine haragudj de benyögöd ide hogy szaggat az xp reinstall után is hát egészségedre semmi olyan hogy pls segítsetek vagy mi lehet a baj egy kijelető mondat után mit vársz
-
-
DewiL
senior tag
válasz
dvdbackuper #5231 üzenetére
Köszönjök a rendkívül intellektuális és építőjellegű hozzászólást bearanyoztad mindannyiunk napját
-
-
DewiL
senior tag
gripre ki milyen kocsit használ?
én még mindíg a 240sx utódját keresem... jelenleg a impreza van soron (evo x és rx8 nem jött be) a maxos 240sx relatív jól gyorsult nagyon jól kanyarodott de nem volt elég gyorsmás:
a Lexus IS350-t hol/hogy lehet megszerezni? -
DewiL
senior tag
Drag 1/4 mile 6,03
Drag 1/2 mile 9,76 -
DewiL
senior tag
válasz
Joe bácsi #5113 üzenetére
igen akinek gondja van a legális dolgokkal!
ez a fórum nem arról szól hogy a pisti barátom le torrentezte a nííídfósíídet de ez a szar nem megy és ti akik "bújátok a gépet" modjátok már meg hogy krekkeljem mert béna vagyok ehhez isTESSÉK BE MENNI A BOLTBA ÉS MEG VENNI A JÁTÉKOT EREDETIBEN !
és ha továbbra sem megy keress meg egy moderátort a problémáddal ő majd biztos segít
kérem kapcsolja ki!
-
DewiL
senior tag
válasz
s7evcsenko #5108 üzenetére
igen mint írtam én is pont így jártam a 240sx-el nagyon jó autó volt valamiből már stage4 is volt benne de mind hiába nagyon sok versenyen már esélyem sem volt ezért eladtam...
a drag meg egy külön téma... -
DewiL
senior tag
válasz
Integrator #5101 üzenetére
én az rx7-et nézetm ki mert énis pont ugyan így jártam holanp kis is próbálom remélem az lesz a befutó mivel a mostani EVO X nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket
-
DewiL
senior tag
válasz
s7evcsenko #5100 üzenetére
Alias menu (angol verzió)
-
DewiL
senior tag
szép eredmények grat
mit állítottál suspension-nál?
-
DewiL
senior tag
válasz
dragonfx #5065 üzenetére
nekem összesen 5db autóm van egyet nyertem egyet free card-al vettem a többi kp amugy minden versenyt újra lehet játszani én pl azt csináltam hogy elmentem drag gyakorolni és mindent meg nyertem ugye az 4500$ és gyorsan össze lehet gyűjteni egy kis pénzmagot mondjuk javításra tuningra is
-
DewiL
senior tag
jah és ki tudja hogy lehet megszerezni a lexust?! mert meg venni nem lehet nekem legalábbis nincs a listámban
-
DewiL
senior tag
nah majd holnap lesz időm kicsit tezstelgetni és szépen átnézek minden beállítás és meglátjuk le tudom-e vinni 7.08 alá az 1/4-t
gripre használ valaki rx7-et? mert a nagyon kanyargós pályán meghal az EVO X a 204sx meg mér gyenge volt így eladtam és most az rx7-en gondolkozom
-
DewiL
senior tag
valaki tudja mikortól jönnek elő a stage4-es cuccok vagy az csak néhány autóhoz lehet nyerni pluszba?
-
DewiL
senior tag
igen fel tölt
és 3->4 vagy 4->5 be kellene elnyomni ott nem pörögne ki a mostani beállításaim melett
melyikkel mentél 407-et? -
DewiL
senior tag
jah a Zonda drag de még nem sikerült vele így menni (eddig gyűjtöttem a tuning alkatrészekre a motor csak 67500 volt) mert most nincsenek drag versenyek csak speed és grip meg néha drift és egy-két kétkerekzős
amugy 7,39 körül volt egyszer 1/4en 1/2 meg talán volt egyszr 11,99 (de ma este melózok így nem tom most megnézni)jah és lambom nincs
van egy
Evo grip
Evo IX speed
Viper drag (kétkerék)
Zonda drag
Corolla drift -
DewiL
senior tag
én egy dolgozt hiányolok a játékból de azt nagyon a tesztelést pl nem lehet kipróbálni az autót megvétel előtt vagy ha meg tuningoltad az autót miért nem lehet egy teszt pályán menni vele hogy eltudjam dönteni tényleg ezt akarom-e
de lehet hogy én vagyok béna és van benne ilyen csak nem talátam meg...a másik vicces dolog hogy a full tuningos Zondámat 350k-ért vennék meg
-
DewiL
senior tag
jelentem a Zondával biztos nem lehet kétkerekezni
de a viper jó mindkét dragra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged