- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
Áh ennél jobb NFS azóta sem készült!Már csak ez a csilli-villi nyálas szar van helyette!
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
a feeling mindenért kárpótol elhiszed? belsőnézet, index meg ami kell
-
FireShadow
senior tag
válasz
Sirandrish #1223 üzenetére
áháá
durva hónap lesz ez a november játékügyileg
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1271 üzenetére
Fogalmam nincs, csak a crx - el mentem, azzal is csak vagy 10 pályát. Nagyon nem jött be az egész, grafika, irányítás, minden a béka segge alatt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1270 üzenetére
azért van különbség az egyből megnyerés meg a szopás közt. főleg ha ugyanazt kell csinálni újra meg újra.... kanyonál ugye 1 ellenfél tökre bescriptelve (mert tisztán látszik hogy mindig ugyanúgy mozog, lelökni nem lehet nagyon ritkán van hogy leesik).
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1260 üzenetére
A kanyon rész nekem is nagyon bejött. De tényleg érdekesen hozták össze némelyiket. Próbáltam az egyik autóval, közelébe nem értem a vezetőnek. Utána át egy másikra, és mindjárt a második kanyarnál befogtam. Szóval valahogy optimalizálni kellett volna. De mindegy, a skyline már mindenre ellenszer volt, meg az mitsubishi evo is jó volt benne akármire
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1260 üzenetére
akkor jó a játék ha szórakoztat és nem kell 28x megpróbálni ugyanazt a tök unalmas versenyt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1240 üzenetére
egysíkú, lineáris, unalmas. a rendőrök mintha nem is lettek volna, MWben imádtam az üldözéseket, itt össze lett csapva. a kanyonos részeket utáltam, unalmas volt. (erős ellenfélnél meg csapkodtam az asztalt.) a segítől jók lettek volna, csak elég irreális hogy ha aktiváltad a blockert, 10 sec alatt ott volt mögötted uccsó helyről. drafter szintén. meg a grafika se jött be annyira nekem, meg úgy az egész stílus.
1x elvittem a végéig, már a főbossal nem akartam sokat szórakozni.
aztán még a feléig, más autóval, aztán ment a kukába. -
athomi
veterán
válasz
CSak egyet mondok: Unalmas, jellegtelen az egész pálya...
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1248 üzenetére
Hátha
-
szatocs
őstag
válasz
Nekem mindenen felül a drift rész volt az, ami szánalmas volt. Ilyet én még autós játékban nem láttam, hogy nem ellenkormányozni kell, hogy ha driftet akarsz. Nagyon idegesítő volt. A carbon mellett nyomtam ezért egy kis most wantedet is, hogy el ne szokjak az utcai driftről
Ott mindig azt csináltam, végigvittem, aztán drift ezerrel
Meg nekem jobban bejönnek a nappali környezetek. Nincs bajom az éjszakaival sem, de ha választani lehet, akkor környezetre a most wanted lett volna a kettő közül.
Ami viszont az u2 óta irritál: Miért nem bírtak belerakni egy qva hondát sem. Bezzeg ilyet, hogy golf, beleraknak, vagy ott volt a chevrolet. Hát olyat pl a játék előtt még nem is láttam. Egy civic, integra, accord, s2k vagy akár az nsx is ott lett volna. Miért nem bírták belerakni...
-
Elmör
őstag
válasz
Azért égett, mert a kanyonversenyen kívül nem volt benne igazi újítás. Sőt! Egyesek szerint (szerintem is) a grafika mintha kicsit túl erős gépet kért, ahhoz képest, hogy nem volt előrelépés. Az autosculpt sem hozta a várt eredményt. Speciel a 3-dik felni után meg untam és inkább valami tuningos gyárit tettem fel. Az MI sem tetszett. A rendőrök a MW-ban sokkal jobban meg tudtak izzasztani. A város nekem túl sötét volt és kicsit már szinte átláthatatlan útrövidítésekkel teli. Nekem nem jött be, bár jónak értékelték. A MW vagy az U2 szerintem veri. Bár az Unleashel nem játszottam, csak az NFS3-al meg a Hot pursuittal (na az tényleg király volt!). Eddig a Carbonban csalódtam a legnagyobbat.
Hajrá PS! Várunk nagyon!
-
trassher
addikt
válasz
szerintem elég elnagyolt lett az egész sztory meg maga a játék megvalósítása nem jött be. ahhoz képest hogy mennyire be lett harangozva hogy jubileumi tizedik nfs meg minden nem lett akkora durranás. remélem a pro street sz nfs sorozathoz méltó lesz
na de nem szövegelek tovább, megyek aludni mert reggel 6kor kelek hogy mennyek sulibajnokságra. bb all (alvós smilye)
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1227 üzenetére
Na azé!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Milyen EA Sports?Ez sima EA Games teee
-
<cafat>
senior tag
válasz
köszi
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1217 üzenetére
Hondával is lehet "nem tökéletesen" bevenni a kanyart, csak ahhoz 8000rpm kell.
-
venember83
nagyúr
válasz
Sirandrish #1213 üzenetére
Tiszta matt feketeben (felnik is, minden!) meg en is megijedtem tole
Csakhat a felfuggesztese szar volt s a japan csodakat konnyebb volt iranyitani, ezert nem sokaig szorakoztam ezzel a Chargerrel.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1213 üzenetére
És ez benne is lesz. Asszem "69-es a jószág.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1209 üzenetére
Sajnos.
Biztosan lesz sima festés is, csak akkor nem leszel menő...
Emlékszem az U1 és U2-ben is ez volt a téma, hogy minél csilivilibb legyen a verda. Haverom meg is szívta, mert nem tunyingolt "rendesen" és nem tudott tovább menni.Itt azért ezt megússzuk talán.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #1205 üzenetére
nekem sem tetszik, de nem csak az autókon látok ilyen baromságokat
-
venember83
nagyúr
válasz
Sirandrish #1205 üzenetére
Amcsi izlestelenseg es giccs-imadat.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1202 üzenetére
Még jó, hogy Passat nem lesz a játékban. Más kocsit nem is lenne érdemes akkor már kipróbálni...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1196 üzenetére
nekünk is van passát 2000-res évjárat 1.9 pdtdi 130ló azzal járok én bömöst nem adják ide
bézs kárpit automta 6os cd. ja meg kombi .. automatát néha kicserélném egy jó kis 6os manualra de jó az automata is anank si vanank jó oldalai.
1199.
Igen énis igy vagyok vele sedánba adja magát igazán ez az 5ös széria de pl a passatunk kombiba jobban tetszik mint sedanba. -
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1196 üzenetére
az már szinte falja az utat
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1186 üzenetére
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1186 üzenetére
sexy
na de most tépek
csáá -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1184 üzenetére
nemmegy a link.
az is jó amugy
én Merci, bmw meg audi fan vagyok szal.. -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1179 üzenetére
Én komázom XD mi nem tetszik benne amugy ? a célkereszt az elején ?XD
de atied se roszz -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1173 üzenetére
akkor megint hüyleség votl ezen vitázni emrt aki mdota ő i cask vibből mdota hogy a száguldozára hajaz. bentlyvel is lehwht száguldozn icsak kicsit lomhább az mrá téynelg lucxusabb mint sport..
de akkor már Maybach [link] -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1170 üzenetére
akkor ? máshogy nézne ki az aston ennyi megpiszkálnák a 6ezrest hogy kcisit több ló leygen benne msát nemtudnának csinálni..
itt igazán a porsche tudna mit csinálnálni főleg motortéren hogyha megnézzük azthogy minimum anyni Loavt kihogy egy 3.6os motorból mint a lambo meg az aston 6ezresből. -
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1170 üzenetére
Ha ilyen kocsik közül lehet választani (bár én alapból inkább tuner katgóriás vagyok-jó kis Skyline vagy 350Z) akkor Ferrari, ott az F50 vagy az Enzo már tényleg versenykocsi!
Asszem ezekben már alapból nincs is rádió meg fölösleges luxus....
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1166 üzenetére
Jól mondo előkelő rite mebreknek készül
de tudod a lambo amit gyárt az sport autó olyan is létezik nem rögötn verseny.. az Aston emg inkáb luxussport..1168 : értem amit modnasz de akkor nem érteda a foglamat
Versenyautó ami verskeynekn vesz részt ennyi.
Lambo nem. nem megy feltétlenü la sebességre csak mint mindn luxus autó kapot egy szép nagy motort.. és olaszoknál meg a sporots kinézetre mennek a Britek me gaz eleganciára innkább.. látni hogy nem is egyhelyen van akettő. -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #1164 üzenetére
Lambo versenyautónak? Miről Beszélsz ?
de szte mtök fölösleegs vitázni ezen a hülyeségen. -
MaciG
addikt
válasz
Sirandrish #1164 üzenetére
AZért azt jobb tudnod ,hogy a Lamborghini Murcielago se versenyautónak készült...
Talán az LP640- de az se igazán. -
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1152 üzenetére
Még ne sajnálkozz, mert még nem teljes a lista!
Mintegy 60 autó lesz asszem a teljes játékban, szóval még várható az Aston! -
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1156 üzenetére
Egy jól megtuningolt civicknek nincs párja!
-
MaciG
addikt
válasz
Sirandrish #1152 üzenetére
PErsze ,hogy nem lesz ,mert a pro street-el azé játszanak hogy száguldozhasanak
-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish #1146 üzenetére
Nem, az a sima, gyári Vantage. Az aláírásom meg..khmm....
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1145 üzenetére
Nem is nézek rallyt sose tudom mikor megy a tévében!Engem a nyers ereje fogott meg a Subarunak, meg a kinézete!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1146 üzenetére
Astonért nem vok annyira oda!
-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish #1140 üzenetére
( c-c-c... )
-
ChromeX
addikt
válasz
két ilyen jó autóról nem érdemes vitázni
azt hiszem senki sem utasítaná vissza egyiket sem
ezt a képet ajánlom neked: [link]
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Akkor a Subaruval ne is próbálkozzak ebben az árkategóriában, mi?
-
MaciG
addikt
válasz
Sirandrish #1137 üzenetére
Jó kis kocsi, de a LAmbo odavág neki
-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #1133 üzenetére
vagy mondjuk az új aston DBS-t
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1132 üzenetére
nekem meg pont nem
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1128 üzenetére
Szerintem full Rock ahogy én azt a párat meghallgattam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged