- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Én akkor éreztem magam a legjobban, mikor építettem egy autót, aztán ott próbálhattam ki, ahol akartam. Nekem jó volt a cirkálás.
(#7153) Viszlát - Köszi! Amint tudom megnézem.
(#7148) hossszú - Ezt is meglépem majd, de először a könnyebben akarok átmenni, hogy majd megnézzem, mennyivel nehezebbek a következő fokozatok.
-
szatocs
őstag
Tényleg, eszembe jutott valami. Sokszor idegesítő, amikor meglassítja kanyarba menetelnél az autót, nem lehet ezt kikapcsolni? Kérdem ezt úgy, hogy már 1 napja nem játszottam, és még vagy 2 napig nem is fogok sajnos
-
szatocs
őstag
válasz
Makaveli #7128 üzenetére
Én van, amikor úgy csinálom, hogy az első kanyartól kezdve elkezdem szakaszosan nyomkodni a kéziféket, és sikerül rendesen kormányozni is így az autót, most így nem tudom leírni
De lényeg, hogy működik. Már egyik autóval sem megyek 4000 alatt, és ahol most vagyok, itt még ez pont elég, mert az ellenfél 2500 - akat csinál.
-
szatocs
őstag
Nekem a 7600FT - os videokártyámon úgy megy, mint a szél, eddig meg sem akadt. (640x480 low)
És amíg nem játszottál vele kb 4 órát úgy, hogy nem csak mégy mindig ugyanazon, hanem haladsz is előre, addig nem tudhatod. Először nekem is szokatlan volt, néztem, hogy most mit akarnak ezek, aztán szívtam vagy 4 autóval, de mégis ez tetszik a legjobban nekem, tele van Hondával, ami nekem nem utoldó szempont, és jobbnál jobb, erősebbnél erősebb gépekkel. Nekem most nem kell több.
-
szatocs
őstag
válasz
C.Brigante #7079 üzenetére
Ment pm vissza!
Valamint: Az Evo X gyorsulásra csak 9.30 - as időig jó kb 1/4 mérföldön. Viszont pályaautónak tökéletes. Amint leülök megint játszani, megkapja a legnagyobb motortuningot is, és akkor vígan elég lesz egyenesekben is.
-
szatocs
őstag
válasz
C.Brigante #7076 üzenetére
Csak egy darabig
Mondjuk gripre már hosszú ideje csak az van nekem. 430LE - vel meg legjobb futóművel. Persze most már lassan elkell a nagyobb motor is bele, mert egyenesben gyorsabbak az ellenfelek már. Csak nem volt pénzem eddig nagyobbat belerakni, így a fél perces köridő előny már csak 10s szokott lenni.
-
szatocs
őstag
válasz
AMD Power #7067 üzenetére
Mondom, nekem gyorsulásra is nagyon bejött az R/T. 7.84 - es időt is sikerült vele mennem. Egy a baja, hogy állítgattam a futóművet, hogy jó legyen kétkerekezni, így most ha 1/2 mérföldezni kell, akkor a végén nagyon instabil, és megy minden felé. De ha nem állítasz rajta, szerintem simán jó még 1/2 - re is.
Szerk.: De így is lehet vele jó időt menni 1/4 - en, annyi, hogy indulásnál nem a perfect - ben kell indulni, hanem túlpörgetni, és úgy elindulni. Akkor nem emeli meg.
-
szatocs
őstag
válasz
Kareszovics #7050 üzenetére
Köszi!
Próba szerencse.
-
szatocs
őstag
válasz
Kareszovics #7048 üzenetére
Úgy látom nem csak én szívok a wheelie résszel
Sok netes fórumon meg írják, hogy csak nyomja a gázt. Erre meg nekem nem akar menni...
-
szatocs
őstag
A wheelie résznél kell valami különleges gombot nyomni? Mert nekem nem akarja felkapni az autót, akárhogy nyomom. Volt először egy 920LE - s Supra - m, most egy 750LE - s R/T - m, de egyiknél sem akarja. Már pénzem sincs, mert egy Mustangot is vettem, próbaképp, most azt is el kellett adnom az R/T - hez. Remélem tudtok mondani valami költséghatékony megoldást... Mert már 2x csináltam meg egy versenynapot, hogy 2x 60ezret keressek. Már igen-igen ideges vagyok
A quick upgrade (vagy mi az) - ben tuningoltam, 3 - as szintűre az autót. Rátettem már egy body kit - et is, hátha az a baja. Hát nem. Mi lehet a gond?
Tapasztalatok: A civic szerintem nem való dragra, az elején azzal szívtam. Az EVO X mindenre jó, és most az új Skyline a kedvenc
Mondjuk még mindig EVO - s vagyok, de gyorsulni a Skyline egy kicsit biztosabb megoldás. Ugyanis nem megy el végsebességig, mint az EVO.
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1271 üzenetére
Fogalmam nincs, csak a crx - el mentem, azzal is csak vagy 10 pályát. Nagyon nem jött be az egész, grafika, irányítás, minden a béka segge alatt.
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1260 üzenetére
A kanyon rész nekem is nagyon bejött. De tényleg érdekesen hozták össze némelyiket. Próbáltam az egyik autóval, közelébe nem értem a vezetőnek. Utána át egy másikra, és mindjárt a második kanyarnál befogtam. Szóval valahogy optimalizálni kellett volna. De mindegy, a skyline már mindenre ellenszer volt, meg az mitsubishi evo is jó volt benne akármire
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1248 üzenetére
Hátha
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1240 üzenetére
Nekem mindenen felül a drift rész volt az, ami szánalmas volt. Ilyet én még autós játékban nem láttam, hogy nem ellenkormányozni kell, hogy ha driftet akarsz. Nagyon idegesítő volt. A carbon mellett nyomtam ezért egy kis most wantedet is, hogy el ne szokjak az utcai driftről
Ott mindig azt csináltam, végigvittem, aztán drift ezerrel
Meg nekem jobban bejönnek a nappali környezetek. Nincs bajom az éjszakaival sem, de ha választani lehet, akkor környezetre a most wanted lett volna a kettő közül.
Ami viszont az u2 óta irritál: Miért nem bírtak belerakni egy qva hondát sem. Bezzeg ilyet, hogy golf, beleraknak, vagy ott volt a chevrolet. Hát olyat pl a játék előtt még nem is láttam. Egy civic, integra, accord, s2k vagy akár az nsx is ott lett volna. Miért nem bírták belerakni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged