- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
semmi.
-
tailor
őstag
válasz
venember83 #4313 üzenetére
Nem tetszhet egy játék sem mindenkinek ugyanúgy
És ne legyenek irreális elvárásaink.
-
tailor
őstag
válasz
venember83 #4310 üzenetére
Pontosan, nekem átjön, hogy nem egy dobozt irányítok. Nem egy szimulátor - de könyörgöm, ne várjuk már ezt el egy NFS-től...
A graffiti-zene-színek kombó meg hozzátartozik ehhez a stílushoz... Amerikában ez egy élő dolog, ezért valóban, ott "közelibbnek" érezhető ez a stílus, de szerintem ideát is vagyunk néhányan, akinek bejön.
-
tailor
őstag
válasz
animatrix11 #4306 üzenetére
Az irányításban és a kinézetben tuti, hogy nem számíthatsz változásra...
Nekem amúgy semmi bajom nincs az irányítással, faszán érezni lehet a kocsi súlyát. A törést pedig, ha felteszem high-ra, nos akkor igen szépen le lehet amortizálni a dolgokat, öröm nézni! Nem értem, mire jó ez a nagy fikahalmaz...dehát ízlések. Egy demóból meg szerintem nem érdemes nagy következtetéseket levonni, a teljes játékélményt úgyis az egész fogja megadni.
-
tailor
őstag
Na végre kipróbáltam én is, és meg kell mondjam: fasza. A hangok baromi jók lettek, szépek a kocsik, és nekem az irányítással sem volt semmi bajom, pedig billről nyomom... 1680*1050, 4AA, high mellett fajinul fut. Nekem teccik.
-
tailor
őstag
válasz
.:Kristian:. #1256 üzenetére
Tudtommal ez a rész már a legális(abb) végét fogja meg ennek a versenyágnak, nemde? Akkor meg minek rendőr...?
-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish #1146 üzenetére
Nem, az a sima, gyári Vantage. Az aláírásom meg..khmm....
-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish #1140 üzenetére
( c-c-c... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest