Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
a Nissan 240 akármit mire érdemes lecserélni?
már kicsit unom -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #5985 üzenetére
hát én egy szóval se mondtam hogy eddig ralistikus volt de legalább hosszu pályák voltak
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #5963 üzenetére
nekem elég lesz néhány..csak adná már befele
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #5959 üzenetére
de 40? nekem így hgy van lé se lesz több 7-8 gépnél szerintem...
majd eladom ami már nem kell...csak sajna még elég kevés verda elérhető.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #5956 üzenetére
40verdád van?
minek? -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #5955 üzenetére
jómármegoldottam az előzőleg belinkelt progival...csak be kell zárni de a lé megmarad és ki se lép...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #5950 üzenetére
az a trainer hgy megy? én ahogy elinditom egyből le is áll..
-
Sirandrish
legenda
valaki próbálta már ezt a pénz akármit..vagy a kódot vagy azt a progit?
-
Sirandrish
legenda
jee hamar megjöttek a kódok
mindegy..amíg nem szenvedek nagyon nem kell -
Sirandrish
legenda
Driftre milyen kocsit kéne vennem? mégnincsen semmilyen meg még rengeteg zárolva van...
-
Sirandrish
legenda
amugy melyiket érdemes pakolni?
a Quick Tunningot vagy a Custom-t?
vagy quickbet rárakom a Customból meg csak a dizájn? vagy hogy érdemes? -
Sirandrish
legenda
stick...dewil
Köszike..majd megskubizom
amugy azok a kártyák...amiket választani lehet? mik vannak benne?érdemes addig nyomni míg az összeset megkapom? -
Sirandrish
legenda
Dominated volt..legalábbis kiirta..amugy már időközben rájöttem hogy maga a kis ikon lesz zöld nem a keret amire én gondoltam
Viszont ez a kocsivásárlásés tunning továbbra se tiszta..ugye már nyertem mittomén 2. szintü nitrot stb de ugye az nem kerül rá magától..én viszont a garázsba semmi olyasmit nem találtam amivel vagy ahogy esetleg rátudnám pakklni..kocsivételt meg főleg nem -
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5790 üzenetére
nem magyar..hogy is lehet magyarositani?
Amugy egy kérdéssel kevesebb így viszont az pl érdekelne hogy honnan tudm a mapon hogy mi van kész? mivel már mondtam hogy ha belépek akkor sincs kipipálva..lehet azt tudni valahgy hogy mi van kész és mi nem?
A tunning merre található?
AMit nyerek amikor lehet választani 5-6 akármi közül az belekerül egyből a koicsba vagy bele kell rakni? -
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5788 üzenetére
megjavitottam...nah ezt megnézem
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5786 üzenetére
Nah ilyenkor senki sincs itt?
AMugy egyenlőre elég jónak néz ki..már amennyire jó lehet egy NFS...
Ezt most kb ugy értem hogy nem egy világrengető élmény de unalomüzésnek tökéletes... -
Sirandrish
legenda
ez most hogy van?
Megcsinálk egy verseny napot ..azt ahol 2 körverseny és két drag van..azthiszem az első...és nemtudok mit csinálni..balra jobbra se tudok menni mert valami olyasmit ir hgy nincs a griphez verdám?
de a garázsba a Nissanra amit kapok az meg grip..vagyis azt irja rá...aztán ha lementem és belépek megint arra a napra akkor nincs kipipálva semmi..ujra kell kezdeni...kétszer csináltam már meg de ha visszamegyek akkor ujra kell.Most ez hogy van? kocsit nem találtam hogy valahol is lehetne venni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5781 üzenetére
akkor már legalább ketten vagyunk
-
Sirandrish
legenda
nah felraktam egy Vistát...ezzel már nem akad ugyhogy megskubizm
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #5369 üzenetére
azt tudom hogy sokan irták csak mostanság nem járok ebbe a topicba és azthittem azóta lett valami megoldás...nah mindegy..akkor továbbra is TDU
-
Sirandrish
legenda
nah van már valamiféle 100%s megoldás az akadásra?
-
Sirandrish
legenda
a képek nagyon bejönnek de ha belegondolok az akadásba mindig elmegy a kedvem
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4866 üzenetére
nah hát akkor lóvé van..ugylátszik a legális verseny jobban fizet mint az illegális
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4863 üzenetére
de beadta már a 3. csomagot? tehát vehetnéd a jbbat csak nincs lé?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4861 üzenetére
jó csak pl az elődöbe ha már 2 verdád volt akkor sem tudtad széttunningolni mindkettőt itt meg 3-4 verdát is simán tudsz?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4858 üzenetére
de most minden versenyre külön verda kell?
és ad is ennyi lóvét? -
Sirandrish
legenda
hány verdát kell használni egyszerre???
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kartács #4767 üzenetére
én is tesztelném de akad a game...mert lehet hgy nem 1 pontos hanem 2 pontos a game
Viccet félretéve..unaloműzőnek elmegy nálam..de tényleg akad vagy nemtudom és nálam így játszhatatlan...
egyébként nem kell tuldramatizálni a dolgokat...attól hgy nekem nem tetszik másnak bejöhet..nincs is ezzel semmi baj..amugymeg próbáltad már a Barbit? nem? akkor honnan tudod hgy nem tetszik?
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007 #4752 üzenetére
jah..hát a gamestaros csóka is hogy dicsérte..oh milyen simulatoros az irániyitásmeg minden...hát könyörgöm..attól nem lesz simulator egy game hogy huz a a kocsi az ut szélére meg 40el se lehet bevenni egy kanyart....
azzal meg ne jöjjön senki hogy a "20K-s lodzsitek forszfittbekkes szuper kormányon" nagyon lehet érezni mert ha már PC-re csinálnak egy gamet akkr illő lenne billel is tudni irányitani..
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007 #4748 üzenetére
hát de látod itt is mi van? oh milyen jó game...elég ráirni hogy NFS és siker...
ez a legnagyobb baj vele hogy az emberek a tömegek után mennek mert a józsikának is tetszik akkor nekem is...sajnos ez van..szerintem az EA addig nem is fog glalkozni vele amig ilyen jók az eladások... -
Sirandrish
legenda
attól hogy veszek egy játékot még nembiztos hogy van netem...
a másik...honnan tudnád hgy frissités kell hozzá? én pl egyből arra gondoltam volna hogy elakadtam csak más irta hogy ez bug.vagy mivan ha valakinek figja sincs a netről? nem mindenki éli ezt a világot és ismétlem magam attól hogy vesz egy játékot még nek kell hogy nete legyen vagy hogy akár értsem hozzá..
-
Sirandrish
legenda
válasz
#51736960 #4708 üzenetére
ez sajnos EA...ugyanugy megteszik a Fifaval az NHL-el az NBA-vel és mindennel.
tt a Hellgate London..egy nagyon nagy game de annyi bug van benne mint az állat..pl egy helyen frissitések nélkül nem is lehet továbbmenni...kérdem én..akinek nincs nete mit csinál? megveszi a gamet 10enakármennyi pénzért és a játék felénél abbahagyja? komolyan siralmas amit mostanség Müvel az EA... -
Sirandrish
legenda
válasz
dragonfx #4706 üzenetére
de te elvagy tévedve...itt nem fikázza senki csak elmondja a véleményét a játékról kipróbálás után..ami szerintem igenis a topichoz tartozik...vagy szerinted törvényszerü hogy mindenkinek tetszik?
Te kipróbálod azt mondod "hu de jó" mi kipróbáljuk azt mondjuk "hu de sz*r"...másvéleményen vagyunk de attól még ugyanugy irhatunk vagy te nem igy gondolod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest