- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7676 üzenetére
pedig nagyon ajánlatos megvenni, mert nem raktak túl sok ilyen felsőkategóriás autót játékba, szerintem vedde meg ha nem tetszik add el, az árából önmagán kívül bármit megtudsz venni
-
ChromeX
addikt
jah én mondjuk kormánnyal játszom, nem tudom mennyiben más billel,
amúgy lemondtam mára a kétkerekezésről, mondom megyek oda ahol nincs. elindítom a versenynapot, 3 speed 2grip na az tök jó mondom mert úgyis ki akartam próbálni a fullos lexusom, speeden, elindítom (top speed run) 3. chekpointnál nyomok egy nitrot éppen a chek elött egy picivel 325km/h aztán hirtelen kanyar amit nem láttam mert kicsit emelkedett a pálya és nem nagyon lehetett látni hogyan folytatódik az út, ki is sodródtam annyira, hogy az aszfalt szélén lévő sok szar megdobja a kocsit, na TOTALED, nagyon jó, újrapróbálkozom, egy gyors javítás után. másodszorra nagyon jól ment minden míg a vége felé talán 2 chek maradt (megnyertem volna) mikor egy kanyar után megyek 300 fölött bőven és az elöttem lévő autó hirtelen megáll, na bele is szálltam szóval még1 TOTALED
ez nem az én napom
abba is hagytam
-
ChromeX
addikt
na jó, eszméletlen milyen béna vagyok de nekem ez a kétkerekezés nem megy
, valaki leírja nekem hogy milyen autó hány lóerő és milyen beállítások kellenek ahoz hogy egyálltalán megemelkedjen az autó . annak nagyon megköszönném nem hiszem el hogy nem megy tökre felidegesített
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7651 üzenetére
nem érdemes tartogatni annál jobbra nem tudod elkölteni, mivel mert a zonda a legdrágább é ha nem is tetszik az árából akár a murcit is megveheted
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7648 üzenetére
nem hinném, hogy olyan sokan vesznek cashből zondát, inkább free car markeral
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7578 üzenetére
azt én is észrevettem, mondjuk nekem dragre van tehát nem nagyon töröm, jah én murcit akartam először csak aztán látom 700k a zonda 300k a murci gondoltam elöbb lesz 300k mint 700, na meg nem hátrány egy zonda eladásnál is 300k körül kapnék érte abból meg kijön a murci tehát ingyéé markernél csak a zondát szabad
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7575 üzenetére
pont így jártam én is csak nekem kb 30% körül, nagy mákunk volt
-
ChromeX
addikt
válasz
napoleon2323 #7563 üzenetére
az szerintem csak az ellenfelek idejét befolyásolja , a tiedet szerintem nem, bár lehet én is raceren megyek, az jó 540HPval
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7545 üzenetére
2 különböző felni van rajta OZ csak a színe egyforma, amúgy köszi
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #7542 üzenetére
köszi mindenkinek, az első légterelő az tényleg túlméretes egy kicsit valóban de amikor felraktam csak vadul nyomtam a 100%ig aztán úgy maradt
-
ChromeX
addikt
ahh a kóddal unlockoltam a versenynapokat is, mind1 nekem csak a rejtett autók kellettek volna. felnyomtam a lexust hát azt hittem gyorsabb lesz ennél
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #7512 üzenetére
áhh végre ez nekem műkszik
gyorsan veszek is egy IS350et
-
ChromeX
addikt
sztem nyilván úgy érti, hogy nem a seatra nyomja, hanem az evora a seat helyett amúgy tényleg fura mondat, de mind írunk néha ilyeneket.
corvett:nem tudsz választani, hogy melyikre adja, gondolom random választ egyet a gép és ennyi néha engem is szivat vele hogy arra az autómra kapom amelyiket már rég nem használom de még nem is adtam el. tudom el kéne adni a nem használt autómimat
-
ChromeX
addikt
jah ha már pro srteet akkor mikor jön egy Lev Andropov múvi?? kíváncsi lennék rá
-
ChromeX
addikt
az EVOm már több mint 700 lóval büszkélkedhet. nagyon imádom ezt az autót, csak az a nagyon fura ebben a játékban, hogy a 800+hp elleneknek is közel fél perc a hátrányuk egy verseny végére
-
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7363 üzenetére
nálam nem megy nem tudok 'and' jelet írni, szivat
-
-
ChromeX
addikt
hello, végre meglett az új gépem, szóval ki tudtam próbálni a ps-t, nagyon tetszik a játék, de az elején annyira furcsa, volt csak néztem, néhányszor, hogy most hogy is van ez? aztán mikor már kitapasztaltam mindent, egyere jobban élveztem a játékot, kb a battelmachinenak a felét vagy 70%át csináltam meg, nagyon élvezem, eszéletlenül jó lett a drag, és változatok grip is nagyon jó, a többit még nem igazán ismerem, a grafika nagyon szép nálam, minden maxon van 1440*900as felbontásban 4X AAval nem megy 30fps alá az is ritkán ami nekem bőven sok
, és nem fogom majd 1hétvége alatt végignyomni, mint a carbont. összességében nagyon örülök ennek az nfsnek nekem nagyon bejön,
-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #1411 üzenetére
hát nem tudom, én speciel már a carbon-ban se nagyon használtam a várost, a trképről inditottam versenyeket, a vársban csak néha néha mentem egy kört hogy kipróbáljam az új autót vagy tuningot de nagyon ezt is ritkán, tehát nekem most nem fog igazán hiányozni a szabad város
-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #1404 üzenetére
ebbe teljesen fölösleges lenne szabad járkálást belerakni és nem is akartak, teljesen másról fog szólni, ugye ez már ilyen félig legális vagy milyen vesenyek lesznek így nem lenne érteleme 300al szaladgálni a városban ráadásul rendőrök nélkül
-
ChromeX
addikt
valaki nézzen már körül itt mert én egy szót sem tudok németül
[link]
miközben megírtam a hszt, meg válaszoltak is -
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #1140 üzenetére
két ilyen jó autóról nem érdemes vitázni
azt hiszem senki sem utasítaná vissza egyiket sem
ezt a képet ajánlom neked: [link]
-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #1133 üzenetére
vagy mondjuk az új aston DBS-t
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1101 üzenetére
sosem lesz már lent a gépen ez a demo, kíváncsi vagyok mekkora lesz
-
ChromeX
addikt
nagyon jók leszenek ezek a boss race-ek és ha jól gondolom akkor 7 darab lesz belőlük?
-
ChromeX
addikt
válasz
Dj Sügi #1079 üzenetére
igen ment hát nekem nagyon bejön ez az új tuning része adolognak legalábbs amennyi eddig látszott belőle, kikockáztam magamnak hogy mindent el tudjak olvasni meg elemezni ha jól láttam a szélcsatornát autosclupt közben bekapcsolhatjuk és ellenőrizhetjük hogy milyen lett az új alkatrész meg ami tetszik hogy végre vannak rendes adatai az autóknak nem csak vonalak jelzik a top speedet az accelerationt és a handlinget,
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1076 üzenetére
nekem nem játsza le a videót
, nincs másik link?
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1071 üzenetére
jó viedok a másodikban az minden bizonnyal a super promotion boss race-e volt, az elsőn nektek sincs hang? én személy szerint még mindig hiányolok egy tuningolós videt mont anno a carbonnál a subaru tuning
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1066 üzenetére
jobban megnézegettem őket és valószínüleg azok talán van néhány ami új de ebben nem vagyok biztos
, majd meglátjuk
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1004 üzenetére
ezek a számok a pshez készültek vagy válogattak? nem igazán találom őket sehol, remélem nem sokára majd egybe le lehet szedni mint ost-t
-
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz #963 üzenetére
szerintem októberre értette a 30-31ét
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #960 üzenetére
lehet hogy még három hétig malmoznak meg elsakkozgatnak az eas fiúk munkaidőben aztán majd megint elkezdenek dologozni lehet hogy szabadságot kaptak
a jó munkáért
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #942 üzenetére
meglesz
de jó lenne már játszani legalább a demoval -
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #930 üzenetére
furcsa hogy nem games for windows-os borítója lesz, a rendeléssel szerintem legalább a demot meg kéne várni
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #919 üzenetére
a képek alapjánb ennél rosszabbra lehetett számítani, bár lehet hogy ez csak találgatás de én nem bánnám
-
ChromeX
addikt
ezért kell berakni minden kategóriából hogy mindenki megtalálja a kedvencét én speciel abban is örömömet lelem ha egy seat leont tuningolhatok szét és azzal verenyezhetek vgy mondjuk egy akármilyen olasz luxus sport autóval mind2nek megvan a maga stílusa amit szeretni lehet
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #894 üzenetére
ugye nem csak nekem hiányoznak még az autó listáról a a lambok meg a porschek meg a viper remélem lesznek benne jah meg a mercik és a le mans quattrot is berakhatnák
ez a grip kegyetlen lesz minden bizonnyal itt kapjuk majd a legtöbb sérülést -
ChromeX
addikt
szerintem meg ezek a gameplay videok királyak
, a korábban linkelt sztoris vid is nagyon bejön alig várom már a német autópályát,
amúgy meg ha nagyon jól optimalizálják akkor a gyengébb karikon is élvezhető lesz persze teljesen más mint mondjuk egy 8800 gtsel de játszható lásd: bioshock -
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #812 üzenetére
már volt
nekem tűnik csak úgy vagy már tényleg régóta nincs új video -
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz #702 üzenetére
sajnos vannak olyanok akik örömüket lelik ebben: EA oldalára kirakták a legjobbakat egy táblázatra, minden adattal, pl. min seb. 350km/h, átl.seb. 350km/h, max. seb.350km/h, elhasznált nitro 250kg, pálya teljesítve 23mp alatt. dehát ha a fejlesztő cég nem foglalkozik velük akkor...
-
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz #694 üzenetére
jaja tényleg jó ötlet
nem kötekedés képpen mondtam, ugyan is az én kedvencem az mw az összes nfs közül, kár hogy túl komolyan vetted -
ChromeX
addikt
azért arra kiváncsi leszek, hogy ennek a storijához hogyan fognak kapcsolódni a lányok, ha nem lesz szabad mászkálás a városban és ''legyél te a legmenőbb utcai versenyző'' meg hasonlókban azért jobban el tudom őket képzelni mint, hogy versenyről versenyre kell utazni az egész földön, félig hivatalos versenyekre
nem kötekedni akarok csak kiváncsi vagyok -
ChromeX
addikt
válasz
csucsu_17 #434 üzenetére
Ha kicsit jobban belenéztél volna atopicba akkor láttad volna, hogy van egy kifejezetten ilyen versenytípus a speed challange. itt a hosszú egyeneseké és a fullgázos kanyaroké a főszerep.
T.peter: írtad hogy a füstnek nem kéne egyből ilyen sűrűnek lennie, valóban, nem kéne.
viszont az hogy ''ehetne kicsit kékesebb'' miért kéne kékesebbnek lennienem nagyon láttam még kékes füstöt, sztem a színe tökéletes (vagy majdnem tökéletes)
-
ChromeX
addikt
nem rosz, látszott hogy a végén már alig bírja megfogni a kanyarokban. elég jó kis törés modell ez azért bár még sosem törtem össze így egy kocsit, szóval nem tom milyen lehet a valóságban, de ez nekem tetszik.
valaki említette hogy nincs motion blur, nekem nem is hiányzik...
szerk: bocs kétszer ment
[Szerkesztve] -
-
ChromeX
addikt
hát igen, a carbon topic ilyenkor már félig meg volt töltve hszekkel.
ha valaki a videok után sem akarja kipróbálni akkor az szerintem nem is szereti igazán az nsfeket, attól hogy az elöző rész(ek) nem voltak olyan jók, szerintem nem kellene egyből föladni a reményt. és közülünk még senki sem játszott vele tehát nem tudhatjuk hogy milyen élmény lesz ezzel játszani, tehát csak pozitívan.
az meg hogy nem nyújta már a régi nfs hangultatot, tudotok mondani olyan játékot aminek már a 11. (vagy hanyadik rész ez) részénél is tudja a játék az eredeti alap hangulatot nyújtani? szerintem ez lehetetlen -
ChromeX
addikt
hát nem rossz ez a video, mintha tényleg autót lehetne benne vezetni reméljük,
a fizika elég jóra sikerült így első látásra bár kérdés hogy működik majd nekünk. és végre úgy
tűnik lesz valami sebességérzet, mert a carbonban szerintem az volt a leggázabb, hogy 60nál már úgy elmosódott minden mint a ...
meg macig is mondta ezt a 300al kanyart én egyszer 407el vettem be a kanyart....
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
(Kolombusz) #264 üzenetére
mi nem tetszik rajta? szerintem a grafika nagyon szép
mod: bocs a vidámpark másik képen van
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #233 üzenetére
bizony kormánnyal megunhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest