- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament-et nem is azért szabad játszani, hogy minél toplistásabbak legyünk.
Én például a ranglépésekért járó jutalmakért játszom inkább, pl legutóbb 3-as rangba lépve 100ezret adott mellékesként.Legtöbb komolyabb játékhoz léteznek csalások, mindenféle platformon, ezt eddig is tudtuk.
Más:
Ugye a mai nap utolsó versenyével 5 csillagosra tápolhattuk a Huracán-t, innentől csak aranyért lehet további bp-ket szerezni.
Itt van az, hogy nem értek egy korábbi hozzászólás részletet innen a topikból:"300 arany lesz 5bp, és 1800 arany lesz a 7-es csillagot összevásárolni :-/"
Ott kezdem, hogy nálam 400 aranyért van 5 bp és ha 7. csillag is 25 bp-t kívánna, akkor aranyért összesen 50 bp-t kéne összeszerezni, ami így ugye 4000 arany kiadás lenne, ami elég durva...
Nem mintha izgatna a 7. csillag, hiszen főalkatrészekkel úgysem tudnám kihasználni legendary cuccok hiányában, szóval szerintem én ma vagy holnap költök 2000 aranyat a 6 csillagos Huracán érdekében és kész.Nagyon kíváncsi vagyok, ha majd rendes formában megkapjuk az autót, azt végül milyen PR szintre lehetne feltápolni legendary cuccok felhasználása nélkül.
Azt sejtem, hogy hiperautó lesz, szóval sokat várok tőle.De talán legkíváncsibb a Diablo SV-re leszek, hogy milyen kategóriás lesz és milyen főalkatrészekkel adnák alapból, hány csillaggal. na meg hogy járna-e a vásárlása mellé VIP pont-e vagy nem.
-
Darkkoi
tag
Azért elég szépen bannolják is őket, pont a redditen volt erről egy poszt hogy a srác poénból csinált egy accot megpróbálni hogy a tournamenten csal és kb 1 héten belül törölték az accját.
Másik dolog a most akciós limited cratet nem ajánlatos megvenni :
Ha olyan kocsi volna benne esetleg ami már neked megvan akkor kék / zöld olcsó alkatrészeket add, ami elég nagy lehúzás ennyi aranyért ..
Valahogy nekem kicsit nagyon lehúzósnak sikerült ez a karácsony no limitben... minden drágább minden előtte pár héttel és khm a "télapó" közli veled hogy menj bevásárolni fiacskám .... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Facebook és Messenger
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest