- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaver87
csendes tag
válasz
Elmicsi #3753 üzenetére
Köszi az infót! Igen, ezekkel találkoztam nézelődés közben a google-el kézenfogva, de nem jók, mert egy iPhone 7-et nem fogok jailbreakelni, főleg nem emiatt a játék miatt. Más pedig, amit még találtam, nem igazán tűnt megbízhatónak.
Én is azon filózom, hogy leteszem. Már az eleje óta várom, hogy mikor teszik bele a további vizuális tuningokat, gondolok itt a matricákra és egyéb sajátosabb megoldásokra, de semmi. Még előre definiált sablonok sincsenek, amikből esetleg lehetne választani. Így még a VP-k is értelmet kapnának, amiből 3,7 millióm van és semmire se tudom használni... Akkor már inkább szórakázok a PS4-es rokonával, ahol úgy tweakelem a kocsit, ahogy jól esik és nem kell ezer évig várni vele.
Úgyhogy végszónak... Need for Speed: No Limits, ami a nevének ellentmondva, valójában pont, hogy tele van korlátokkal, kb ahol csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest