- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Akkor, ha valakinek 800 pr feletti kocsi kell vagy tele nyomja arannyal vagy nem halad sehova. Persze ez csak azoknak, akiknek van már hasonló autó és jól jönne egy erősebb. Így voltam anno a BMW -vel. A Hoonicorn is jól jött, mert sokáig tudtam használni. Igaz jó sok aranyat evett, de hozott is pár rep-et és lóvét.(819 PR-nél áll, de már kell neki sárga alkatrész) És most a Huracan esetében is arannyal kellett megtömni, hogy lehessen fejleszteni és ne kelljen alkatrészre várni. Most nálam 833 PR-el el lesz egy darabig és remélem nyereséges lesz
-
Melafoto
senior tag
Grat mindenkinek! Ismét egy jó kis kocsival lettünk gazdagabbak vagy szegényebbek?
-
Melafoto
senior tag
Két alkatrész kellene és fullos lenne, de a szemét tudja a mi kell és nem adja. Marketben pedig csak aranyért van. Most, hogy nincs már aranyam.
-
Melafoto
senior tag
Hajnal kettő óta nyomom Én is és 12:30-ig nekem 2x töltötte 5 ticketre. Ti is észre vettétek?
(arany nélkül szivatós tényleg, nekem még 4 alkatrész kell és 6 csillaggal fullos. 811PR) -
Melafoto
senior tag
Nem úgy volt, hogy ma indul? Nekem úgy jelezte, erre most meg 20 órát ír még......
-
Melafoto
senior tag
Vett már valaki limted offer pack-ot amiben a snoop dogg kocsi van?
Ha igen milyen felszereléssel adják? -
Melafoto
senior tag
4 óra múlva újra tournament, ilyen hamar? Most ért véget az előző.
-
Melafoto
senior tag
Nem tudom kinél, hogy működik, de nekem minden második futam lefagy vagy kilép a játék. Kezd bosszantó lenni.
-
Melafoto
senior tag
A mostani tournament elég kemény. Ötös szinten vagyok és a legkisebb kocsi is 820PR-Es, Én meg csak 811es vagyok és aláznak rendesen
-
Melafoto
senior tag
Frissítés ide vagy oda mielőtt betölti az aktuális futamot lefagy. És egyre sűrűbben csinálja....
-
Melafoto
senior tag
Vicc az egész, Én is nyomtam volna a tournamentet. Nem kértem a frissítést....
-
Melafoto
senior tag
Jelenleg VIP 2-es szinten vagyok. Viszont ez van kiírva :" Active, 19 Days Remaining “
Akkor most 19 nap után kezdődik elölről? Vagy nem tudok angolul... -
Melafoto
senior tag
-
Melafoto
senior tag
Nem, most már 12
A VIP dolog lényege, hogy minél többször veszel aranyat, annál több VIP pontot kapsz és szintet lépsz. Első szinten 11 tanak, Második szinten 12 tank, 6 ticket a tournamenten, +% arany szerzés vagy vmi ilyesmi.Amúgy most adta meg magát a telóm és még az újra telepítés is necces egyelőre. És ha még az eddigi állást is elvesztem, akkor le szopom magam az biztos......
-
Melafoto
senior tag
válasz
Melafoto #1257 üzenetére
A VIP-es dologra rájöttem... Ez is azt sugallja, hogy vegyél aranyat.
A grafika jobb lett, igaz van benne némi bug, de jó lesz ez.
Azt viszont remélem csak azért van sötét a pályákon, mert este van.
Nálatok volt tournament? Nekem volt már elég jó helyen voltam, erre jött a frissítés és most nincs.
Új verzió 1.1.5
@Danny365. Sony Z3 -
-
Melafoto
senior tag
A tournamentben ki merre jár?
-
Melafoto
senior tag
Car series (Hoonicorn) chapter 6/6- nál az utolsó eventhez 780PR kell. Így full csillaggal és lila alkatrészekkel sem sikerül, csak ha tovább fejlesztem.
Az 5-ös 30, a 6-os 40 REP-et ad. Jól meg eröltette magát..... -
Melafoto
senior tag
Mondjuk az azért vicc kategória, hogy a car series-ben (Hoonicorn) csak 20 REP-et ad, igaz egy futam egy tank, de akkor is.
Az első chapter-ben olyan 400-450 PR-es autók voltak a másodikban 550-580-as. Mi lesz majd később? -
Melafoto
senior tag
Sok mindent Én sem értem el, mert az underground chapter 13 utolsó részét 2x kellett neki futnom, hogy sikerüljön. A chapter 14 pedig 60-as szintnél nyílik. Tehát itt majdnem, hogy annyi. A car seriest tudom max majd nyomni vele és a nemsokára elinduló tournamentet. Tehát NEM érte meg szerintem a 2600 aranyat.
-
Melafoto
senior tag
válasz
bostone #1142 üzenetére
Persze mindenki saját maga tudja mennyit szán egy adott játékra. Az is igaz nem vagyunk egyformák, de így szép az élet.
Én csak azért költöttem, mert elveszett az előző nyeremény. Most fullos lett és így is csak 760PR lett. Az is lehet nem volt értelme, de ez egy ilyen játék. -
Melafoto
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az utolsó rész ad-e BP-t?
Vagy csak a kocsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest