- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Scream007
őstag
válasz
seaky77 #2432 üzenetére
egér>>2 klikk a parancsikonon>>vár picit>>profil kiválaszt>>career mode>>resume..>>>előre nyíl megnyom........
kocsit váltani ha van rá kesed elég, picit gondolkozni is kell hogy maradjon, mega tuning mennyibe kerül majd rá meg ilyenek. előre lépes pedig ha az összes versenyt megnyered ami a térképen van éppen akkor kpasz 1 blacklistes embert és azt kell legyöznöd, ebből van 15 így lépkedsz előre a ranglétrán.
amugy szerintem a gamma nagyon kevés cash ad, épp néztem rx8ba ami 1 középkat.os auto az ultimate engine tuning 100e+a többi alkatrész szal 1 kocsi fullosítása kb fél milla zseton, és akkor ilyne 5e-ket lehet nyerni
na meg kocsik ára se olcsó, és amiért a gép megveszi tőled az meg 1 röhej. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
seaky77 #2033 üzenetére
Az a MustangGT nekem nem tűnt zsírúj verdának
. Akkor szakadjon le ugyanakkor minden kocsiról... jó, nem feltétlenül ragaszkodom a 100%-ban reális törésmodellhez, de azért az nem járja, hogy nekimegyek mindennek, és a menettulajdonságok nem változnak. Na, ez a ciki 2005-ben egy játékban, nem grafika. Annyira új autók amúgy szerintem nincsenek benne. Mellesleg a szimulátorokban is törnek a verdák, ott nem zavarja őket? És a repülőgépgyártókat nem zavarja, hogy tegnap engem a Lock-On-ban előbb lelőttek a Szu-27 vadászbombázóval, mint amikor az A10-el repültem? Amúgy törésmodellt is lehet reálisan csinálni (mert ugye törésteszteket végeznek eleget a kocsikon), és ha zavarja, hogy előbb szakad le a motorháztető, csináljon jobb kasztnit...
.
Lev Andropov: az nem zavarja őket, hogy ebben a verdában mindenki kinyuvadt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest