Aktív témák
-
westlake
félisten
valaki szivassa mar a zsarukat is
nem hiszem el, hogy nem tudok senkivel sem versenyezni
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Killberk #4502 üzenetére
csak tudod az a dolog szepsege, hogy a legtobb embernek esetleg addig eszebe sem jut csitelni, amig valaki mas meg nem emliti
en alapbol elitel a csitelest, mivel pontosan azt a ''kemeny munkat'' teszi semmiisse, amit a fair jatekosok osszeszenvednek.. nekem ez a velemenyem...
azt meg visszataszitonak tartom, hogy valaki leirja, hogy csitel, mert ugy mennyvel egyszerubb..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Killberk #4498 üzenetére
vegyuk ugy, hogy a cheat-es dolgot nem is lattam.. nem tudom, hogy miert kell azt feltetelezni, hogy aki beszall a versenybe az csal is..
miert csak csokitvadaszni konnyu? gyorsasagi versenyhez nincsen speed hack?
ja es akkor mondanek egy kozhelyet is:
mondani konnyi, de...
olyan egyszeru akarmennyi bounty-t osszeszedni? akkor csinald.. nem mintha szamitana, mert mint te is irtad nagyon egyszeruen ossze lehet csalni akarmennyit..
pont a hozzad hasonlo emberek hozzaallasa/nezopontja oli meg a versenyszellemet..
koszi, nekem el is ment a kedvem a tovabbi uldoztetestol
egyaltalan azt nem tudom felfogni es megerteni, hogy ilyet miert kell barkinek is leirni egy forumba...
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha valaki eppen csokigyujtogetesre adja a fejed (mondjuk ahogy latom, nem sok ilyen ember van
) akkor adnek egy jotanacsot... ha egy piros haromszoges ''vesztohely'' utan az uton par tizmeteren belul kordon van, akkor NE dontsetek romba a helyet, mert ugyebar a jatek nyom egy kis animot, aztan a kocsit megy tovabb az uton... namarmost siman atkuld ugy a szogesdroton (meg veletlenul sem a mellette allo rendorautoba csapodsz!) hogy azt nem is latod, hogy atmentel a droton.. mar csak a sziszego kerekek zajara ebredsz fel a volan mogott
nekem tegnap a 9 millas csokinal sikerult ezt eljatszani.. nem voltam ideges, csak egy 10-es cd csomagot kivagtam az ablakon az utcara
-
westlake
félisten
most nem mondjatok komolyan, hogy mindenki sebessegrekordokat dont, csokit meg senki sem gyujtoget
valamit csinaljatok mar, mert en meg nem tudok kivel versenyezni
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #4442 üzenetére
lol bazzeg.. ez a wantedes kep odabasz
-
westlake
félisten
válasz
BuktaSzaki #4336 üzenetére
ezek bugok...
mindenkinek akinek nem tiszta:
uldozesnel:
balra levo ertek /-jel = rendorautokban okozott kar (nekimentel, belementel, meglokted)
kozepso ertek = aktualisan uldozo rendorauto
jobbra levo ertek x-jel = felboritott, mozgaskeptelenne tett rendorjarmu (ide tartoznak azok is, amiket a piros haromszoggel inteztek el)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem hiszem, hogy a fizikat feltetlenul meg kellene emliteni ezzel a jatekkal kapcsolatban..
nem tudom, feltunt-e, hogy egy negykereken nagyon gyorsan gurulo tankhajoval jatszol.
hidd el, masnak is sok nehez percet okoznak a zsernyakok es az eppen erdekesen alakulo jarmuelhelyezkedesek.. en mafel ora utan azert buktam egy uldozest, mert egy ''gattores'' utan ketkerekre doltem, bejott alam egy rendor es szepen lassan lelassultunk, mert nem tudtam rola lejonni.. ez kb 20mp ig tartott.. gondolj bele milyen erzes volt
senki nem bonti csokizik? eleg lehangolo igy kihivo nelkul jatszadozni
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #4204 üzenetére
fuuuj... 2.1 milla utan hide-olsz? nem is ismerlek
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #4201 üzenetére
LOL... a kis szereny
-
westlake
félisten
jo lenne, ha velem is versenyezne vegre valaki
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #4197 üzenetére
mondjuk igy elsore lehet magasra tettem a lecet 8millaval
no nem baj, legalabb megvan a kihivas.. termeszetesen a figyelem es a versenyszellem nem lankad es este ramegyek a 10m-ra -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #4193 üzenetére
akkor ezennel hirdessuk meg a bounty pontvadaszat versenyt is..
nincsenek szabalyok, az a fasza gyerek, akinek egy uldozes alatt a legtobbet sikerul osszepernahajderkenie -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #4189 üzenetére
jah, lehet hogy nem teljesen erted mire gondolok..
nezd meg a #4164-et
nem osszesen 8 milla, hanem egyszeri uldozes utan -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #4186 üzenetére
8.5milla alatt ne is linkelj kepet
-
westlake
félisten
radikalisan az uldozottsegi szintol fugg..
mindig a legmagasabb szinten kell uldoztetni megad (de szep szohasznalat)
en mar 5-os nel jarok, itt pl egy kordonban allo corvette rendorauto megboritasaert 20.000 bounty jar.. mig nalad asszem csak 5.000... en sokaig azt hittem, hogy az autopalyan keringve jo sok pontot ossze lehet szedni, de ez nem igaz, mert ott csak a kordonban levo autok szetcsapasaert kapsz pontot masert nem.. tul hosszu ideig nem tortenik semmi, mert csak uldoz 10 rendor.. igaz, hogy az autopalyan van a legtobb hely arra, hogy kikeruld a szogesdrotot.. szepen aranyosan a forgalamas varosban kell keringeni es ugy intezni, hogy egy-egy piros haromszoges objektumot ugy donts ossze, hogy 4-5 rendor ottmaradjon
bele sem merek gondolni, hogy 6-os szinten mi tortenik... takok, vadaszgepek
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
anyukam mindig ezt mondta: kisfiam, sose vidd tulzasba
esetleg ha valakinek rendorosdit van kedve jatszani
kivancsi vagyok, hogy ez 6-os szintnel hany pontot jelent majd
62%-nal 30millio csoki
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ugy latszik valamire megis jo vagyok
[link] -
westlake
félisten
ezt bazzeg egyszeruen nem hiszem el!! az elmult 10 percben 8x kaptak el.. annyire nem lehet kocsog a program
jah es ez meg 5. szint elott van!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
korbe vesznek jo baratok
[link] -
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #4142 üzenetére
bocs, nem szoltam egy szot sem.. most latom, hogy van 5-os uldozottsegi szint is
ha masert nem is, de ezert megeri legyozni az elottem levoket.. negem nem erdekel hogy hanyadik vagyok, csak en legyek a most wanted -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #4117 üzenetére
pfff sorry
-
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #4114 üzenetére
hat.. nyomogathatod a mobilodon is a kettest, vagy akar a tv taviranyitojan is, de szerintem egyikkel sem ersz el sokkal tobbet
-
westlake
félisten
ha tul lassan mentek bele, akkor cseszhetitek.. ilyenkor a reset sem segit
-
westlake
félisten
mindig a kocsik farat kell eltalalni.. jo esellyel felboritod oket, de altalaban csak megpordulnek..
az az igazan bosszanto, amikor ket suv all agymas mogott, az elsot megboritod a masodikat meg csak pont annyira lokod fel, hogy fennakadsz a folborult ''tetemen''.. na es ha ilyenkor resetet nyomsz..pffff
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
semmi extra... meg gyurnom kene
[link]
[link]
majd kesobb beprobalok egy ket millasat..
egyebkent eszrevettem egy erdekes dolgot.. neha a kordonokba bekerulnek cicil autok es furgonok... ilyenkor ezek megboritasaert nem jar semmi, viszont ami sokkal bosszantobb, hogy egy ilyeb ''bug'' utan a szogesdrot mar mindig ott lesz az uton
semmi sem jelzi, ugyhogy elegge szopatos
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
kinek van most a legtobb bounty csokija?
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #3000 üzenetére
mint mondtam (es te se mondtal mast
) 39% es 3 as uldozottseg.. 15 auto nem 30
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2998 üzenetére
hmmmm elgondolkodtattal.. este asszem lezuzom a varos osszes piros haromszoges objektumat... kivancsi vagyok, hogy ez milyen pontokat hoz majd..
egyebknet egy oszlop leverese 100 pontot jelent.. megnezem egy benzinkut robbantasa mennyit.. egyebknet ket fajta bounty van.. mi a kulonbseg a ketto kozott?
hiaba lol... hiaba uldoz 10 rendor, ha az mind egy csoportban van es egy éeszakado akarmi az osszeset taccsra vagja.. utana poroghetsz, hogy talalj egy uj rendort.. errel a technikaval gyorsan vege lehet az uldozesnek 5 perc mulva is
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2996 üzenetére
egy valamit nem csinaltam ezek kozul...
a piros haromszoges dolgokkal nem foglalkoztam, mivel akkor nagy ra az esely, hogy megfektetem az osszes zsarut, aztan cseszhetem, ha nincs a kornyeken egy darab uj sem.. -
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2991 üzenetére
hat ezt nem nagyon hiszem...
mond mar meg nekem, hogy 3-as korozottsegnel hogy szedsz ossze ket millat?
en 58 percig mentem, az osszes uldozo rendort megboritottam es meg a kozautokat is buntettem es a vegen 1.2 milliot kaptam
nagyon szivesen vennek tanacsokat, hogy hogy lehetne tobbet osszehozni.. -
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2984 üzenetére
ne a bounty-t mutogasd, mert az relativ... atz mutogasd, hogy mennyi ideig uldoztek
este ugyis megdontok minden eddigi rekordot
hany szazaleknal es hany perces uldozes utan kapsz ennyi pontot?
ja es hanyas uldozottsegi szintnel?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
szemet keplopo miatt csak ez a kep marad meg
[link]
mondjuk egy ido utan kezd unalmassa valni -
westlake
félisten
bosszanto ugy elbukni egy oras rendorsegi uldozest, hogy egy kordon atszakitasanal (250kmh) raesek az egyik rendorautora es nem tudok rola lejonni
-
westlake
félisten
mar igy is jonnek suv-ok..
egyebknet eleg nehez ugy tovabbjutni a jatekban, hogy mar 30k dollarokat fizetek azert, hogy visszakapjam a masodik automat
jah, egyebknet jo hogy csak 3-as az uldozottsegi szintem.. nem megy feljebb...
ugy latszik 20%-nal erre fussa
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
magasabb szinten joval tobb bounty-t lehet kapni keves uldozesert is..
elkurtam, mert beloktem egy zsarut a lehajtosavba es mire eszbekaptam mar tul keso volt visszamenni erte
[link]
92 tort rendor
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest