- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
Scream007 #4981 üzenetére
Industrial & Green (28/31)
1.Qorthral ( GT )....................................2035 [link] [link]
2.Scream007 (GT).................................2029 [link]
3.Lev Andropov ( GT )............................2005 [link]
4.TheSilencer ( GT )..............................1910
5.Kis Fraky ( GT ).................................1714 -
Silencer83
addikt
válasz
Scream007 #4852 üzenetére
sztem mindenki így fogja nyomni ezentúl, így legalább nem lesz az,h ez a kocsi jobbmert ez van rajta pl... stb!
ha már kezdjük beunni a 3 mostani szakaszt, szavazásra kellene bocsátani a következőket! mit szólltok ehhez?
amúgy múltkorában hogy esett a választás erre a 3 -ra? jó lenne vmit beújítnai -
Qorthral
őstag
válasz
Scream007 #4798 üzenetére
Nem nehéz elismerni, félreértesz
!
Hiszen tegnap pl P.Dude kolléga be is linkelte ezt, VladimirR pedig még rá is kérdezett, hogy ugyan mi az a Burger King Challenge? Szal arról van inkább szó, hogy elvből nem használok cheatet, ezért nem tudtam, hogy ez ezt tudja.
Egyébként ha a többiek beleegyeznek mehet így, mert ennek (bár szerintem cheat), el kell ismerni van egy nagy előnye. Mindenki a saját nevén mehet! Szal szavazásra bocsátom: Maradjanak a Robajos mentések, és akkor mindenki Robaj, de nincs NOS tuning ami baj, vagy a scream által leírt nem túl bonyolult módon unlockoljuk és mindenki a saját nevén mehet?
Én jobban belegondolva a 2.-ra szavazok, sok előnye van. -
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #4759 üzenetére
Azért nem választottam a 01-et mer az csúnyán néz ki szvsz az autón...
a 99 teccet a legjobban....( de együtt kiteszünk egy százast)
Skacok VALAKi megdobna egy mentéssel...
Lordthomas - benyomod, alul, hogy link és beilleszted a címet... - de ne növeld ilíen hozzászolásokkal az izéddet, meg ne legyen full off topic , jó?!
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #4564 üzenetére
Scream basszus nem viccből mondom, hogy írd ki azt a kurva sebességet, tudom jól már lassan 1 hónapja, hogy ott figyel a sebesség a stat háttérben , de ha fórumba keresünk vissza rá akkor minden egyes linkelést nézzünk meg.. nem eccerübb ha oda van írva mellé, .....olyan nagy munka
bocs de aszittem elég ecce elmondani
Különben GRT!!! Nagyon szép!!! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #4530 üzenetére
NAGYON SZÉP!!!!
Végre te is beindultál!!!
minden elismerésema kocsi típusát megkérdezhetném?!
SLyM: - én a kepfeltoltes.hu-ra tettem csak úgy simán, asztán belinkeltem...
OCCSE - jaja nekem is eszembejutott
Occse--- Neked szólt - Bocsi elirtam a neved!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #4524 üzenetére
Warrent 31/31 - Speedtrap - eredmények:
1.Qorthral...............3365
2.Lev Andropov.......3350
3.Scream...............3305
4.nfsu17.................3293
5.bzoley.................3292
ha jól emléxem így állunk, tehát a 3. helyre elég!
to Silencer:
szerk.: LEnne egy eszméletlen nagy kérésem!! Lécci ha vki rekordot ír be részletesen mellékelje hogy hol, mivel,mikorstb.. mert pl. most találtam 1 ilyet hogy '' 3293 31/31 nfsu17'' és elég nehéz így visszafele keresgélni! THNX
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #4518 üzenetére
de én voltam az, csak azóta fejlődtem elég rendesen!
Milyen kicsi a Világ csak nem te voltál a nagy ScreamHUN ? beszarok!!
HUNsexygirl? ScreamHUN? akko ti vagytok a HMS
Várjá akko már, én tök jóba voltam pl: HMSKrisztian-nal (tuti ismered), Olympic Squaren nyomtam állandóan....De a végén nagyon meguntam mer ugye a Skyline volt a kedvencem, de sajna baszott lassú volt az RX7-hez képest!!
Öregem, hát nem hiszem el?!! Akko te a HMS Klán tagja vagy?
szerk.:
csomószor gondolkodtam, hogy belépek vmi clánba pl. ( PIAA , HNB, HMS )
de annyira nem teccet az NFSU sorozat, hogy valóban clántag legyek, de
ha lenne vmi MostWanted-es clán abba szívesen lennék tag, persze ha bevennének valamelyikbe, de nézegetve az eredményeket szinte bármelyikbe bevettek volna( de most komcsi!!
)...
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #3601 üzenetére
Nah megvettem az újságot amiben az a 2 eszméletlen punc! szerepel amit az aktívban lehetett látni! Nem akarom reklámozni a lapot, de a:PLAYBOY
-ban lehet őket látni...
minnyá fotózok Nektek pár képet ki ne maradjatok a jóbol.....
U.i: bemyegyek egy kis bodéba, ahol a lapot vettem, ül egy tutti jó bige, kérdi '' szia! Mit parancsolsz?'' mondom ''Áh hello! Egy playboy lesszíves'' - Nem akartam mondani te is jó lennél.... -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #3831 üzenetére
Na akko mondok 2 titkot:
ÉN 4. be azé tudok ílyen ''gyorsan'' menni mert má abszolút bennem van Rockridge miatt, ugyanaz a kanyar csak vissza, emléxem általában itt előztem meg (demoban )neten mindenkit collosion offnál ( aztán utána elöfordult, hogy visszaelőztek)
- különben ez és az 5.a kedvencem!
Az 5.hez - Amikor 4.-ből kijössz, nyomni kell egy erős jobbrát, hogy az autó a szalagkorlát mellet fusson és ne úgy menjél, hogy középen és ugrás közbe korrigálsz mert akkor a sebesség esik egy 30-35-t is akár ( bőven ) , utána tövig ami a csövön kifér és FONTOS!! Nost csak akkor kell elkezdeni nyomni amikor a híd lábához értél, mert elöötee ha nyomod tök fölös elfogy a nafta és nitro nélkül visszamegy jóval a sebesség!
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
válasz
Scream007 #3831 üzenetére
Tényleg gyengus kicsit 220 fölött... Pl esélyem sincs nagyon 4. ponton 360 fölé menni mint Lev... Ez a 355 - 384 is most mázlival jött össze, a 343at meg én sem értem, ez csak egyszer sikerült, 2. legjobb eredményem a 3. pontnál 337...
Amúgy az lehet benne, hogy némi nos maradt a 2. pontról, mert ott nagyon eltaláltam az ívet.
bzoley: Szoros, nagyon szoros!!!
Hova tűnt Lev? -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #3635 üzenetére
Fenn van lehet tölteni!
Videó letöltés ------------> [link]
Mérete: 33MB
Időtartam: 3:22
Letöltési útmutató:
1. rákattintasz a linkre amit adtam.
2. alul lesz egy táblázat, ott rákattintasz a free-re!
3. ki lesz írva hogy hány sec-et kell még várni, megjelenik a fájl, letöltöd és kész!!!
Most a letöltés zökkenőmentes! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #3573 üzenetére
Nem tudod véletlen melyik ujságban lesznek benn?
''Kelemen Anna szerint töketlenek a magyar férfiak''
„Jelenleg nincs pasi az életemben. Igazából most nem is fér bele, de nem is tudnék mondani olyan magyar férfit, akivel hosszú távú kapcsolatot tudnék elképzelni”, mondta el a lapnak Kelemen Anna. A lány hozzátette, véleménye szerint a magyar férfiak általában „töketlenek”. A határozott fellépésű férfiakért rajong, a botrányhősökért.
Hülye szögesp!csa mit képzel magáról! Nekem igenis van tököm!
Jah hogy ez a Most Wanted topik!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #3527 üzenetére
Bocsika Nekem a rekord első ponton 368 km/h !
máskülönben az a szó, hogy csít lécci Rólam kapcsolatban eszedben se jusson, de ide sorolhatnam bzoleyt és Quartral-t is!
Csítet csak azok használnak akik nem tudnak jáccani!
Más különben ne mérgelődj gyakorlat teszi a mestert! Neked is sikerülni fog!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #3449 üzenetére
Nah ugye mondtam ez a meglepetés!
aszinné az ember vége puff erre elvették tőlem a No1 Porsémat és adnak helyette egy tetű BMW-t. ( bocsi nincs semmi bajom a BMW-vel de ami tény az tény!)Én aszittem gutaütést kapok amikor látom, hogy volt nincs Porse!
az a Razor egy tuskó, egy homokláda!
Na azért írtam anno, hogy képek a mennyországbólmert nem akartam elhinni, hogy végre megvagyok, igaz 6 tucat rendőrkocsi követett, küztük kb 4 SUV
, ha 1 pill. lassítok széttrancsíroztak volna!
Kétség kívül nagyon nehéz!de....... Gyerünk menni fog!! -
afterburner_
őstag
-
Manitou
veterán
válasz
Scream007 #3250 üzenetére
Az Aston Martini?
Én vettem egyet 90000 ért mikor el voltam eresztve lével. De nem költöttem még rá semmit. Még egy versenyt is nyertem vele anno
Nem olyan lassú az.
Most van egy Puntom, egy Supram, egy RX8-am, Mustangom,egy Merci CLK 500, meg az Aston Martini. Ja és volt egy Porsche Cayman-om is megvettem 60000-ért, mentem vele vagy 500 métert, aztán egyszer kellett a lé, eladtam 30000-ért. Tiszta haszon volt.
[Szerkesztve] -
-
Zomb€€
őstag
válasz
Scream007 #3195 üzenetére
Nemtom,nekem eddig nem okozott bosszuságot a szögesdrot.Ha fülel is az ember akkor halani h meik oldalon van a drot elhelyezve.Inkább az idegesítöbb mikor mindent ki lehet dönteni,de egy félméteres reklámtábla miatt beragadok.Pedig egész jo kör volt.300k kár,45 damaged car ebből 38 végleg elhaláloztatva
-
Manitou
veterán
válasz
Scream007 #3162 üzenetére
Ne is mond, amiatt a hülye szögesszarság miatt kaptak el , pedig éppen teljesítettem az összes követelményt 22 kocsit lezúztam, 7 percig üldöztek folyamatosan, volt helikopter is, meg anyámkínja, erre egy sunyi bal kanyarban ott dekkoltak a zsernyákok ,kicsit rámentem a szögesszőnyegre.
Busted
-
-
MasOyama
őstag
válasz
Scream007 #3014 üzenetére
Mond már el nekem, hogyan tudsz lelépni a zsaruk elől? Bármit csinálok, minden 100méteren egy rendőrautó. 1,9 milliónál jártam, és elkaptak.
Nekimegyek mindennek, feéborítok mindent, minden blokádon áttörök, megyek autópályára, városba, hiába... Mindenhol ott vannak...
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest