- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Motion_Blur #3790 üzenetére
Vitathatatlan, hogy a játéknak ő a csúcspontja. Az én csúcspontom is lehetne, igazán
Ki mondta azt, hogy azért nem törnek a verdák, mert a gyártók ügyelni akarnak legfrissebb fejlesztéseik hírnevére? Az SG cikkében leírják (én nem értek az autókhoz), hogy bizony nem igazán újak ezek a verdák. -
Dilikutya
félisten
Mégis honnan szedte volna. Amúgy nem értem mire jó mutogatni a telepítőt, villogni hogy faszacsávó és már le tudta tölteni? SMSwebről biztos gyorsan lejött neki
Csak ugye onnan minden hülye le tudja szedni
.
D.Orion: A BE csak Amerikában jelenik meg, és olyan nagyon nagy extrákra ne számíts, azt hiszem +2 autó van benne.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Lev Andropov #2045 üzenetére
Tudom hogy semmi köze... nem vetted a lapot. Ha a játékban zavarja őket, a valóságban miért nem?
Mint mondtam, nem ragaszkodom a teljes töréshez, de valami azért legyen. Az nem túl valóságos, ha 300-zal átbombázok egy rakás hordón, és egyik se köszön be a szélvédőn. Amúgy kit is zavarnának a törések? Normálisan kell vezetniAki meg nekimegy valaminek, az kapja is meg a magáét...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
seaky77 #2033 üzenetére
Az a MustangGT nekem nem tűnt zsírúj verdának
. Akkor szakadjon le ugyanakkor minden kocsiról... jó, nem feltétlenül ragaszkodom a 100%-ban reális törésmodellhez, de azért az nem járja, hogy nekimegyek mindennek, és a menettulajdonságok nem változnak. Na, ez a ciki 2005-ben egy játékban, nem grafika. Annyira új autók amúgy szerintem nincsenek benne. Mellesleg a szimulátorokban is törnek a verdák, ott nem zavarja őket? És a repülőgépgyártókat nem zavarja, hogy tegnap engem a Lock-On-ban előbb lelőttek a Szu-27 vadászbombázóval, mint amikor az A10-el repültem? Amúgy törésmodellt is lehet reálisan csinálni (mert ugye törésteszteket végeznek eleget a kocsikon), és ha zavarja, hogy előbb szakad le a motorháztető, csináljon jobb kasztnit...
.
Lev Andropov: az nem zavarja őket, hogy ebben a verdában mindenki kinyuvadt?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Lev Andropov #2024 üzenetére
A Hot Pursuit 2 sem igazán tetszett már nekem sem, bár sose voltam nagy NfS fan, de a Porsche....
-
Dilikutya
félisten
válasz
Lev Andropov #2010 üzenetére
Több éves tapasztalattal a hátam mögött sejteni vélem, hogy a demo igenis mutat valamit a teljesből. És tudod, a fórum lényege nem az, hogy minden agyondícsért, túlértékelt játékot mi is agyondícsérjünk. Én kipróbáltam a játékot, és a véleményemet írtam le. Nekem amúgy nagyon nem tetszik a grafika, kissé furcsa, ahogy fénylik minden (az NfSU is ilyen volt), kicsit sem élethű. Az út sem az igazi, bár ezt amint láttam, más is észrevette.
Amúgy pont erre számítottam, hogy nem fog változni semmi, és az egykor jónak mondható sorozat folytatja mélyrepülését, és a minőségre kevésbé fogékony ''Halálos iramban''-nemzedék kielégítését. Na várj, ha már úgyis tele a tököd, akkor csakazértis rúgok még a játékba: egyszerűen katasztrofális, amikor ütközik a kocsi és a levegőbe emelkedik. Ennél még a Re-Volt is életszerűbb fizikával rendelkezett, pedig az aztán abszolút arcade autóverseny volt, ráadásul 6 éve... az ütközések pedig semmilyen hatással sincsenek az autó menettulajdonságaira, ahogy tapasztaltam, ezt 5 éve a Porsche Unleashed-ben is jobban megvalósították. És ez eddig még nem is fikázás volt, csak egyszerűen összeraktam egy hozzászólásba a tényeket. Jöhetsz azzal, hogy ez nem autószimulátor (és igazad is lenne), de mire mész vele, azért ennél több realitás már alapfelszereltség kéne, hogy legyen. Tele van effektekkel a játék, minden csillog-villog, ez is valószerűtlen. Új motort aligha kapott, mindössze 1 év telt el az NfSU2 óta, eléggé látszik, hogy azt pofozták tovább. Megjósolom, hogy a folytatás is ilyen lesz, 2006 novemberében, menetrendszerinti pontossággal. -
-
Dilikutya
félisten
A demót letöltöttem, feltelepítettem, kipróbáltam, letöröltem. Ebben az égvilágon semmi újdonság nincs. Ugyanúgy néz ki, mint az NfSU2, szerintem semmivel sem lett szebb, és semmi olyat nem láttam a játékmenetben, amit ne láttam volna már 4-5 évvel ezelőtt is. Ez egy nagy nulla, véleményem szerint.
-
Dilikutya
félisten
Nesztek vazze, ne sírjon senki, itt van még 1 link: [link]
-
Dilikutya
félisten
válasz
Silencer83 #609 üzenetére
Ő csak azt mondta, van demó. De senki se árulta el, milyen demóért nyavalyog, ő ajánlott egyet
-
Dilikutya
félisten
A lóf@szt lassúak, ne beszélj már ökörséget. Sőt, tudod mit mondok? Egyedül a Northwood magos Celeron volt gyenge, se a Coppermine, se ami előtte volt, se a Tualatin (de még mennyire hogy nem), de még a Willamette sem annyira, a Celeron D pedig szintén nem olyan rossz az 533MHz-es rendszerbusszal és a 256Kb másodszintű gyorsítótárral. 3GHz-en egy Northwood magos Celeron sem lassú, nemhogy egy Prescott-os Celeron D. Milyen c? Miről beszélsz? Celeron C sosem volt.
-
Dilikutya
félisten
Celeron, Celeron... látszik, hogy nem értesz hozzá. Egyrészt neki Celeron D-je van, abban már van némi kakaó, és nem mellesleg 3GHz-en pörög, azon aztán nem fogsz lassulást észlelni. Ha az NFSU2-t veszem alapul, nem lesz gond a gépigénnyel, az én gépemen majdnem fullosan ment 1024-ben az is, még egy kevéske élsimítást is elviselt. Tekintettel arra, hogy 1 év telt el a legutóbbi NfS rész óta, az ígérgetésekkel ellentétben én nagyon látványos változásokra nem számítok. 6600-on nem hiszem, hogy gondok lennének.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ha az vigasztal, mégha Ferrari-s nem is, de LADA az lesz: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest