- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
válasz
westlake #4503 üzenetére
''azt meg visszataszitonak tartom, hogy valaki leirja, hogy csitel, mert ugy mennyvel egyszerubb..''
Nah, hát nincs is ezzel semmi baj, úgyanis egy szóval nem írtam, hogy csiteltem, ha így értelmezted akkor olvasd el mégegyszer.
A cheattel úgy vagyok, hogy singlebe elmegy, feltéve hogy utána nem kérkedik eredményével ember. Pl. van egy rész játékba, amivel ember sehogyse boldogul, akkor szerintem nem gáz, ha ott használja. Pl kalandjátékba se cheatereznek le senkit ha valamit megnéz leírásból mert tök elakadt. FPS meg ilyeneknél nem szokott cheat kelleni, de itt NFS-be már igen felidegesített a rendőrös rész, és ezért néztem trainert. Ha nem lenne arénás megoldás, valszeg használtam is volna és szvsz ne mvérgáz ez, tekintve hogy milyen lett a rendőrös üldőzés magasabb szinten.
Második mondatoddal egyetértek, de mint írtam korábban jobban teszed ha nem veszed túl komolyan az ilyen netes versengéseket.
Részemről nem akarok tovább nagyon off topik lenni, mert lassan közellenség leszek ebben a topikban, elöször tehenés képek miatt, most meg ezért. -
Killberk
aktív tag
válasz
westlake #4499 üzenetére
Nem cheatereztem le senkit, akinek nem inge, nem veszi magára, csak gondoltam jobb ha tudja mindenki, hogy van ilyen hack, mielött kardjába dölne valaki, ha lát itt-ott hihetetlennek tűnő eredményeket. Speedhackről még nem hallottam de nem kizárt hogy már van ehez is.
Én leszedtem trainert, mert sokat szenvedtem rendőrökkel, de valaki írta itt, hogy arénánál könnyű a rendőrözés, kipróbáltam és tényleg az.
Egyébként neten versengeni ilyeneken tök nincs értelme, semmelyik játékba sem, mert mindegyiket agyonnyomják cheaterek. Én már emiatt le is tettem róla, hogy valaha netes játékkal komolyabban foglalkozzak. Ebbe jobb ha beletörödnek mások is, akik nagyon utálják cheatet. -
Scream007
őstag
válasz
westlake #4205 üzenetére
ha kell a pont már 300-400e után elkezdek menekülni mert ugyis 1 milla lesz mire x5ben el tudok bujni
Silencer>>>jó az a 2.1
nekem nem tom mér de a 2.7esemet amit murcival mentem nem tette be a staisztikába????
vajon mért???
pedig nem kaptak el.
u.i.:jaaaaa, lehet hogy ez a save game visszatevés hátránya -
Silencer83
addikt
válasz
westlake #4192 üzenetére
Faszikám le a kalappal, gratula
!
tényleg félreértettelek, én nem nagyon mentem eddíg a bounty pont hajszolására, legjobb nekem eddíg 7 perc alatt 1.3misi, de most így a Te eredményedet látva..!
kicsit eltörpül az enyém, de sebaj, lenyomom Razort, aztán én is nekifogok
!
-
Andie
őstag
válasz
westlake #4164 üzenetére
Hogy lehet összeszedni ennyi bountyt? Mármint a technikára vagyok kiváncsi. Mivel növexik radikálisan a bounty? Mert ugyan én még kiscsirke vagyok itt a mustang GT-mmel, meg a 8-as blacklisttel, de eddig a legnagyobb eredményem 30ezer bounty volt, de akkor törtem zúztam, vagy 8 rendör üldözött már, olyan fekete fbi-os kocsi is, alig birtam elbújni...
Taniccs mester! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
westlake #2994 üzenetére
Hát basszus épp az a játék lényege, hogy te legyél a MOST WANTED nemde?
Szerinted, hogy sikerülhet ez, hát kérlekszépen úgy, hogy minnál jobban magad ellen tud fordítani a hatóságokat, rendőrség, FBI, ügynökök tököm tudja aki csak van!
Én minden létező akadályt felborítottam, szétzúztam ami csak van pl.: építkezések, díszletek , benzinkútak, víztoronyok, antennaállomás, ( vagy mi a fene!), koncerteknél tartópillérek....
Volt egy baleset amikor az egyik leomló torony alá kb. 10 üldöző autó szorult be, na ott jól berágtak rám a zsaruk!...és csak jött a pont!
Ja meg van iolyan is, hogy leomlott egy épitkezés és én ott várakoztam , szembe pedig a zsaru , nem tudott hozzám közelebb jönni - ergo szívattam- és csak úgy kaptam emiatt is a zsét, nem tudom hogy mi ennek ez eljárásnak a neve, próbáld ki csak vigyázz ne kerüljön túl közel a cop
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
westlake #2990 üzenetére
ez sajna abszólút nem így van!
Mondok egy példát én 35%-nál szereztem 1-szer picit kevesebb min 2millát!
Másrészt nem nagy cuuc 2-es, 3-as körözési szinttel akár egy órát is furikázni!
Mi abban a nehéz se helikopter, se szögesp*csa, se semmi.....
Ha 5-ösnél akár 20 perc is, az már kihivás! Ezt hidd el nekem!
Ps.: Különben Peace, csak ez így van!
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest