Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #4781 üzenetére
Az színtiszta csít nélküli szenvedés
circuit + ko közül asszem elején van teljesítve néhány, amúgy hanyagoltam
A rendőrös az naon sz*patás volt, főleg a spikes... -
Robaj
addikt
[ L]http://www.valami.hu[ /L]
Ebből láccik nem ismerem a csíteket, mert nincs nos tuningom, ami elvileg nincs is akkor csít nélkül -
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #4748 üzenetére
Még jó hogy nem jáccok netem
-
Robaj
addikt
válasz
Silencer83 #4738 üzenetére
16
-
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #4728 üzenetére
Nekem jó volt, mint írtam, akkor még nem volt internyetem
-
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #4716 üzenetére
mazda mx7 rlz.
Kedvenc circuit pályámon meg a skyline.
Ezek voltak a kedvenceim nem érdekelt az RX7 és tsai, azokkal messze rosszabb időket mentem.
A mentésemben 4 v. 5 kocsi lehet, abból eclipse volt a zsarus, a porsche a sprintes, a lambo vagy micsoda az meg a tollbooth, + speedtrap.
Sajna azt kell mondjam a Porsche Carrera GT a legjobb, hiába próbálgattam pár kocsit a csúszka maximumig ment föl 2-3 kocsi esetében is, viszont a Carrera vhogy jobban irányítható nálam.
Ja nem volt netem, szal nemtom hogy ott ki hogy miért, singliben ezekkel mentem.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
[link] - Carrera GT full unique tuninggal
[link] - Razor még hátravan, de itt még nem lőttem el a tuningcuccokat. Akinek nem jó a Carrera GT, tőccse le ezt
[link] - Carrera GT-vel 387 KM/h 31/31-es pályán, 1. pontra, videó, 3 mega
Még van mit rajta pofozni, de még pályákat gyakorlom
Q: Azért nem lőttem el unique tuningot (nfsu1-2-ben sem), mert vártam a ''kedvenc'' kocsira... Nem is olvastam a fórumon iet, hogy kinek van, kinek nincs... -
Robaj
addikt
Váááá ien nincs. Akkor ugatja a qrva spike-ot mikor már látom a kanyar végén. Belassítom időt, fordulok jobbra, a bal hátsó kerekem kidurran 12 perc után...
5 percig bírtam 3 kerékkel
Majd legközelebb...
Már minden kész van -
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #4449 üzenetére
Elfogadom
Nég le kell gyakni razort, csak bújkáltam zsaruk megtaláltak hide-ingban!!! majd bele egy spike-ba, oszt annyi. A kocsi bal oldala durrent el, 1 percig még próbáltam egyenesben maradni és menekülni, de sajnos 8 rendőrkocsi nekiszegezett a falnak. Pedig már csak az van hátra -
Robaj
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #4233 üzenetére
Nem.
Az elnyert kocsikkal + saját építésű autóval is tudok quick race-ben nyomulni.
Pedig még 6x%-on járok -
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #2045 üzenetére
Flatout 2
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest