- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
Dilikutya #3795 üzenetére
Hát szerintem nem is arrol van szo hogy a játékban ujak lennének.De tegyük fel hogy az újgazdag deutche fő Bauer kisfia elkezd NFS:MW-zni.Körülötte ott a család és nézi ahogy a kiskölök rongyá töri a CLK merdzsot.Épp kocsit akartak volna venni mert jo volt az idei maláta termés,és megszola az aptya hogy: ''Há ez á mérdzsó igy törik?Köll a fenének...''
Szal az ilyenektől tartanak a gyártok szvsz -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Dilikutya #2039 üzenetére
biztosan, de ennek most semmi köze egy gamehez!
Különben lesz egy olyan játék amiben ripityára lehet törni, majd az autót, Crashday 2006 elején, de biztosan ez se fogja elnyerni a teccésedet! A menettulajdonság sztem fog változni benne...
szerk.: ezek nem az én szavaim, de Boe a szívemből beszélt:
Gamestar 2005/11 NFS MW teszt
''Az ''árkád'' itt nem egyszerüséget vagy harsányságot jelent, hanem a legvégső határokig az élvezetességre, a maximális játékélményre kihegyezett, minden szempontból kidolgozott és letesztelt rányítást és irányíthatóságot.'' mondhatjuk azt is, hogy 1 állásponton vagyok vele...Sorry ha vkinek nem teccik.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
Dilikutya #2022 üzenetére
azért lásd be az első hozzászólásod kevésbé volt tárgyilagos
elsőre egyébként én is így jártam vele, mentem egy kört és felhúztam magam, hogy ripityára töröm a rendőrautókat az én autómnak meg semmi baja
le is töröltem jól
aztán visszapakolgattam és azért jó kis móka lesz ez, könnyed kis kikapcsolódás
ennek a játéknak a célközönsége nem ugyanaz, mint egy TOCA, F1 vagy más komolyabb autószimulátoroké
sajnos...
mert ha olyan szintű fizika lenne benne akár mint egy live for speed-ben és kicsit bűnhődnél azért ha rommá töröd a járgyányt (húz balra, húz jobbra, lassul, akárcsak annyira mint az nfs porsche-ban)
már nagyon jó játék lenne szerintem is
hasra esni én sem fogok továbbra se tőle, de biztos, hogy végig fogom játszani, mint ahogy az NFSU-t vagy az NFSU2-t
de azért egy Revolt-ot idekevernikönyörgöm az egy távirányítós autós játék semmi köze ehhez
ez a nagy árkádosodási tendencia azért a legtöbb olyan játéknál megfigyelhető ami konzolra is kijön
így van ez sajnos a CoD2-ben is (realitás? véres szemmel lihegek kettőt és visszanő az életem hurrá)
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Dilikutya #2022 üzenetére
A porsche Unleashedet ne is emlegesd ott szerettem bele igazán az NFS-be!
Bár megnézném, hogy mikor kapsz olyan játékot az EA-tól ami az igényidet kielégíti! Sztem soha.... Hogyha az NFS 5 PU után az EA csak jobb és jobb játékokat csinált volna az már irreálisan jó lenne, meg se érdemelnénk! Nekem a mélypont rögtön az 5 után a HotPursuit 2.... ahol 1 tizede akkora játékélmény nincsen mint az elöbbi részbe -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Dilikutya #1999 üzenetére
Várjá mindjárt fogom magam én is, bedurrantok pl.: a Black&White2 topicba és úgy elkezdem fikázni, ami csak belefér! Ha nem teccik magánügy hány ezer topicba tudnék írni én is, hogy többet vártam volna, meg az új motor többmindenre lehetett volna képes stb. Meg 1 demo játékmenetéből mégis mit tudsz leszürni (mellesleg 100x szebb mint a két Underground...), majd várjá azt a teljest fikázd akko má!
U.i.: méghogyha a multit kezdted, volna szidni, abba még igazad is lett volna!
sorry csak a f@szom ki van má az ilyen pesszimista, csak azé beszólok a topicba, hogy lehordjam a gémet ürgékből!
[Szerkesztve] -
=Mentor=
őstag
válasz
Dilikutya #361 üzenetére
Egyikőtöknek sincs igaza a megjelenéssel kapcsolatban...
A Megjelenési dátumok a következők:
2005. 11. 3. - X-Box, Game Cube, PC, PS2
2005. 11. 10. - Game Boy Advance, Nintendo DS
2005. 11. 17. - PSP
És ez tuti forrásból van...
További infók az alábbi magyar NFS oldalon, itt minden van háttérképek,videók, képek...stb
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest