- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az engem nem zavar, hogy gyorsan adja a verdákat, az zavar hogy semmi különbség nincs köztük szinte sebességben meg erőben. Erőben tényleg annyira zero hogy elmondhatatlan.
Grifid: Ahhoz mit szólsz amikor a csoki beragadt a kordonba, én meg mentem ugye tovább mikor feltűnt hogy nincs üldözött
Látom a mapon a kordonnál dekkol, oda álltam mellé, min. fél perc volt akkor is csak dekkolt
Ki kellett piszkálni utána meg úgy ment mint a mérgezett egér..shit
-
Chaser
legenda
válasz
Tripower #361 üzenetére
Mihez képest?
Annak idején a high stakes-ben adott volt egy pálya és azon akármerre mehettem, a kopók meg csak lestek amikor elbújtam
Amikor kopókkal voltam akkor meg egyszerre 4-5 autó közt lehet váltogatni menet közben, meg nem ilyen bugyuta elkapások voltak, frankón le kellett szorítani az autót. De itt neeem, kap egy szöget a kerekek alá, szana széjjel törik aztán megy tovább...vagy belefut egy blokkba és áll, én meg állok mellette aztán farkas szemezhetünk is. Próbálkozásnak jó volt valamit visszahozni a régi hot pursuit-ekből, de semmi több. A legnagyobb előnyének azt látom a játékban, hogy kifogástalanul reagál az alt+F4-re...
-
Chaser
legenda
válasz
Barthezz2 #353 üzenetére
4830-cal is néztük x4-gyel, lehet a 64 bit nem fekszik neki, azon integrálttal is szaggatott mint a barom, 32 bitesen már játszható volt. 4830-cal is hasított. Ma ha ráérek feltolom a 64 bitest W7-et aztán megnézem.
JoolsNOS: Sztem a W7 32 bit kell neki, 2GB rammal is hasított, csak úgy látszik OS függő.
mephi666: Kb semmi nem jön ki az autók erejéből
Cheater az egész game...én is beleuntam..de még így is azt mondom ez lett az utóbbi idők legjobb NFS-e, már van valami köze az elődhöz, de nekem ez édeskevés ahhoz hogy megvegyem. 5/10...
-
Chaser
legenda
Első nekifutásra nagyon tetszett..de minél előbbre megyek annál nagyobb csalódás
Grafikai OK -de lehetne épp jobb is-, hangbeállítás nem ok. Irányítás kellően arcados, nekem tetszik. Játékmenet izé...vagy túl könnyű, vagy túl nehéz, minek bonyolították meg így?
Sima arcade versenyek oszt' kész, aki akar mehet karrierbe rendőrként meg bűnözőként. Lesz itt olyan mint a High Stakesben volt kb 10 éve, mikor lehettem 1xre 5 rendőrótóval' is és váltogathattam közöttük? Az elfogósdi egy kalap xar, MW-ben is jobb volt. Belemegy a fickó az útzárba, leblokkolják és áll a játék
Amíg én ki nem piszkálom hogy mehessen tovább..siralmas bugok vannak benne.
szerk: JoolsNOS: Vagy az x4-ed miatt nincs lag vagy az OS miatt. 2 géppel néztük vga ugyanaz, egyikben x4 + 2gb ram W7 32 bit, nálam x2 4GB ram xp. Első gépen zöcc nélkül megy fHD-ban is, nálam 1280-ban is berángat...vga 5570 ddr5 mind2 gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest