- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azért a PC-t arra használhatnád legalább, hogy bekapcsolj egy helyesírásellenőrzőt, ha saját kútfőből nem megy.....
Egyébként pedig nulla napos újoncként most utoljára még elnézzük ezt a hangnemet, de legközelebb már nem! A következő ilyen hangvételű hozzászólásod után a figyelmeztetésnél már erősebb szankciót kell alkalmaznunk !
-
munky
őstag
Először is ezért kár volt regisztrálnod.
Másodszor ha valamiben nem értesz egyet másokkal az még nem jelenit azt, hogy ellenségek vagytok, továbbá illene valami normálisabb hangnemet megütni. Ilyen stílussal a GameStar fórumán lenne a helyed nem itt.
Ahogy előttem is írták a HP2-ben (2002) még volt Ferrari. Ha úgy tetszik akkor benyaltad a marketing rizsát. Persze tudom, nem attól lesz jó egy játék, hogy szerepel benne ez a márka, de elég sokat dobna rajta.
A belsőnézetről alkotott véleményed elég megmosolyogtató. Bizony nem sokunknak adatik meg, hogy ilyen gépcsodák kormánya mögé ülhessen úgyhogy az árkádos fizika ellenére szerintem sokat adna a hangulathoz ha igényesen lemodellezett cockpit-nézettel is száguldozhatnánk. Szóval mint már írtam elég nagy érvágás ez a készítők részéről.
Sebaj majd egy másik részben, látszik, hogy van akit megtudnak téveszteni az EA marketingesei.
-
szabod
senior tag
Ha végigolvastad volna amit írtam... NEM azt mondtam hogy nem létezik Lamborghini meg Porsche rendőrautó. Van belőlük sem si kevés. DE ezek mind olyanból (pl Gallardó, Murciélagó) amiktőb 100at vagy több 1000ret gyártottak. viszont én a Reventón mondtam, ami köztudottan ritka autó. A Veyron úgyszintén. A Photoshoppot meg például az SLR-re értettem. Biztos van Magyarországon ilyen
Úgyhogy mielőtt a másikat fikáznád ( másik: szóltam én hogy a konzold mekkora szar, akkor meg minek fikázod a PC-t?) tanulj meg szöveget értelmezni!
-
eddie17
addikt
???
Most mondom, hogy a Hot Pursuit 2-ben volt Ferrari. 2002-es a játék. Erre a shift oldalára navigálsz...Vicces vagy.
Én is befejeztem, ehhez nincs energiám most...Ezt azért ide szúrom (az általad említett ea shift oldalon):
Ferrari is returning to Need for Speed for the first time since 2002’s Hot Pursuit 2, and we think the Ferrari Racing Series
Na hoppá. -
szabod
senior tag
Vicces vagy
Photoshopról halottál-e már?
Ha végignézted volna a vidót rájönnél hogy ezek nem mind valóban használt rendőrautók, hanem sok köztük a poénból tuningolt, vagy photosoppolt. Lásd 5:01mél SLR McLaren magyar rendőrautó. Hmm biztos van olyan. Másik ellenpélda az NFS-ben láttunk Reventón rendőrkocsit is. Hát Reventónból összesen 20-at (később feltolták 100ra) gyártottak, ebből 1 rendőrkocsi nincs. Úgyhogy előbb Te nézz utána miket linkelsz be és írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged