Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Tibor.87
újonc
Mi is most vettünk egy ilyen telót, a szép kijelző és kamera volt a meggyőző.
Elsőt másnap vittük vissza, mivel reggel ébresztőig még eljutott, de utána sehova.
Reset se segített, rajta küzdeni nem akartam a gyári ROM újra telepítésével...
A csere készülék még friss, de észre vettük, hogy a beállításoknál van egy frissítés rész.
Lefutott a frissítés, utána egy data reset, kicsit hosszabb indulás, és már ment is.
A frissítés többek közt eltávolította a rendszeralkalmazásokból a problémás időjárás app -ot.
A halk füles gond már régebbi tipusnál is jelen volt, úgy sikerült tünet mentesíteni,
hogy bekapcsoláskor benne a fülhallgató, így nem lesz halk.
Reménykedek, hogy ezzel nem lesznek gondok, mert nagyon jónak tűnik,
és kimondottan tetszik, hogy nincs telepakolva minden kacattal mint pl. a SAMSUNG telók,
ott azzal kezdem hogy a rendszer alkalmazások felét tiltom... -
laca1052
tag
Szia angelius.Köszi az infót közben meg találtam a készüléken,a kijelzője érintésre néha nagyon nehezen reagál.Nem tudom hogy a védő fólia miatt van, vagy készülék hiba,a másik hogy hírek olvasásánál a kijelzőt görgetve a kép remeg.Amúgy M502 es van mellette de az ilyet nem csinált.
-
tivcike
tag
Hát elég gagyi hangja van az tuti.Amúgy jó kis készülék.
-
angelius
aktív tag
válasz
novakalex #43 üzenetére
novakalex@ Szia! Nekem nincs vele gondom, de ha halk akkor bluetooth hangszórót neki biztos ordítani fog.
laca1052@ Hello a gyári telefonkönyvben nem találtam ilyen beállítást de én nem is a gyárit használom hanem a True Phone Dialer & Contacts ebben belehet állítani a csengő hangokat külön is.
-
laca1052
tag
Sziasztok.Egy kérdésem lenne m505-tel kapcsolatban.csenő hangot személyekre külön külön hogyan tudok be állítani.
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok.
Nekem nagyon halk az m505-ös. Nem tudjátok miért?
Az az 1 hangszóró kevés? -
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Ha bárkinek bármi kérdése lenne vagy valamilyen cuccra lenne szüksége ehhez vagy bármely más típusú navon telefonhoz írjon privátot!
-
Igric
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy maximum mekkora memória kártyát fogad a teló?
-
kertesz10
újonc
Tegnap érkezett meg a telefon ..Előtte D 500 -as volt.Ahhoz képest penge.
Azt szeretném kérdezni hogy csak én vagyok béna hogy beállítsam vagy tényleg nem világítanak a menügombok?
-
kizarny
csendes tag
Hali, 2 hete vettem egy ilyen masinát, eddig gond nélkül működik.
-
vakcina81
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont és nem tudok a wifire csatlakozni, azt írja ki mindig, hogy azonosítási probléma.
Tudna valaki segíteni, hogy mi a teendő? Köszi! -
eszperente
csendes újonc
Na, volt egy ilyen a páromnak 4 napig. 2 nap után állandóan újraindult, azt legyőztük egy kis takarítással, attól jó lett. Aztán töltés után behalt, nem lehetett bekapcsolni. Visszavittük, a boltban be tudták kapcsolni. De mondtuk,h nem bízunk, vennénk mást, nem baj ha drágább.
Nem ajánlom kategória. Pedig pofás teló. -
Minden név
újonc
Hali! Pénteken vettem egy ilyen telefont. Tök jó, meg minden, de segítség kéne, hogy hogy működik pl. a csoporthoz csengőhang rendelés? Csoport létrehozva, de sehol nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. Még azt sem, hogy a 2 SIM kártyához eltérő csengőhang legyen, nem, hogy a csoportokhoz. Aztán lehet, hogy még lesz más kérdésem is, most egyelőre ez érdekelne.
-
angelius
aktív tag
Az egyik reggel kapcsoltam be a telót és csak a kezdő képernyőig jutott onnan sehova megfagyott teljesen. Töltőre raktam de nem vette a töltést. Vissza vittem ahol vásároltam kitöltötték a papírokat és elmondta ott a srác hogy legtöbb hibás mobilt amit vissza visznek az Sony és Microsoft termékek. Az mondta hogy Navon csak egy-két darab szokott hibás lenni. Három nap telt el mikor hívtak hogy mehetek a telefonért. Haza vittem simet be mircro sd be raktam, indítanám de nem indult. Felraktam töltőre pár perc után bekapcsoltam egy kicsit nehezen bootolt be, teljesen elölről állíthattam be mindent.A szerviz papír szerint flash cseréltek benne. Gyorsan megcsinálták a szervizbe pedig azt hittem még majd nekem kell érdeklődni. Kíváncsi leszek vajon meddig fogja bírni.
-
tokikám
újonc
Hello noveber 27én vettem a gyereknek egy ilyen sz@rt akarom mondani telefont ami tette is 10éig akkor meghalt a kijelzöje,majd 23án este szoltak hogy kivan javitva mehetek érte.28án átvettem azzal hogy kiprobáltatam az üzletbe de persze telyesen lemerülve hozták visza 15perc töltés után életre kelt illetve megjelent a kijelzön a navon logóés 5perc várakozás után be is kapcsolt.onnan jol müködött január 8áig mikor is alandóan kidobot mindenböl és bevágta a logót és ujrainditás után ment tovább ,mind a mai napig mikor is meghal megint teljesen semmi életjelet nem produkál.holnap viszem megint viszza szerintetek kérhetem a cserét vagy visza a vételárat?
-
angelius
aktív tag
válasz
Marcika0000 #27 üzenetére
Szia! Megnyitod a gyors hívót, jobb oldat fent van3 pont, arra rányomsz és megkeresed a beállításokat azután telefonos fiókok amilyen szolgáltatónál vagy arra nyomj rá. Utána további beállítások és ott lesz a hívó azonosító.
-
Marcika0000
újonc
Sziasztok. Légyszíves segítsetek!!! Vettem egy ilyen Navon m 505 -ös telefont és nem tudom beállítani rajta a saját telefonszám kijelzését. Ha hívok valakit úgy jelzi ki, hogy magánszám. Hogy lehet beállítani? Előre is köszönöm!
-
csipio20
csendes tag
-
Bryan2000
újonc
Hát nem tudom, nekem úgy 1,5 hónapja van meg, de hiba nélkül működik, tökéletes... Akksi 2,5-3napig bírja ( de eddig ez volt a minimum, folyamatos wifi, pötyögés, stb. mellett), érintőképernyővel eddig nem volt gond, újraindulás sem volt soha.
(Ráadásul a plusz kijelzőfóliának is örültem, hála a macskának, aki összekarmolta a kijelzőt kéthetesen)
-
szabi820
tag
Én másnap visszavittem mert ratyi az egész.Visszaadták az árát,hál Isten.
-
-
-
csipio20
csendes tag
Senkinek nem ajánlom ezt a telefon, vettem 2 magamnak és a páromnak. Az elsőt aksi problémával vittem vissza a másiknak érintő kijelző baja volt, kicseréltettem mindkettőt 1 nap használat után a már kicserélt telefonom percenként ujraindúlt. 4-ből 3 gyárilag szar. Harmadszorra már mindkettőt visszavittem és vettem helyettük egy HUAWEI-t elegem volt, pedig nagyon sajnáltam őket szép és hardveresen erős telefok a legolcsóbbak ebben a kategoriában , hát meg is látszik. Ha nem akarsz naponta visszaszaladgálni hogy cserélgessék ki akkor ne vegyetek ilyet, utólag belegondolva nem véletlen hogy ebben az árban fele ilyen erősek a piacon a telefonok. Remélem segítettem a döntésben.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
-
khalifa19
újonc
Sziasztok
Szeretném megosztan a tapasztalatomat a telefonnal kapcsolatba
Én is vettem eggyet 1 nap utánn elkezdett szarakodni az érintőpanelja, nem érzékelt normálisan.
Visszavittem az áruházba kicseréltetni, sikeresen kicserélték.2nap használat után elkezdett lefagyni és ujraindulni. -
szabi820
tag
Vettem egyet,viszont a Telekom internet nem megy rajta.Nem tudom beállítani.
Ötlet? -
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
A paraméterek alapján tetszik a teló, de sehol nem találtam róla tesztet és ami még fontosabb, hogy milyen képeket csinál. Tudtok linket, ahol látni ezzel készült képeket vagy esetleg fel tudnátok tölteni egy párat valahova. Köszi
-
Bryan2000
újonc
Üdv
Én is kb. 3hete vettem ilyen telót, az akksija tényleg jól bírja, kijelző is szép, ennyiért nagyon rendben van szerintem, ráadásul +1db kijelzőfólia is jár hozzáviszont tokot nekem sem sikerült még találni hozzá, és a gyártó honlapja sem ismeri ezt a telefont :/ (http://smartnavon.com/?lang=hu)
-
Szazoo
újonc
Köszi! DE ez nekem rossz hír, mert régi SIM-el kéne használni. Reménykedtem benne, hogy hátha ebben van régi nagy SIM foglalat. Így ezt sem lehet használni......
-
mizupeti
újonc
Az jó ebben a telcsiben, hogy 2 önálló microSIM + 1 microSD foglalat van benne. egyébként nagyon szépen müködik, a fényképezője is nagyon szép képeket csinál.
-
Szazoo
újonc
Sziasztok!
Én is ilyen mobilt szeretnék, azonban lenne egy kérdésem a SIM kártyafoglalata micro SIM-es vagy még a régi nagy????
-
-
mizupeti
újonc
Sziasztok! Ma vettünk egy mizu m505 telót. nem ismeri meg a SIMet... van valakinek ötlete?
-
angelius
aktív tag
válasz
laca7909af #5 üzenetére
Szia! Fekete színben sikerült vennem. Elég jól bírja az akkuja. A noti led szerintem csak egy szinű, a nem fogadott hívást sms jelzi stb. Rosszat nem tudok írni a telórol, nagyon megvagyok vele elégedve.
-
angelius
aktív tag
válasz
laca7909af #3 üzenetére
Már párnapja használom ezt a csodát, szerintem nem drága megéri az árát. A kamerája nagyon jó. Teljesen megvagyok vele elégedve. A kijelzője is nagyon szép. Teljesen rendben van a készülék.
-
laca7909af
tag
Sikerült ma szemügyrevenni és kipróbálni.
Könnyű, vékony, szép a kijelző, kamera lehetne jobb (M502s kamerája jobb minőségű a készített képek és videók alapján).
Szerintem még drága, kicsit olcsóbban vevő lennék egyre (narancs és szürke matt hátlapos, fehér sajna fényes). -
laca7909af
tag
Valakinek van már tapasztalata a készülékkel kapcsolatban ?
Tudom új még, de hátha vett már valaki. -
angelius
aktív tag
Navon Mizu M 505
Kijelzőméret: 5"
Kijelző felbontása: 1280x720 pixel
Kijelző színmélysége: 16 millió színű
Processzor sebesség: Quad-Core 64 bit
Memória: 1GB RAM, 8GB ROM
Memóriakártya-foglalat: microSD
Kamera: Hátsó 13 MP, Első 2MP
Működési frekvencia: 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Adatátvitel: Bluetooth, EDGE, GPRS, LTE, WiFi
Operációs rendszer: Android 5.1 (Lollipop)
Alkalmazások: diktafon, ébresztőóra, naptár, névjegyzék, stopperóra, számológép, további alkalmazásokkal bővíthető
Beépített GPS-vevő: van
Hangfunkciók: hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók
3gp, 3g2, mp4, wmv, FM rádió, JPEG, BMP, PNG, GIF, MP3, WAV, AAC, OGGExtra funkciók: G szenzor, giroszkóp, GPS, másodlagos kamera, WiFi
Akkumulátor: Li-Ion 2500 mAh
Beszélgetési idő: 14 óra
Csatlakozó: 3.5 mm-es sztereó audio jack, Micro USB
Doboz tartalma: hálózati töltő, mobilkészülék, fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest