- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
novakalex #43 üzenetére
novakalex@ Szia! Nekem nincs vele gondom, de ha halk akkor bluetooth hangszórót neki biztos ordítani fog.
laca1052@ Hello a gyári telefonkönyvben nem találtam ilyen beállítást de én nem is a gyárit használom hanem a True Phone Dialer & Contacts ebben belehet állítani a csengő hangokat külön is.
-
angelius
aktív tag
Az egyik reggel kapcsoltam be a telót és csak a kezdő képernyőig jutott onnan sehova megfagyott teljesen. Töltőre raktam de nem vette a töltést. Vissza vittem ahol vásároltam kitöltötték a papírokat és elmondta ott a srác hogy legtöbb hibás mobilt amit vissza visznek az Sony és Microsoft termékek. Az mondta hogy Navon csak egy-két darab szokott hibás lenni. Három nap telt el mikor hívtak hogy mehetek a telefonért. Haza vittem simet be mircro sd be raktam, indítanám de nem indult. Felraktam töltőre pár perc után bekapcsoltam egy kicsit nehezen bootolt be, teljesen elölről állíthattam be mindent.A szerviz papír szerint flash cseréltek benne. Gyorsan megcsinálták a szervizbe pedig azt hittem még majd nekem kell érdeklődni. Kíváncsi leszek vajon meddig fogja bírni.
-
angelius
aktív tag
válasz
Marcika0000 #27 üzenetére
Szia! Megnyitod a gyors hívót, jobb oldat fent van3 pont, arra rányomsz és megkeresed a beállításokat azután telefonos fiókok amilyen szolgáltatónál vagy arra nyomj rá. Utána további beállítások és ott lesz a hívó azonosító.
-
-
angelius
aktív tag
válasz
laca7909af #5 üzenetére
Szia! Fekete színben sikerült vennem. Elég jól bírja az akkuja. A noti led szerintem csak egy szinű, a nem fogadott hívást sms jelzi stb. Rosszat nem tudok írni a telórol, nagyon megvagyok vele elégedve.
-
angelius
aktív tag
válasz
laca7909af #3 üzenetére
Már párnapja használom ezt a csodát, szerintem nem drága megéri az árát. A kamerája nagyon jó. Teljesen megvagyok vele elégedve. A kijelzője is nagyon szép. Teljesen rendben van a készülék.
-
angelius
aktív tag
Navon Mizu M 505
Kijelzőméret: 5"
Kijelző felbontása: 1280x720 pixel
Kijelző színmélysége: 16 millió színű
Processzor sebesség: Quad-Core 64 bit
Memória: 1GB RAM, 8GB ROM
Memóriakártya-foglalat: microSD
Kamera: Hátsó 13 MP, Első 2MP
Működési frekvencia: 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Adatátvitel: Bluetooth, EDGE, GPRS, LTE, WiFi
Operációs rendszer: Android 5.1 (Lollipop)
Alkalmazások: diktafon, ébresztőóra, naptár, névjegyzék, stopperóra, számológép, további alkalmazásokkal bővíthető
Beépített GPS-vevő: van
Hangfunkciók: hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók
3gp, 3g2, mp4, wmv, FM rádió, JPEG, BMP, PNG, GIF, MP3, WAV, AAC, OGGExtra funkciók: G szenzor, giroszkóp, GPS, másodlagos kamera, WiFi
Akkumulátor: Li-Ion 2500 mAh
Beszélgetési idő: 14 óra
Csatlakozó: 3.5 mm-es sztereó audio jack, Micro USB
Doboz tartalma: hálózati töltő, mobilkészülék, fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest