- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
RRamstein
tag
Hali ,nem tudom mennyire jár még ide valaki,munkás telefonnak vettem egy ilyen m505 telót ,viszont folyamatosan újra indul, illetve ami nagyobb gáz hogy bekapcsolt állapotban nem tudom tölteni ,valakinek valami ötlet ?
-
krisztof.han
újonc
Tokok minden egyéb Vaterán navon mizu m505 - ra keresve.
-
snowww
tag
sziasztok. valakinek sikerult rootolni a telot....mert nekem egyaltalan nem sikerul.....es persze masik recovery-t sem tudok feltenni (twrp)
-
gabrielangel
újonc
Sziasztok! Napokban vettem 1 navon mizu m505 mobilt. szilikon tokot keresek hozzá. Tudtok segíteni, hogy hol találok? Köszi
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek a 6735p verzióhoz ROM, egész véletlenül?
Igen hálás lennék érte! -
béke
aktív tag
Ezek a megoldások sajnos nem segítettek, de találtam egy jót.... végre használhatom a telómat.
Thanks azért!!!! -
béke
aktív tag
köszi, probálkozom azóta is, már odáig jutottam hogy be tudok jutni a belsejébe memkariról inditom a progit, már csak annyi kellene hogy a google account résznél varázsolni egy ujjat de valamiért mindig azt irja ki hogy google szerver hiba és nem tölt be....
Próbálkozom kitartóan.
Egyébként a hard reszet progit még nem próbáltam de azért rá nézek arra is, illetve ezek a kódok nekem nem működbek, egyedül csak ez enged be beállítások menübe *#*#4636#*#*
-
ballu
tag
Esetleg innen a második rész(*#*#7780#*#*) működne
Android Mobile Navon Mizu D402 Reset Codes :-
NOTE : If codes don’t work on your android mobile phone, try to use only *# in the start of the code and only #* or only # at the end of the Android secret code. For example *#7780#* or *#7780#.
*#*#7780#*#*
This code can be used for a factory data reset. It will remove following things:
* Google account settings stored in your mobile phone
* System and application data and settings
* Downloaded applications (Android Apps)*2767*3855#
Think before you give this code. This code is used for factory format. It’ll remove all files and settings including the internal memory storage. It’ll also reinstall the mobile phone firmware.
-
béke
aktív tag
köszönöm, de a factory sem segített illetve a tulajdonosi adatokat is megkaptam, de valamiért az sem jó.... bejelentkezne majd kódot küld a tulajnak, ő ezt engedélyezi probál belépni de ujra kéri hogy jelentkezzen be egy korábban szinkronizált tulaj fiokkal, google-ba megnéztük február 3.-án ugyan ezzel a fiokkal volt szinkronizálva a készülék szóval nem érteni az egészet..
-
béke
aktív tag
Hali, vettem egy M505-ös készüléket, azonban a vásárlás pillanatában törölték a fiókot, én persze utána útközben újra inditottam, most ugyebár kéri ezt a fránya fiókot, persze az enyémmel nem enged belépni, nem is értem ezt a szar 5.1-es szoftvert hogy mire jó ez, ez egyáltalán nem biztonság hanem egy nagy rakás kaki, a srác nem adja ki az adatait nekem és nem fog jelszókat változtatni meg ilyesmik én meg nem fogok elutazni a 18.kerbe az 100%-ék.....
Olvasgattam nézegettem a google,youtube, variánsokat viszont navon eszközre nem találtam megoldást.
Egy módszerrel be jutottam a beállítások menüben ahol semmilyen google fiók nincs benne nincs bejelentkezve senki illetve a teljes törlés meg engedte ahol ugye elvileg a fiókot is törli ami egyébként már nem létezik mert a fiókok fül alatt nincs bejelentkezve senki! De hát hiába indult újra semmi értelme ugyan úgy kéri a tulajdonosi fiókot szóval nem értem...
Szeretném használni az eszközt és szeretnék segítséget kérni köszönöm.
Írtam a navonnak is facen de nem jelentkeznek..
Köszönöm. -
nkutyus
újonc
válasz
nikolett1993 #81 üzenetére
Üdv mindekinek.Nekem már a 2016-os M 505 -öm van Android 6.0. val...Hivószám kijelzés beálitása..Telefonikon,Jobbfelsősarok pontokra,Beálitások,Telefonos fiókok,Szolgáltató,További beálitások,Hivásazonositó,Kiválasztani a megfelelőt.ennyi.A pontoknál nehezen jön elő pontossan kell rákopintani.A gyári launcher hejett a NOVA ill az S Launchert használom.ezt bármej torentoldalról letölthető próverzió .reklám mentes.Remélem tudtam segiteni.
-
H.Tibor.87
újonc
Sziasztok!
Páromnak már jó ideje meg van, és szépen megy, egy apró idegesítő dologija van amit nem sikerült megoldani.
Van a gyári Launcher, és bedob időnkét valami reklámot, ha van internet kapcsolat.
Sokáig azt hittük valamelyik telepített alkalmazás csinálja, de mikor aztán kiderült honnan jönnek.
Sajnos csak routolással együtt lehetne törölni de azzal már egyszer megjártam, és nehéz volt vissza rakni. -
buby77
csendes tag
Üdv Valaki esetleg flipes tokot vagy üveg foliát talált e már erre a készülékre ha igen 1 linket vagy 1 cimet dobjon már az illető thx sziasztok
-
nikolett1993
újonc
válasz
Marcika0000 #29 üzenetére
Szia! Olvastam az infókat a Navon m505-el kapcsolatban, és láttam hogy szó esett a híószám megjelenítéséről is, de sajnos én sehol nem találom, még a leírtak alapján sem. Tudnátok segíteni? előre is köszönöm
-
Biagio1980
csendes tag
Sziasztok! M502 S-em van és a GPS nem nagyon akar működni. Korábban rendben volt, de mostanában be sem kapcsol, vagy ha bekapcsol, akkor gyakran elveszti a jelet. Valami ötlet? Gyakori probléma ez?
-
Szmanom
újonc
Sziasztok!
Én mindenkit csak lebeszélni tudok erről a telefonról. Februárban vettem egyet ajándékba. 1 hét után az érintőképernyője nem érzékelt semmit, visszavittem, kijelzőt cseréltek rajta. Áprilisban egyszer csak használat közben kínai jeleket kezdett rajzolni a kijelzőre, semmit sem lehetett vele csinálni, még kikapcsolni sem. Addig ugrálta a kínai írás jelek a kijelzőn, míg magától lemerült szombat este. Megint visszavittem, elküldték szervizbe. 2 hét után visszakaptam, működött megint, még a töltőjét is kicserélték, mert hogy annak is volt vmi baja. Most 1 hete ismét ugyanaz, zöld kínai jeleket rajzolt a kijelzőre, felváltva 1 piros négyzettel, ezek ugráltak a képernyőn. Visszavittem, de mondtam, hogy ne csinálják meg, ha múltkor sem sikerült, kérem vissza az árát, azt mondták nem ilyen egyszerű, attól még nekik el kell küldeni szervizbe, és majd a szerviz megmondja, hogy mi a teendő. Ez volt 2 hete, azóta semmi. Most már visszamegyek, hogy mégis mi a fene van. De tényleg ne vegyetek ilyen telefont, nagyon sok baja van. -
sixpack89
tag
Sziasztok nekem egy Navon d455 telefonom van,és amikor megvettem simán tudtam használni hozzá USB csatlakozót,gépre rektam fél képeket saját fájlokat.. de pár napja nem ismeri fel a gépem usb-t,mi lehet a gond? kihúztam a kábelt,vártam fél percet,vissza dugtam,de semmi.. nem töröltem semmilyen driver-t vagy ilyesmi. bementem eszközkezelőbe is,de hiába,eltávolítottam a gyökérhub-okat is,de semmit se ért,újra indítottam gépet. de csak annyi történt,hogy kaptam egy üzenetet,miszerint az eszközillesztők telepítve,és minden rendben,ehhez képest nem ismeri fel.
-
wicken
tag
lehet veszek a gyereknek egy ilyen telefont. amit tud és amennyibe kerül... igazán nem pénz érte, de ahogy olvasom a problémákat vannak fenntartásaim.
pl ez a "Single Glass" kijelző ez mi? remélem nem törik be a széltől.
-
kizashi
csendes tag
sziasztok!
5 napja vettem én is egy Navon M505-öt, de hiba volt. A kijelző kezdetektől fogva rossz, a legtöbb mindent csak sokadik pötyögésre érzékel, már 5-ször újraindult magától. Borzasztóan forrósodik is és egy nap után már töltőre kell dugni. Holnap viszem vissza és ilyet még egyszer biztos nem, pedig pofás telefon.. -
Mblack616
újonc
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nálatok is előfordult, hogy benti, sötétebb fényviszonyoknál nagyon rossz képet csinál? A szabadban a napon tökéletes, éles képek, de bent még lámpánál vakuval is borzalom, nagyon szemcsés....
Szerintetek típus hiba vagy egyéni gond? -
flaca1
csendes tag
Sziasztok!Nem tudja valaki hol lehet beállítani a két sim-t egymásra irányítást?Úgy mint a KIT-KAT ban van! Ott külön-külön lehet rámenni a két kártyára ( a sim kezelés menüben ) és mind a kettőnek belehet állítani a hívás tulajdonságokat,de itt nem találom! Mert ügye dual sim standby,nem dual active,ha jól tudom! Így ha az egyiken beszélsz addig a másik nincs sehol! Köszi előre is!
-
laca1052
tag
Akinek egy kicsit laggol a készüléke annak tudom ajánlani a ZenUI lanchert, nekem az óta nem laggol .
A frissítés még mindig nem jó, de nem is érdekel.
[link] -
GrimReaper24
újonc
Nos, Sziasztok, Én is vettem egy ilyen telefonnak nevezhető akármit, fél hónapig tökéletesen működöt utána mikor töltőre dugtam elkezdet a képernyő őssze-vissza érzékelni, igy mikor írni akartam vagy felakartam oldani a telefont le kellet húznom a töltőről. Plus az is hozzá társult, hogy lefagyot újra indult meg még sorolhatnám. Már ez verte a biztosítékot nálam, de gondoltam várok, nem javult sőt… Már töltenem se kellet ahhoz, hogy ezt produkálja csinálta töltés nélkül is. Igy vissza vittem szervizbe ahonnan 23 nap múlva kézbe is vehetem, Touch pad cserével letudva őrültem, mint majom a f.rkának
de mint tudjuk minden őröm véges 1 napig probléma nélkül ment és érzékelt másnap reggel kézbe véve újra kezdte. Megint vihetem vissza, de akkor már minden hibát felsoroltam, ami nem is fért ki, olyan hosszúra sikerült a hiba jelentés hogy a fele lemaradt. Megint elment 25 napra vissza kaptam. De sajnálatomra azzal a szövegel, hogy Tökéletesen működik. Bam megint jó volt, használtam 1 teljes napon át nem történt semmi említésre méltó másnap viszont újra eljött. Amúgy szerettem ezt a telefont tényleg jó volt kézbe venni, de inkább vissza kérvényezem a pénzt és dobok hozzá valamennyit és veszek egy másikat, ami persze nem Navon lesz. Ami még zavar, hogy nem lehet hozzá kapni semmit! Se fóliát se tokot se semmit kb 20 telefonosnál jártam mind azt mondta, hogy interneten nézek! Nálam teljesen lehúzta magát, ám sikerült kiderítenem, hogy 10 ből 6 ot ezekkel a hibákkal visznek vissza továbbá 10 ből 3 matt más jellegű hibákkal és itt van az, hogy a navon nem ismeri el hogy egy selejtet hozott össze! Remélem segítettem ezzel a döntésbe és inkább nem vesztek ilyet, ha mégis akkor gratulálok a ketyegő bombádhoz
Vegyetek inkább olyan telefont, mint pl Lenovo ők pl: laptopokal is foglalkoznak így tudnak is valamit! Én speciel egy Lenovo a7000-ret néztem ki legalábbis rá nézve, de még olvasok, róla hátha van valami rejtett hibája. Kösz hogy végig olvastad remélem tudtam segíteni a döntésben.
-
laca1052
tag
Felvettem a kapcsolatot a szervizzel a frissítés miatt hogy ki áll hibára,meg köszönték a jelzést elkérték a készülékem build számát és meg ígérték utána néznek mi a hiba.
-
Swenk
aktív tag
-
laca1052
tag
Szerintem cseréltesd, én hülye voltam nem cseréltettem mindjárt nekem is időközönként laggol de van olyan ismerősöm szintén ugyan ilyen problémája volt be küldte szervizbe és ugyan úgy jött vissza.A szerviz lapra az volt írva "szoftver frissítés" nekem van egy M502 sem is, az ilyeneket nem csinál. Úgy vettem észre akkor csinálja ha teljesen fel van töltve és úgy 70%- os aku szint után jó.Amúgy gyors a telefon.
-
Swenk
aktív tag
Én tegnap vettem egyet a Tescoban. Ugyanígy jártam ezzel a frissítéssel. Android emberke, hiba felirat.
Az érintési érzékenységgel kapcsolatban még bizonytalan vagyok, mert van olyan felület amin jó, más helyen meg kétszer is meg kell bökni. Hogy aztán most érzéketlen, vagy csak baromira laggol, nem tudom.
Arra gondoltam, hogy 3 napon belül vagyok, kicseréltetem, aztán majd meglátom. -
kizarny
csendes tag
Sziasztok. Eddig minden jól működött, most újabb hiba lépett fel. Fényképezni szeretnék, elindítom a fényképező programot, és egyből az előlapi kamera képét adja be, a hátsó kamerára az istenért se tudok átváltani, se a gyári se másik programmal. Lehet esetleg orvosolni a problémát? Vagy sem?
-
novakalex
aktív tag
válasz
MoonDragon #63 üzenetére
De, azt használtam.
Égett szaga van az aksinak, nincs beleolvadva.
Be se kapcsol meg semmi -
novakalex
aktív tag
Sziasztok.
Bele olvadt/sült az aksi a telefonba, ilyen helyzetben él a garancia a Tesconal?
-
kizarny
csendes tag
Visszakaptam a javitásra leadott telót, töltő vezérlő javítás volt. Eddig minden okés vele
-
laca1052
tag
Sziasztok Ma érkezett frissítés m505 re,na végre mondom talán valami lesz, letöltöm indítom a frissítést, és meg áll hibával majd kilép ezt meg csinálom háromszor de ugyan avval a hibával meg áll
valakinek felment a mai frissítés? " 2016.04.23." válaszotokat előre is köszönöm.
-
klaci1990
újonc
ilyen telefonom van, tavaly 2015 karácsonyára leptem meg magam vele
idén februárban 1x csak lefagyott játszás közben, de úgy lefagyott hogy semmilyen gombra nem reagált
nem volt más ötletem kivettem az aksit belőle.. azóta nem kapcsol be és a garinak is lőttek mert nem kivehető az aksi .. -.-'az aksit meg tudják 6000 FT-ért javítani de ha újra ilyen keményrefagy akkor megint vihetem szervizelni és az ismét fizetős lesz
nem vagyok vele megelégedve -
laca1052
tag
Sziasztok.Látom nem nagyon pörög a topik , vagy nincs gond a készülékekkel vagy elletek adva.Én továbbra is szenvedek az aksi merülésével is és a kijelző érzékenységével hívtam a navon szervizt ott azt mondták hogy lesz majd egy frissítés az majd meg oldja a problémát.
-
laca1052
tag
Sziasztok. utána néztem a telefon aksinak ugye a le írásban "Akkumulátor: Li-Ion 2500 mAh" tesztek alapján csak 2000mAh az m502 is 2000mAh a 2500as helyett.
-
oris
aktív tag
LTE B20 megy rajta?
-
laca1052
tag
válasz
H.Tibor.87 #50 üzenetére
Szia H.Tibor.87 "A frissítés többek közt eltávolította a rendszeralkalmazásokból a problémás időjárás app -ot." melyik időjárási app-ra gondolsz?Nekem nagyon gyorsan merül az aksija este 20 órától 50%-ról reggel 6 órára 18%-ra eset le úgy hogy edge hálózaton volt és semmi adatforgalom.Törölni fogom a clean mastert tök felesleges.Ha nem javul a helyzet megy szervizbe. szerintem a KIT KET jobban optimalizálta a működését a rendszernek mint a lollipop
-
H.Tibor.87
újonc
Mi is most vettünk egy ilyen telót, a szép kijelző és kamera volt a meggyőző.
Elsőt másnap vittük vissza, mivel reggel ébresztőig még eljutott, de utána sehova.
Reset se segített, rajta küzdeni nem akartam a gyári ROM újra telepítésével...
A csere készülék még friss, de észre vettük, hogy a beállításoknál van egy frissítés rész.
Lefutott a frissítés, utána egy data reset, kicsit hosszabb indulás, és már ment is.
A frissítés többek közt eltávolította a rendszeralkalmazásokból a problémás időjárás app -ot.
A halk füles gond már régebbi tipusnál is jelen volt, úgy sikerült tünet mentesíteni,
hogy bekapcsoláskor benne a fülhallgató, így nem lesz halk.
Reménykedek, hogy ezzel nem lesznek gondok, mert nagyon jónak tűnik,
és kimondottan tetszik, hogy nincs telepakolva minden kacattal mint pl. a SAMSUNG telók,
ott azzal kezdem hogy a rendszer alkalmazások felét tiltom... -
laca1052
tag
Szia angelius.Köszi az infót közben meg találtam a készüléken,a kijelzője érintésre néha nagyon nehezen reagál.Nem tudom hogy a védő fólia miatt van, vagy készülék hiba,a másik hogy hírek olvasásánál a kijelzőt görgetve a kép remeg.Amúgy M502 es van mellette de az ilyet nem csinált.
-
tivcike
tag
Hát elég gagyi hangja van az tuti.Amúgy jó kis készülék.
-
angelius
aktív tag
válasz
novakalex #43 üzenetére
novakalex@ Szia! Nekem nincs vele gondom, de ha halk akkor bluetooth hangszórót neki biztos ordítani fog.
laca1052@ Hello a gyári telefonkönyvben nem találtam ilyen beállítást de én nem is a gyárit használom hanem a True Phone Dialer & Contacts ebben belehet állítani a csengő hangokat külön is.
-
laca1052
tag
Sziasztok.Egy kérdésem lenne m505-tel kapcsolatban.csenő hangot személyekre külön külön hogyan tudok be állítani.
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok.
Nekem nagyon halk az m505-ös. Nem tudjátok miért?
Az az 1 hangszóró kevés? -
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Ha bárkinek bármi kérdése lenne vagy valamilyen cuccra lenne szüksége ehhez vagy bármely más típusú navon telefonhoz írjon privátot!
-
Igric
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy maximum mekkora memória kártyát fogad a teló?
-
kertesz10
újonc
Tegnap érkezett meg a telefon ..Előtte D 500 -as volt.Ahhoz képest penge.
Azt szeretném kérdezni hogy csak én vagyok béna hogy beállítsam vagy tényleg nem világítanak a menügombok?
-
kizarny
csendes tag
Hali, 2 hete vettem egy ilyen masinát, eddig gond nélkül működik.
-
vakcina81
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont és nem tudok a wifire csatlakozni, azt írja ki mindig, hogy azonosítási probléma.
Tudna valaki segíteni, hogy mi a teendő? Köszi! -
eszperente
csendes újonc
Na, volt egy ilyen a páromnak 4 napig. 2 nap után állandóan újraindult, azt legyőztük egy kis takarítással, attól jó lett. Aztán töltés után behalt, nem lehetett bekapcsolni. Visszavittük, a boltban be tudták kapcsolni. De mondtuk,h nem bízunk, vennénk mást, nem baj ha drágább.
Nem ajánlom kategória. Pedig pofás teló. -
Minden név
újonc
Hali! Pénteken vettem egy ilyen telefont. Tök jó, meg minden, de segítség kéne, hogy hogy működik pl. a csoporthoz csengőhang rendelés? Csoport létrehozva, de sehol nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. Még azt sem, hogy a 2 SIM kártyához eltérő csengőhang legyen, nem, hogy a csoportokhoz. Aztán lehet, hogy még lesz más kérdésem is, most egyelőre ez érdekelne.
-
angelius
aktív tag
Az egyik reggel kapcsoltam be a telót és csak a kezdő képernyőig jutott onnan sehova megfagyott teljesen. Töltőre raktam de nem vette a töltést. Vissza vittem ahol vásároltam kitöltötték a papírokat és elmondta ott a srác hogy legtöbb hibás mobilt amit vissza visznek az Sony és Microsoft termékek. Az mondta hogy Navon csak egy-két darab szokott hibás lenni. Három nap telt el mikor hívtak hogy mehetek a telefonért. Haza vittem simet be mircro sd be raktam, indítanám de nem indult. Felraktam töltőre pár perc után bekapcsoltam egy kicsit nehezen bootolt be, teljesen elölről állíthattam be mindent.A szerviz papír szerint flash cseréltek benne. Gyorsan megcsinálták a szervizbe pedig azt hittem még majd nekem kell érdeklődni. Kíváncsi leszek vajon meddig fogja bírni.
-
tokikám
újonc
Hello noveber 27én vettem a gyereknek egy ilyen sz@rt akarom mondani telefont ami tette is 10éig akkor meghalt a kijelzöje,majd 23án este szoltak hogy kivan javitva mehetek érte.28án átvettem azzal hogy kiprobáltatam az üzletbe de persze telyesen lemerülve hozták visza 15perc töltés után életre kelt illetve megjelent a kijelzön a navon logóés 5perc várakozás után be is kapcsolt.onnan jol müködött január 8áig mikor is alandóan kidobot mindenböl és bevágta a logót és ujrainditás után ment tovább ,mind a mai napig mikor is meghal megint teljesen semmi életjelet nem produkál.holnap viszem megint viszza szerintetek kérhetem a cserét vagy visza a vételárat?
-
angelius
aktív tag
válasz
Marcika0000 #27 üzenetére
Szia! Megnyitod a gyors hívót, jobb oldat fent van3 pont, arra rányomsz és megkeresed a beállításokat azután telefonos fiókok amilyen szolgáltatónál vagy arra nyomj rá. Utána további beállítások és ott lesz a hívó azonosító.
-
Marcika0000
újonc
Sziasztok. Légyszíves segítsetek!!! Vettem egy ilyen Navon m 505 -ös telefont és nem tudom beállítani rajta a saját telefonszám kijelzését. Ha hívok valakit úgy jelzi ki, hogy magánszám. Hogy lehet beállítani? Előre is köszönöm!
-
csipio20
csendes tag
-
Bryan2000
újonc
Hát nem tudom, nekem úgy 1,5 hónapja van meg, de hiba nélkül működik, tökéletes... Akksi 2,5-3napig bírja ( de eddig ez volt a minimum, folyamatos wifi, pötyögés, stb. mellett), érintőképernyővel eddig nem volt gond, újraindulás sem volt soha.
(Ráadásul a plusz kijelzőfóliának is örültem, hála a macskának, aki összekarmolta a kijelzőt kéthetesen)
-
szabi820
tag
Én másnap visszavittem mert ratyi az egész.Visszaadták az árát,hál Isten.
-
-
-
csipio20
csendes tag
Senkinek nem ajánlom ezt a telefon, vettem 2 magamnak és a páromnak. Az elsőt aksi problémával vittem vissza a másiknak érintő kijelző baja volt, kicseréltettem mindkettőt 1 nap használat után a már kicserélt telefonom percenként ujraindúlt. 4-ből 3 gyárilag szar. Harmadszorra már mindkettőt visszavittem és vettem helyettük egy HUAWEI-t elegem volt, pedig nagyon sajnáltam őket szép és hardveresen erős telefok a legolcsóbbak ebben a kategoriában , hát meg is látszik. Ha nem akarsz naponta visszaszaladgálni hogy cserélgessék ki akkor ne vegyetek ilyet, utólag belegondolva nem véletlen hogy ebben az árban fele ilyen erősek a piacon a telefonok. Remélem segítettem a döntésben.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
-
khalifa19
újonc
Sziasztok
Szeretném megosztan a tapasztalatomat a telefonnal kapcsolatba
Én is vettem eggyet 1 nap utánn elkezdett szarakodni az érintőpanelja, nem érzékelt normálisan.
Visszavittem az áruházba kicseréltetni, sikeresen kicserélték.2nap használat után elkezdett lefagyni és ujraindulni. -
szabi820
tag
Vettem egyet,viszont a Telekom internet nem megy rajta.Nem tudom beállítani.
Ötlet? -
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
A paraméterek alapján tetszik a teló, de sehol nem találtam róla tesztet és ami még fontosabb, hogy milyen képeket csinál. Tudtok linket, ahol látni ezzel készült képeket vagy esetleg fel tudnátok tölteni egy párat valahova. Köszi
-
Bryan2000
újonc
Üdv
Én is kb. 3hete vettem ilyen telót, az akksija tényleg jól bírja, kijelző is szép, ennyiért nagyon rendben van szerintem, ráadásul +1db kijelzőfólia is jár hozzáviszont tokot nekem sem sikerült még találni hozzá, és a gyártó honlapja sem ismeri ezt a telefont :/ (http://smartnavon.com/?lang=hu)
-
Szazoo
újonc
Köszi! DE ez nekem rossz hír, mert régi SIM-el kéne használni. Reménykedtem benne, hogy hátha ebben van régi nagy SIM foglalat. Így ezt sem lehet használni......
-
mizupeti
újonc
Az jó ebben a telcsiben, hogy 2 önálló microSIM + 1 microSD foglalat van benne. egyébként nagyon szépen müködik, a fényképezője is nagyon szép képeket csinál.
-
Szazoo
újonc
Sziasztok!
Én is ilyen mobilt szeretnék, azonban lenne egy kérdésem a SIM kártyafoglalata micro SIM-es vagy még a régi nagy????
-
-
mizupeti
újonc
Sziasztok! Ma vettünk egy mizu m505 telót. nem ismeri meg a SIMet... van valakinek ötlete?
-
angelius
aktív tag
válasz
laca7909af #5 üzenetére
Szia! Fekete színben sikerült vennem. Elég jól bírja az akkuja. A noti led szerintem csak egy szinű, a nem fogadott hívást sms jelzi stb. Rosszat nem tudok írni a telórol, nagyon megvagyok vele elégedve.
-
angelius
aktív tag
válasz
laca7909af #3 üzenetére
Már párnapja használom ezt a csodát, szerintem nem drága megéri az árát. A kamerája nagyon jó. Teljesen megvagyok vele elégedve. A kijelzője is nagyon szép. Teljesen rendben van a készülék.
-
laca7909af
tag
Sikerült ma szemügyrevenni és kipróbálni.
Könnyű, vékony, szép a kijelző, kamera lehetne jobb (M502s kamerája jobb minőségű a készített képek és videók alapján).
Szerintem még drága, kicsit olcsóbban vevő lennék egyre (narancs és szürke matt hátlapos, fehér sajna fényes). -
laca7909af
tag
Valakinek van már tapasztalata a készülékkel kapcsolatban ?
Tudom új még, de hátha vett már valaki. -
angelius
aktív tag
Navon Mizu M 505
Kijelzőméret: 5"
Kijelző felbontása: 1280x720 pixel
Kijelző színmélysége: 16 millió színű
Processzor sebesség: Quad-Core 64 bit
Memória: 1GB RAM, 8GB ROM
Memóriakártya-foglalat: microSD
Kamera: Hátsó 13 MP, Első 2MP
Működési frekvencia: 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Adatátvitel: Bluetooth, EDGE, GPRS, LTE, WiFi
Operációs rendszer: Android 5.1 (Lollipop)
Alkalmazások: diktafon, ébresztőóra, naptár, névjegyzék, stopperóra, számológép, további alkalmazásokkal bővíthető
Beépített GPS-vevő: van
Hangfunkciók: hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók
3gp, 3g2, mp4, wmv, FM rádió, JPEG, BMP, PNG, GIF, MP3, WAV, AAC, OGGExtra funkciók: G szenzor, giroszkóp, GPS, másodlagos kamera, WiFi
Akkumulátor: Li-Ion 2500 mAh
Beszélgetési idő: 14 óra
Csatlakozó: 3.5 mm-es sztereó audio jack, Micro USB
Doboz tartalma: hálózati töltő, mobilkészülék, fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest