Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
erdosadam24 #595 üzenetére
Garanciális, beadod, másfél hét alatt visszaküldték. Sajnos ROM-ot nem találtam én sem. Le leveleztem a hungaroflottával, hogy küldjék el a gyári rávalókat, azt a választ kaptam, hogy be kell vizsgálniuk... Legyen, nekik spóroltam volna időt. Amúgy érdekes, mert ahogy néztem, nem az USB-n keresztül flashelték, hanem a készülék hátulján lévő "IEMEI matrica" lett megbolygatva, gondolom alatta lehet egy szerviz csatlakozó.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
erdosadam24 #593 üzenetére
Ha root nélkül leszedhető én megoldanám, de gondolom root nélkül nem lehet.
Sajnos a root miatt elfrissítettem, így szervizben rakták újra, ezért többet nem rootolom...
-
válasz
erdosadam24 #82 üzenetére
Csak nehogy úgy járj, mint sokan anno az M500-as topicnál, hogy rootolták a telefont, és onnantól a gyári frissítés ( OTA ) ha jött nekik nem akart felmenni a root miatt. Még akkor sem ha unrootolták.
Root-nak sosem láttam sok értelmét, ( kivéve gyári app törlése ) Jó tudom sd kártyára másolás, de higgyétek el, amit nem enged gyárilag másolni sd-re, annak megvan az okaPersze ez csak az én véleményem ...
Arról nem is beszélve, hogy amit linkeltél, az valóban nem egy katt-os,inkább bekattanós, de becsületedre legyen mondva, Te legalább mutattál egy műkődőt
4.4.2-őt amugy sem könnyű rootolni, ha jól tudom...
Béke -
TheSaurus62
tag
válasz
erdosadam24 #82 üzenetére
Biztos nincs egyszerűbb módszer? Nem merek belevágni másfél informatikusi diplomával se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest