- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
-
Mobilarena
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Kell a ruhavásárláshoz mázli is.
Bevallottan a legolcsóbb kabátot kerestem anno sok éve (<20k), és vagy hat évig használtam. Most is megvan, hibátlan, tépőzárak vannak felbolyhosodva csak. Másodiknak is ugyanazt a gyártót választottam, most is pár éve használom (17k), még mindig jó. Nagy esőben beázik. A márkás is, max később
Kesztyű dettó - ugyanaz a gyártó mint a kabát, legolcsóbb vékony bőrkesztyű (~6k) 10 foktól fölfelé jó vagyok, nem szakad, nem rojtos, pedig vagy négy éve használom. Kicsit kitágult a tépőzár "visszaforduló" része csuklóban, ezért nem tudom szorosra venni, de ennek javítása is csak lustaság kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest