Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a legolcsóbb Redmi új generációja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
6,3 kijelző? 2 normális kamera? Lehet, hogy meglesz az S21FE utódja?
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
papeti01
senior tag
Nem tudom ez a design mennyire biztos, de nekem
sokkal jobban tetszik mint a 9/9pro kiálló kamera egysége .#proudfather
-
paatrick
őstag
Komoly pofozkodás készül az "olcsóbb" kompakt kategóriában. Pixelék önmagukat kannibalizálják, az iPhone 16 semmit nem hozott, és múlt héten a Vivo ledobta az atombombát:
X200 pro mini
- 6,3" 5700mAh akku, 90W gyorstöltés, Zeissel közösen fejlesztett kamerák és mindezt kisebb házba rakták mint a Pixel9 és hihetetlen de könnyebb is lett mint a Pixel9.Eddig azt mondtam nekem nem kell kínai telefon, hát elgondolkodtató....
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
pengwin
addikt
Az X200 Pro Mini nagy hátránya a sokkal rövidebb terméktámogatási ciklus. Meg szerintem a kamerák minőségével is várjuk meg a teszteket, mert ezzel még az ilyen nagy gyártók is gyakran elcsúsznak - talán csak a Pixelek, Galaxys S-ek és iPhone-ok hoznak egy valóban megbízható és kiszámítható szintet.
Üdv, pengwin
-
őstag
A Galaxy S-ek (nem az ultrák) tényleg megbízható és kiszámítható szintet hoznak már három éve: ugyanaz a középszar kamera van az S22-23-24-ben, és úgy tünik, hogy az S25-ben is ugyanazok a kamerák lesznek. Családban van S21FE is, és az S23 telefonom kamerája fotózásban gyengébb annál.
[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
Azt nem mondtom, hogy szükségszerűen jó a szinvonal, de ezek azok a sorozatok, ahol ránézel az elődmodellek kamerás teljesítményére meg egy újonnan bejelentett készülék specifikációira, és elég pontos elvárásaid lehetnek arról, hogy mit fog hozni az újdonság.
Más gyártóknál ez sokkal inkább lutri - jó eséllyel jobbak lesznek kamerában, mint az azonos árú Samsung, ugyanakkor lehet teli lesznek kis véletleszerű blődségekkel, pl. eltérő színhőmérsékletre kalibrált kölünböző kamerákkal.
Talán még a Sonyra lehet mondani, hogy fotózásban egy szilárd pont, de ők meg már kezdenek a kuriózum kategóriába tartozni.
Üdv, pengwin
-
RetepNyaraB
veterán
500 dolcsi mire ideér, lesz 600. Euro. Ott meg már meggondolós, pedig gugli kameránál jobbat, vagy legalábbis egyenrangút csak almában láttam eddig - és mi másért akarnék amúgy pixelt venni..
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Maps
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 512GB Obsidian, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Hazel, Szép Állapotú, Független, Szürke, Garanciális, Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Dual Sim 5G - 256/8GB telefon újszerű állapotban ELADÓ
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro / valamint Honor 200 256 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest