Hirdetés
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Day1 veszem, a P6 utódja megvan nálam.
-
RetepNyaraB
veterán
500 dolcsi mire ideér, lesz 600. Euro. Ott meg már meggondolós, pedig gugli kameránál jobbat, vagy legalábbis egyenrangút csak almában láttam eddig - és mi másért akarnék amúgy pixelt venni..
-
pengwin
addikt
Azt nem mondtom, hogy szükségszerűen jó a szinvonal, de ezek azok a sorozatok, ahol ránézel az elődmodellek kamerás teljesítményére meg egy újonnan bejelentett készülék specifikációira, és elég pontos elvárásaid lehetnek arról, hogy mit fog hozni az újdonság.
Más gyártóknál ez sokkal inkább lutri - jó eséllyel jobbak lesznek kamerában, mint az azonos árú Samsung, ugyanakkor lehet teli lesznek kis véletleszerű blődségekkel, pl. eltérő színhőmérsékletre kalibrált kölünböző kamerákkal.
Talán még a Sonyra lehet mondani, hogy fotózásban egy szilárd pont, de ők meg már kezdenek a kuriózum kategóriába tartozni.
-
A Galaxy S-ek (nem az ultrák) tényleg megbízható és kiszámítható szintet hoznak már három éve: ugyanaz a középszar kamera van az S22-23-24-ben, és úgy tünik, hogy az S25-ben is ugyanazok a kamerák lesznek. Családban van S21FE is, és az S23 telefonom kamerája fotózásban gyengébb annál.
-
pengwin
addikt
Az X200 Pro Mini nagy hátránya a sokkal rövidebb terméktámogatási ciklus. Meg szerintem a kamerák minőségével is várjuk meg a teszteket, mert ezzel még az ilyen nagy gyártók is gyakran elcsúsznak - talán csak a Pixelek, Galaxys S-ek és iPhone-ok hoznak egy valóban megbízható és kiszámítható szintet.
-
paatrick
őstag
Komoly pofozkodás készül az "olcsóbb" kompakt kategóriában. Pixelék önmagukat kannibalizálják, az iPhone 16 semmit nem hozott, és múlt héten a Vivo ledobta az atombombát:
X200 pro mini
- 6,3" 5700mAh akku, 90W gyorstöltés, Zeissel közösen fejlesztett kamerák és mindezt kisebb házba rakták mint a Pixel9 és hihetetlen de könnyebb is lett mint a Pixel9.Eddig azt mondtam nekem nem kell kínai telefon, hát elgondolkodtató....
-
papeti01
senior tag
Nem tudom ez a design mennyire biztos, de nekem
sokkal jobban tetszik mint a 9/9pro kiálló kamera egysége . -
thboxx
aktív tag
6,3 kijelző?
2 normális kamera?
Lehet, hogy meglesz az S21FE utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest