- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Day1 veszem, a P6 utódja megvan nálam.
-
500 dolcsi mire ideér, lesz 600. Euro. Ott meg már meggondolós, pedig gugli kameránál jobbat, vagy legalábbis egyenrangút csak almában láttam eddig - és mi másért akarnék amúgy pixelt venni..
-
pengwin
addikt
Azt nem mondtom, hogy szükségszerűen jó a szinvonal, de ezek azok a sorozatok, ahol ránézel az elődmodellek kamerás teljesítményére meg egy újonnan bejelentett készülék specifikációira, és elég pontos elvárásaid lehetnek arról, hogy mit fog hozni az újdonság.
Más gyártóknál ez sokkal inkább lutri - jó eséllyel jobbak lesznek kamerában, mint az azonos árú Samsung, ugyanakkor lehet teli lesznek kis véletleszerű blődségekkel, pl. eltérő színhőmérsékletre kalibrált kölünböző kamerákkal.
Talán még a Sonyra lehet mondani, hogy fotózásban egy szilárd pont, de ők meg már kezdenek a kuriózum kategóriába tartozni.
-
A Galaxy S-ek (nem az ultrák) tényleg megbízható és kiszámítható szintet hoznak már három éve: ugyanaz a középszar kamera van az S22-23-24-ben, és úgy tünik, hogy az S25-ben is ugyanazok a kamerák lesznek. Családban van S21FE is, és az S23 telefonom kamerája fotózásban gyengébb annál.
-
pengwin
addikt
Az X200 Pro Mini nagy hátránya a sokkal rövidebb terméktámogatási ciklus. Meg szerintem a kamerák minőségével is várjuk meg a teszteket, mert ezzel még az ilyen nagy gyártók is gyakran elcsúsznak - talán csak a Pixelek, Galaxys S-ek és iPhone-ok hoznak egy valóban megbízható és kiszámítható szintet.
-
paatrick
őstag
Komoly pofozkodás készül az "olcsóbb" kompakt kategóriában. Pixelék önmagukat kannibalizálják, az iPhone 16 semmit nem hozott, és múlt héten a Vivo ledobta az atombombát:
X200 pro mini
- 6,3" 5700mAh akku, 90W gyorstöltés, Zeissel közösen fejlesztett kamerák és mindezt kisebb házba rakták mint a Pixel9 és hihetetlen de könnyebb is lett mint a Pixel9.Eddig azt mondtam nekem nem kell kínai telefon, hát elgondolkodtató....
-
papeti01
senior tag
Nem tudom ez a design mennyire biztos, de nekem
sokkal jobban tetszik mint a 9/9pro kiálló kamera egysége . -
thboxx
aktív tag
6,3 kijelző?
2 normális kamera?
Lehet, hogy meglesz az S21FE utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest