- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Algieba #64255 üzenetére
Ha szó szerint válaszolok, akkor semmi. Minden (alap)szolgáltatás működik rendben.
Ügyintézéssel illetve számlázással vannak bajok jelenleg.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Oly
őstag
válasz Algieba #9464 üzenetére
Az az aktuális havi számlaegyenleged...
Az előző lezárt számládat kérd le. Vagy nézd meg az eSzámla oldalon, vagy várd meg a postást...
Amúgy BÚÉK
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
könnygázóra
tag
válasz Algieba #8514 üzenetére
Az, teljesen kiakadtam. A húgom egy éve használja a hibamentes barna W910-est.
Akkor Te jelentkezzél a W910 használók "elégedett minoritás" csapatába.
Februárban vettem a gyereknek függetlenül, mert nagyon tetszett neki.
(csak halkan jegyzem meg, hogy egy tizessel olcsóbb volt hivatalos
üzletben, mint a Vodánál Vitamaxival.) Júniusig 4-szer szerviz, szoftver-
frissités, kijelzőcsere, folyamatos újrandulások. A szervizes a harmadik
alkalom után megsúgta, hogy hiába küzdünk, típushiba. A központi képviselet
közölte, hogy a 7. JAVÍTÁS (a szoftverfrissités nem számít bele) cserélik
a készüléket. Na ekkor vágtam be a polcra, és kapta meg a gyerek a régi
Moto1200-asomat.
Elkezdtem nézegetni a netet, elég rákeresni a "W910 problem" kifejezésre...
248.000 találat. Ennyi,Két féle embert ismerek: aki túrja az orrát és aki ezt tagadja.
-
centerweb
csendes tag
válasz Algieba #8504 üzenetére
Ezekkel mind tisztába vagyok, már egyébként le van mondva a dolog, mert csak egy rövid időszakra kellett, ahol semmilyen formában nem lett volna lehetőségem a netet elérni ilyen formában, de így 800 Ft-ért megérte arra az időre. Meg ezt le lehet mondani, amikor akarod.
Túlforgalmazási díj nincs, tehát elvileg még több is lehetett volna. De azt hogy miért ment az eredeti sebességével a korlát elérés után, azóta sem tudom. Semmilyen más csomag nincs, és nem si volt megrendelve a telefonra, az Internet Start-ot meg lemondtam (többször is, mert paranoiás voltam, nehogy aztán százezres telefonszámlákat kelljen fizetni), úgyhogy amiatt szvsz. nem lehetett.
Idézet máshonnan:
- MobilWeb Basic! 800FT/hó és ezért 13MB full sebességű internet elérést kapunk. Ez után 9,6kbit-re korlátozzák a sávszélt, viszont NEM FIZETEK a túlforgalomért. Jó tudom nem gyors de korlátlan és mindössze 800Ft?
( ezt pedig csak zárójelben jegyezném meg, hogy az **én iphone 3g-m 13MB adatforgalom után 3G hálózaton 1-2Mbit között mozgat adatot. Ami azt jelenti emberek hogy 800Ft-ért korlátlan, full 3G netem van. A szkeptikusok kedvéért elmondom, hogy felhívtam a kedves 1270-es vodafone ügyfélszolgálatot, hogy meséljék már el nekem, miért is van az, hogy rég túlléptem a 13megát és 2,5Mbit-es 3G lefedettségem van Bp-en???? )Erre válasz:
,,Önnek jó készüléke van” <—— eskü! Nem akartam hinni a fülemnek, de ez van hölgyeim és uraim! Megkérdeztem azt is, hogy ugye nem kell nekem ezért bármi plusz pénzt fizetni és VÁLASZ: NEM!
Akkor köszönöm szépen a segítséget, a viszont hallásra!
Szóval aki jó netet akar az legyen Vodafone-os!
** ez az én esetemben történt, nem tudom másnak hogy műxik, szval nálam nincs korlátozás.[ Szerkesztve ]
-
ottoyes
senior tag
válasz Algieba #8121 üzenetére
...igenigen..nos,a lényeg az,hogy "vitamax.wap.vodafone.net"legyen a hozzáférési pont neve a profilban amennyiben VitaMAX előfizető vagy...de a Basic szolgáltatás csak előfizuval megy,ezért a helyes beállítás a "wap.vodafone.net".A LIVE! menűs telókban ez a profil Vodafon LIVE! néven előre definiált.
Ottoyes
-
kaller1
veterán
válasz Algieba #7346 üzenetére
Nálam is van 3G,de mivel állandó mozgásban vagyok,inkább kikapcsoltam,az akksi is jobban bírja és tudok várni 2 másodperccel többet a betöltésre...
A 800Ft-os ár nem akciós,hanem alap.Ha drasztikusan megemelik,akkor biztos lemondom.Most 2 hónapig ingyen ki lehet próbálni,lehet próbálgatni hogy mit bír....::> <::.
-
kaller1
veterán
válasz Algieba #7342 üzenetére
Opera minit és gmail java klienst használok.Nekem a leveleim,ph-s üzeneteim,rss hírek megnézéséhez a legkisebb csomag is elég.Ha meg túllépném a korlátot,a gprs átvitel miatt(3G-t nem használok) a telefonon nem nagyon érezném meg a sebességcsökkentést.Szóval ez most nekem a "megéri" kategóriát jelenti.
.::> <::.
-
-
-
Algieba
őstag
válasz Algieba #4281 üzenetére
Már csak azt kellene kiokoskodnom, hogy mit is kell beállítanom a mobilban, hogy ki tudjon menni a világhálóra.
A Nokia 3650-est választottam ki, mivel neki a legnagyobb a kijelzője a csapatomban.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest