Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baloghgabor #69026 üzenetére
engem is is "jól" szórakoztatnak a szolgáltatásukkal.
Hűségidőt válaltam vodánál (én balga!).A hívás minősége pocsék digimobilra (a hívások döntő része 6600-as codec-kel megy - tegnap 7db-ból 6 db ilyen hívásminőség volt).
Pár észrevétel:
- szar a telefonom amivel digimobilra hívok. Ja: meg a főnökömé, meg a sogornőmé, meg az apumé...meg mindenkié akit ismerek
- kártyahiba. Ja: meg minden vodás ismerősöm kártyája, akit megkértem a teszthívásokra.
- a másik (digis) oldalon rossz a térerő. Ja: -100dBm vagy kisebb érték az rossz
- a másik (digis) oldalon van a hiba. Ja: telekomos sim-mel konstans 23.850-es codec-kel megy a hívás digimobilra, ennek megfelelően krisztálytiszta a beszéd.Érdemben 1x sem cáfoltak. Csak időt húznak, újabb hívás-időpontokat kérnek be...stb.
Sebaj, 1x lejár a hűség, de egy életre megtanultam: vodával hűséget soha többet nem kötök. És mindenkit erre bíztatok.
-
Littoral
aktív tag
válasz
baloghgabor #69026 üzenetére
Nálam [egy másik, hasonlóan jó képességű] szolgáltatóval esett meg egy ilyen, bár nem karácsonykor. Megszüntettem az előfizetést, kifizettem a fennmaradó kedvezményt, meg amit még kellett. >>Mindent<< kifizettem. Két (2, kettő) év múlva jön a helyi végrehajtótól egy könyvelt levél, hogy a fenti összeget fizessem be, mert [nevetséges fenyegetések] fognak következni.
Szerencsére megvolt még minden befizetéssel kapcsolatos dokumentum, így ellentmondással éltem, és az ügy összes résztvevőjét (saját magamon kívül, ugye...) felnyomtam a kinek-kinek a felügyeleti szervénél az elégtelen nyilvántartás-kezelés miatt, plusz a NAV-nál, a bolt rendőrségi feljelentése, ahol befizettem a keresett összeget, csak azért maradt el, mert aznap hamarább jött a posta, amikor be akartam menni a kapitányságra, így értesültem arról, hogy a szolgáltató szerint "tévedés" történt. Semmi "bocsánat", "elnézést" meg ilyesmi.
Később a végrehajtó egy általam nyújtott szolgáltatásban ügyfelem lett, egy igazán rendes embert ismertem meg benne (tényleg!), ő elmondta, hogy mi is folyik az effajta cégeknél ügyviteli fegyelem címszó alatt. Hát ennyi. Azóta én is így járok el az összes szolgáltatóval, ha valami rendellenes merül fel, ami engem érint felőlük, előbb lövök, utána kérdezek.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest