Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
jimmy5 #76238 üzenetére
Régi Mi8 Lite-omon kellett a kód (*#*#VOLTE#*#*) a két éves Mi 11 Lite 5G NE-men már ment alapból.
Fontos, hogy a fenti kódot csak egyszer írd be, mert ha beírod mégegyszer, akkor visszazárja. A kód ki/bekapcsolja azt, hogy ha a telefon szoftverében nincs benne az adott szolgáltató VoLTE profilja, akkor generikus módban működjön. Tehát akkor csináltad jól, hogy ha a kód beírása után rövid időre alul felvillanó kis buborék ablak azt írja "VoLTE carrier check was disabled".
De lehet az is probléma hogy a VoLTE egyszerűen nem aktív azon az előfizetésen, ezt egy ügyfélszolgálatos hívással lehet gyorsan elintézni, más megoldás tudtommal nincs (se appban se SMS-sel se USSD kóddal nem lehet bekapcsolni, mint például a Telekomnál).
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Azt tudja e valaki hogy a Vodafone tiltja a VOLTE funkciót Xiaomi telefonokon ?
Poco F2 Pro-m van, a Digi VOLTE megy, de a Vodafone VOLTE se a céges kártyával, se a sajáttal.
Samsung telefonokon a kollégáknak megy a céges Voda kártyán.
Erről tud valaki infókat ?
Köszi -
zzola
titán
Az augusztus 30-i áremelés a következő csomagokat érinti, 600- forinttal:
*Go L
*Go M
*Go S
*Go Mini
*Go Net+
*Go Next
*Go Talk+
*Go Basic
*Go Max
*Go Net
*Go Extra
*Go Start1100- forinttal:
*Red Infinity+
*Red L
*Red M
*Red S
*Red Infinity World
*Red Light
*Red Max
*Red Infinity Pro
*Red Live
*Red Live+
*Red Infinity
*Red Platinum
*Red Prime
*Red Smart -
törölt tag
válasz
ggabor02 #76229 üzenetére
Korábbi években nem így volt. Gond volt a belépéssel, adatokat kellett pötyögni, azt nem fogadta el, sms-el kellett szórakozni, hogy megerősítsd tiéd a telefonszám. Volt amikor belépve, az oldalról kimásolt adatot fogadta csak el, személyiről beírva nem.
Ez most jelentősen egyszerűsítve, könnyítve lett, tényleg két kattintás és kész.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #76234 üzenetére
Van. iPhone-ok jellemzően, de vannak régebbi androidos modellek is. Hűségidő lejárta után kérhető csak.
iPhone-nál még az eSIM is függő.
-
zzola
titán
Asus ROG Ally kézikonzol 0 forint kezdő, 308 490 Ft, 21 x 14 690 Ft. Csak vezetékes szolgáltatás mellé.
-
zzola
titán
válasz
KRoli92 #76228 üzenetére
A 1270-en kell jelezni, hogy egyben szeretnéd kifizetni a fennálló készülékrészletet. Ezzel nem válsz jogosulttá a hálózati zár feloldására sem illetve ha bontani szeretnéd az előfizetésedet, ugyanúgy kötbérköteles lesz az akció. Külön a havidíjat előre nem lehet kifizetni, annyi tudsz tenni, hogy az accountodra fizetsz be előre pénzt és elsődlegesen ebből fogják levonni a havi számla összegét. Készpénzzel a Lapker üzletekben (Inmedio, Relay) tudsz fizetni, a 200-zal kezdődő számlafizető azonosító kell hozzá.
-
Marcsello31
őstag
Az itt jelenlévő admintól elnézést kérek, üzenetem csak poén volt!.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Előre ki szeretném fizetni a telefonom részleteit. 13 részlet van még hátra. Ezt megtehetem? Hol tudom befizetni? Úgy tudom, személyesen már nem lehet fizetni számlát Vodafone üzletben. Relay, Inmedio? Kp-ban tudom fizetni, vagy csak kártyával? Illetve az előfizetés havi díját ki tudom fizetni előre a hűség idő végéig? Köszi
-
törölt tag
Az adategyeztetést, profin megcsinálták
Semmit sem kellett kitölteni, csinálni vele, minden előre kitöltve. Egyedül a személyit kellett módosítani, ha cserélte valaki. Pipa, elfogad, és kész is.Tökéletes lett
-
-
zzola
titán
Holnaptól vásárolható az Asus ROG Ally (2023) [link]
-
Voice24
őstag
Hali!
Van 5 db flottás mobil előfizetésem, melyekben alapból 5 GB adat van, de van hozzá díjmentes 2 GB megújuló plusz adat kiegészítés is. Májusban az otthoni szolgáltatások is vodásak lettek, így elvileg megnőtt további 2 GB-tal az adatmennyiségem, csak nem egyértelmű ennek megjelenítése. A mobilos myvoda fiókban 9 GB-ból számol visszafelé, a neten belépve a fiókomban viszont az látszik, hogy a mobilszámhoz tartozó extra szolgáltatásokban van egy "VF ONE előny: díjmentes +2 GB adat - GIFT" Itt csak kikapcsolási lehetőség van, viszont nincs alatta folyamatábra, ami az ebből felhasznált vagy rendelkezésre álló adatmennyiséget mutatná. Feljebb, az alap 5 GB és a megújuló 2 GB alatt is ott van a csúszka az adatmennyiséggel.
Ettől még tutira 9 GB az elérhető adatom, ugye? -
Bferibörs
addikt
Igen lehet, azt írja a webes fiókom,hogy:
" A szolgáltatás módosítás alatt áll
Néhány adat és funkció az oldalon blokkolva lehet vagy meg sem jelenik,mivel a rendszer épp feldolgoz néhány módosítást ( például: státusz módosítás, stb.). Eltarthat néhány percig,esetleg néhány óráig. Köszönjük a türelmed!"
🤔 Akkor várakozás lesz,köszi!! -
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,Tuti 100.
Bocs,hosszú.
Kellett nekem rongybicikli.😂
Voda eSIM:
Délelőtt 10 körül intéztem. A srác azt mondta kb. fél óra mire aktiválódik.
QR kód nagy nehezen meg lett,bő egy óra után. Persze nem az appban ( appban most sem található, amit a voda leírt), hanem a webes felületen.🤔
QR beolvasva a teló eSIM hozzáadásánál.
Szuper, kódot kér,ja az nincs, utána keresek, 6 jegyű számnak kell lennie,írja voda web.
Ok, sehol nem találom,azt mondja voda web,hogy online felületen található.🤔
Na de hol??? Nincs.
Irány voda fiók,srác rendes,beállítja, neki van 6 jegyű kódja,hogy hol nem tudom.🤔Mindegy,beállítja, van voda eSIM.
Hazajövök,sem hívás,sem net, 14:30 van.🤔
Lesz ebből valami szerintetek?
APN elvileg automatikusan beállítódott,ha az jó. (5. kép)
Mi a teendőm még? Menjek vissza a vodához? -
Marcsello31
őstag
válasz
dchard #76209 üzenetére
Igen, itt egyenlőre csak két sáv van, mivel alig lakott a terület gondolom így is marad egy ideig, jó választás volt a b525, egy pár évig marad is. Az szerintem nem sok vizet zavar ha én minden nap este filmet nézek rajta kb 2 órásat, lefekvés előtt.
Több Voda torony is van, de messze, pedig azokon van több csatornásak is, na mindegy.
Már csak egy kérdés maradt számomra, hogy van egy csak internetet adó szolgáltatóm wifi alapú. ő a 7.000ftért ad 20 megát, "amin elsírom magam" de ő fix ipcímet is ad.
Van az xxl csomag 4990ft ami nálam megadja a 100mega let. 20megával amit lekorlátoznak töltögetéskor igazából semmi értelme, ha szakad az eső vagy vihar mind a két net meghalt. Merjek tényleg váltani csak erre a szolgáltatásra? Natur letöltéseket én is csináltam, bőven felmentem 611giga fölé, nem sok vizet zavar ebben a csomagban. -
dchard
veterán
válasz
Marcsello31 #76206 üzenetére
A több sávos routernek akkor van értelme ha van több sáv. Nálad csak B20 és B1 van, ezt a jelenlegi Cat6-os routered kiszolgálja. Gyenge pont lehet, hogy a jelenlegi routered tud-e 256QAM DL-t, 64QAM UL-t, illetve az uplink CA képesség tudna még dobni az élményen, bár ha a B20 torlódik, kérdéses hogy mennyit. Nálad majd akkor esedékes alapvetően az új router, ha lesz mondjuk B3 is.
" de amúgy kitalálhatná valamelyik szolgáltató azt, hogy torrentezni szabad éjféltől reggel 6ig"
Ezt most is megteheti magától akinek van egy kis esze, hogy nem csúcsidőben tölt le.
De ennek azért van egyre kisebb jelentőssége, mert ha sokat forgalmazol akkor megy a hátrasorolás, utána meg mindegy hogy mikor csinálod, mert ha torlódás van úgy is vissza leszel vágva automatikusan.
-
Marcsello31
őstag
válasz
SztiviVander #76207 üzenetére
Én igazából nem torrentezek, de amúgy kitalálhatná valamelyik szolgáltató azt, hogy torrentezni szabad éjféltől reggel 6ig, aztán ennyi ,hogy ne legyen tiltás meg semmi baj,
ilyen éjféltől szabad letöltést adni, én nem torrentezek teljesen meguntam az egészet, annyira már nem érdekel, filmet nézek, zenét hallgatok,youtube.
érdekes hogy azért vannak jó páran kiknek hiába van meg ez az csomag ,a sebsesség teljesen rossz, amit észrevettem hogy városban nálam is megdöglött, bár ott ott van az optika. Nálunk is az a szitu van hogy a főutnál pár telekkel arrébb ott megy el az optikai szál, és basznak feljönni pár telket vele, hogy elhozzák ide a kábeles netet, mert hogy ásni kel papírozni kel f@sztudja, el megyek egy szomszédos faluba mit látok, ott csüng az optikai kábel. Há ,mondom mindjár felkötöm magam rá.
Nem szórakoznék én moblinettel de itt annyira meghalt minden hogy kész,.
Előbb csinálok vaddisznóból pörköltet mint optikát, _vicceltem_ -
SztiviVander
addikt
válasz
Marcsello31 #76206 üzenetére
Nemigen lenne jobb mert a halozat se tud ennel tobbet. Majd ha lesz 5G (marmint rendes lefedettseggel) az igen. Csak meg ha lesz is egyszer belterben (vagy kulso antennaval) kapcsolat, egy 5G router 200e+ perpillanat. Annyira azért nem eri meg, foleg mert mihez is kell nagy atlagban 30-50MBit-nel tobb? Ja, torrenthez. Csak azt meg pont nem kimondottan kultivaljak a szolgaltatok.
-
Marcsello31
őstag
válasz
dchard #76205 üzenetére
Rendben. Akkor fölösleges. Gondolom egy újabb többsávos routerrel pl cat9 vagy újabb változattal mèg jobb lehetne. A routerem nagyjából szembe nèz a toronnyal rálátással, az időzítős dolgon agyalok mèg. Lehet nem lenne hülyeség esetemben, hajnali 1től 6ig kikapcsolni a modemet, addig is pihen. Ahogy mások is írták, így nappal biztos nem szakad meg. Semmi nincs korlátozva rajta, már több órás multiplayer játèkkal is játszottam vele, köszönhetően a 22 mega feltöltésnek, akadás mentesen. B20 szimpla nálam is döcög, gondolom a sok cat4es eszköz ès a sok telefon ezen zümmög.
-
dchard
veterán
válasz
Marcsello31 #76204 üzenetére
A te esetedben nincs értelme, a szint már így is elég jó. Nyilván olyan helyre rakd a routert ahonnan lehetőség szerint jó a rálátás a toronyra.
-
Marcsello31
őstag
válasz
dchard #76203 üzenetére
Rendben. Eddig ezen a router típusnál ez a legjobb beállítás.
Elvileg van mód a torony manuális vàltásra is másik cella.
, De mèg nem találtam meg azt a scriptet, felénk több Voda torony is van, èn a legközelebbihez csatlakoztam amúgy automatikusan. Van benne Kraft felénk ritka jónak számít ilyen sebesség. A rövidebb Ping èrdekèben van èrtelme külső LTE antennához?! 18/24 között mozog. " Ha hülyeséget írtam bocs" -
dchard
veterán
válasz
Marcsello31 #76200 üzenetére
Nem kell offba rakni, ez on topik.
Olyan szempontból érdemes ezt tisztázni, mert sok routernél ami lock-olható valójában ez történik ami nálad, hogy csak az elsődleges sávra van hatása, a többire nincs. De van néhány olyan modell is, ami ilyen esetben tényleg csak azt az egy sávot fogja használni, és akkor nincs CA. Ez ilyen szempontból érdekes lehet másnak is.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest