- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Bl.Gyo. #74397 üzenetére
Én már vissza nem váltanék. A telekom csak Yetteles B20-on megy, de mivel a Yettelnek lett B8 és B28 is, azokat inkább arra terelik és telekomosnak marad a B20. Igaz, hogy drágább jóval a Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág díjcsomag, de 3 eszközön korlátlan net, a telefonon meg 80 perc.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #74398 üzenetére
akkor jó. azt hittem a "döbbenet után" hogy van vagy 40
.
itt határozza meg a csomagban a sebességet úgyis. max 100 le, 20 fel. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #74396 üzenetére
"ennek meg a feltöltése döbbenet."
neked mennyi? nekem 23mbit-nél megáll a dolog. yettel tudott 40et is nekem. igaz a 23 mbit fel a 2mbit-hez képest döbbenet
-
Marcsello31
őstag
válasz
4Grider #74394 üzenetére
Igen valami nekem is rémlik, én is használtam annak idején ezt a szolgátlatást, sőt nagyon régen ugye wapnak hívták.
Tesztelgetem, a köv fizu után szerzek egy routert, igazából nem kell fullextrás, 3gép és 1 tv felé kellene szórnia a netet az sem mindig.
De mondom most 6800at fizetünk 20megáért ami 12mega 16másodperc után.
feltöltése kb 2.
ennek meg a feltöltése döbbenet.
Csak nem lesz olyan mint régen,
edge hálozat is vicces volt.. Nekünk az a szerencsénk itt hogy közel van a torony. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #74392 üzenetére
"kérdés hogy a hálózat is örülni fog e nekik"
lehet azt csinálja majd mint a yettel (akkor telenor) a hello data csomagajával, hogy sokaig nem értékesítette, mert valósznű elért egy bizonyos számot, és hogy több ne nyírja ki a hálót. gondolom ez is addig lesz elérhető amíg még biztonságosan megy a dolog, aztán eltűnik.
emlékszem a 3Gs korszakból volt korlátlan netük, nekem is, de be fürödtek vele mert észre vették meghal a halózat tőle. ezért egyoldalúan módosították, hogy egy bizonyos gb felett lelassították. volt is ebből baj annó. szerencsére kötbér nélkül lehetett távozni.
remélen nem lép a voda 2x ugyan abba a szarba evvel is, és tudja mit csinál. -
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #74392 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy ha sokan előfizetnek a környéken, akkor csökkenni fog a rád eső sávszélesség. Minél többen, annál jobban közelítesz majd a nullához. Anno/marha régen egy ilyen akciótól megfeküdt a voda hálózata, de az még ugye 2G/EDGE hálózat volt...
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bl.Gyo. #74389 üzenetére
Ezt telefonról csináltam lehet hogy még jobb lenne routerről.
De én már a felének is örülnék, nagyon gyatra a mostani netünk...
dupla ennyiért.B818? Rá keresek, Nem vagyunk nagy terhelők, alap dolgok mennének,
a régi vodacsomagommal 10giga letöltése nem volt 1 óra sem, a wifi netünkel 6 óra.
Azért ennek a csomagnak sokan fognak örülni, kérdés hogy a hálózat is örülni fog e nekik.
-
Diák66
őstag
válasz
Bl.Gyo. #74386 üzenetére
De igen elvileg. B535 lesz az, viszont az szép, hogy abból több verzió is létezik és nem mindegyik tudja ugyanazt a sebességet. Amúgy érdekes az is, miért nincs benne wifi?
Fő a korrekt tájékoztatás. Távközlést nem ismerő kereskedők lehetnek ezek. Nekem anno, amikor az R216 megjelent, még 3G routert akartak adni, pedig bőven volt 4G már.
Az volt raktáron, mondtam az nem kell, aztán mikor kimentem az üzletből, csörög a telefon, még is van
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #74385 üzenetére
cat7-es hááát. most 90 megát mérsz, de evvel lehet fele lesz plusz még ha le is lesz terhelve a háló. jobban jársz egy B818-al nekem is az van, hardverapro.hu-n nézz szét hátha találsz jó árban. megbízható eszköz amúgy nekem bejön.
csak azért mondöom ne érjen csalódás utána. érdemesebb egy erősebbet venni, úgyis 1x kell megvenned azán megy ahogy kell. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Diák66 #74384 üzenetére
a cat6 nem 2 bandot tud össze fogni? az már 4G+ nem? csak kérdezem, nem vagyok benne biztos.
nem egy hozzá értő írta az infókat az oldalra, mert ott a b535 router is 4GBzárójelben. nem is keverhették össze a 4Gvel mert ott van az is.
egyébként "jók" ezek a routerek amiket adnak a korlátlan nethez mert cat6, és avval már kicsit korlátozták is a netet a felhasználó oldaláról. ügyes. -
Marcsello31
őstag
Szerintetek rá eresszek egy B535-232es routert?!
-
Diák66
őstag
Amúgy a TCL R228T 4G Router specifikációiban ez mit akar jelenteni?
Kapcsolat: EDGE, DVB-T2CS2, Dolby, Analog Tuner, CI+ (1.4),
4G+ nem (ez is értelmetlen így, ha Cat6.[link]
-
Marcsello31
őstag
Értem rendben! Köszi mindenkitől! Majd kiderül, nem vág hanyatt a havidíja, eddig sokkal drágább csomagot kellet fizetnem 'kínomban" Rá is haraptam erre a csomagra
Nem akartam hinni a szememnek mikor olvastam az üzit, meg láttam a vodafone oldalán, a tervem az, hogy ezt választjuk majd a másik net helyett.
Köszi mindenkitől! Most vadászhatok egy simes routerre, van értelme így már.
Am még egy buta kérdés, ha engem időközben elütnek elgázolnak baleset történik, ne így legyen, van mód a szerződés felmondására?! "halkan kérdezem meg"
ha az összeg nem lesz drágább nem vág hanyatt. ezt fogjuk rendes netként használni majd, Most tesztelni fogom. köszi az infót! Bl.Gyo.
4Grider Lauda ! majdnem 90megás a letöltésem itt... kész. -
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #74379 üzenetére
Egy postpaid előfizetést nem kell újraaktiválni, a határozott idejű szerződés lejártakor határozatlanná válik. Azok szoktak új szerződést kötni, akik eszközt akarnak kedvezménnyel kihozni (de az ő hűségük jellemzően akkortól már két évre szól).
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
"Szerintetek amikor lejár a szerződés, 2024.03.31 utána lehet újra aktiválni vagy az még a jövő zenéje?"
eddigi mobil neteim (2009től voda, 2017-től yettel) a hűség lejárta után is ugyan úgy mentek tovább változtalanul, havi díj is maradt. nem 100% hogy most is így lesz, majd 1 év múlva kiderül.
-
válasz
Grat!
Szerintetek amikor lejár a szerződés, 2024.03.31 utána lehet újra aktiválni vagy az még a jövő zenéje?
Sajnos bezárták a topikot, pedig ott voltak erre szakértők: Látóasszonyok topikja -
Marcsello31
őstag
Sikerült átváltanom tuti100szról erre a csomagra, megvolt hogy hol terelődtem félre,
ki kellett fizetnem egy 1szeri 6,000ret. gondolom utána már a havidíj maradt csak, és megjelent a Vodaappomnál a korlátlan csomag
megnéztem a Vodafone oldalán sikerült! Már aktív a csomag, és tényleg 4 990 Ft havi.
Szerintetek amikor lejár a szerződés, 2024.03.31 utána lehet újra aktiválni vagy az még a jövő zenéje? -
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #74366 üzenetére
1270-et kellett volna hívni (értékesítés), ott azonnal átváltják előfizetésre, SIM csere csak akkor van, ha nem 4G képes. Ha a SIM 7. 8. karaktere 31 vagy magasabb számú, akkor nem kell cserélni.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #74374 üzenetére
kipróbálhatod már, max nem lesz neted (vagy az a 100mb amit a tutihoz adtak de az hamar el fogy). ha nincs akkor csak vársz, de elvileg már jó.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bl.Gyo. #74373 üzenetére
Nem is tudtam róla, úgy szóltak nekem privátban, amit itt is köszönök szépen!
Odáig már eljutottam hogy fizessem be az 1szeri 6.000ftot azt meg tettem kaptam is smst hogy sikerült,
A telefonom Vodafonos aplikációjába megjelent az adatnál a korlátlan opció,
gondolom most várnom kel vagy mi a szösz. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #74371 üzenetére
amúgy vártuk már hogy felbukkanj ennek megjelenésére
cápa, megérzi a vér szagot
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
válaszoltam privát üzidre. de mind ezt jobb ha számítógépről teszed ott egyszerűbb. mobilos felület össze van kutyulva.
-
válasz
Szerintem tökmindegy. A tuti 100-at nem töltöd tovább és megszűnik egy idő után.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Bejelentkeztél az ügyfélszolgálati felületedre és ott váltod át a díjcsomagot XXL-re?
-
Marcsello31
őstag
Na jó, én is beszállok a buliba. Tuti100as sim kártyám van, de nálam az új kártya küldését dobta fel lehetőségként, ne foglalkozzak vele, vagy van más menü ahol ezt telefonon megkereshetem, ha nem muszáj nekem nem kellene új sim, de ő kérte a címemet ahova a simet küldenék, hol rontottam el?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider #74363 üzenetére
"Majd ha megjelenik a celláidon egy-két huszár, akkor már nem fogsz ennyivel száguldozni..."
ez igaz akármelyik mobil netre, benne van a pakliban. de ha hozza leterhelve is a kb. 15mbit-et az már nekem jó mindenre itthon, nem akarok száguldozni.igen a B1 B3 szimpi nekem, yettelnél is az hozta a legjobb eredményt. B20at megint csak kihagynám a történetből, mert elsődlegesen arra megy mindeki és az aztán le van terhelve. a B28 meg hát... yettelnél vissza lassított, azis kuka.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Bl.Gyo. #74358 üzenetére
Majd ha megjelenik a celláidon egy-két huszár, akkor már nem fogsz ennyivel száguldozni...
Elsősorban nem a sávszélesség a lényeg, hanem hogy hogyan van a cella konfigurálva és a rajta lévő eszközök átlagosan milyen távolságból kommunikálnak (ez alapján fogja a felhasználói többségét adott sávok használatára terelni).
Ha jó nálad a térerő, akkor mindenképp a magasabb frekvenciasávokkal próbálkoznék (nálad B1-B3) attól függetlenül, hogy esetleg a B20-al nyernél plusz 5 MHz-et. -
4Grider
nagyúr
Nem vita kérdése, hanem tény, hogy a tegnap reggel 8:07-kor letöltött ASZF_2_melleklet_hatalyos_20230331.pdf nevű mellékletben az alábbi tartalom szerepelt:
1.3. Kereskedelmi forgalomban elérhető Internet tarifacsomagok ...... 63
1.3.1. Szerkesztési célra fenntartva ...... 63
1.3.2. Szerkesztési célra fenntartva ...... 63
1.3.3. Szerkesztési célra fenntartva ...... 63
1.3.4. Internet Alaptarifa ..... 63
1.3.5. Szerkesztési célra fenntartva ..... 64
1.3.6. SZIP Mobil tarifacsomag ..... 64
1.3.7. Szerkesztési célra fenntartva ....... 66
1.3.8. Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB ..... 66
1.3.9. Wifi pótló tarifacsomag ..... 69És ezt a verziót (ami egyébként 03.13-án lett módosítva) napközben cserélhették le az általad letöltöttre/a mostani verzióra (módosítva 03.28-án).
De szerencsétlenek nem csoda hogy belekeverednek a különböző verziókba, ha csak a fájlnévben szerepeltetik a hatályosságot (amit ugye bárki átnevezhet)... -
4Grider
nagyúr
Most látom, hogy a Vodafone ÁSZF díjszabás mellékleteiből sehol sem derül ki a hatály, azaz nem szerepel bennük, hogy mikortól érvényesek. Arra kíváncsi lennék, hogy ezt direkt csinálják, vagy csak natúr bénák.
Így már értem, hogy miért szerepelhetett tegnap más ÁSZF melléklet március 31-ei hatállyal ott, ahol a mai van ugyanazzal a hatállyal...
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest