Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#76055552 #69241 üzenetére
Az előző hsz-emben lévő kép édesanyám feltöltőkártyás számáról készült.
Voltunk márkaboltban még hó elején adategyeztetni.
Hogy miért mentünk boltba? Mert amikor weben próbáltam az adategyeztetést, akkor azt írta, hogy elidegenítés szükséges és "jobb megoldásnak/biztonságosabbnak" találtuk a személyes adategyeztetést ezen ok miatt (wtf. elidegenítés...miközben csak a személyi igazolvány száma változott?)
Az ügyintézőtől rá is kérdeztünk: valami "sajtpapírt" nem kapunk, hogy itt jártunk adategyeztetésen?
A válasz: nem, ezzel így rendben vagyunk.Most ránéztem, mi a helyzet, ez fogad:
[kép]Van egy olyan érzésem, hogy bukni fogja a 17 éves hívószámát....
-
retroid
senior tag
Üdv
ha egy telefon készlethiányos mennyi idő után szokott ismét kapható lenni (Apple)? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bl.Gyo. #69238 üzenetére
eszembe jutott hogy mobil bankból is fel lehet tölteni. feltöltöttem egy másik számom sikeresen. aztán megpróbáltam az első hozzászólásomban lévőt is, az nem sikerült.
régen használtam azt a kártyát igaz, de tudtam hívni vele a 1270-et (más nem ugye mert nem volt rajta egyenleg), és tudtam csörgetni is sikeresen. Most akkor aktív a kártya vagy nem, vagy mi van, miért nem engedi tölteni? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Leslie1966 #69239 üzenetére
az előbb leírt problémám miatt megpróbáltam én is az adat egyeztetést, hátha az a baja, nekem is azt írja "Nem találtunk ilyen telefonszámmal feltöltökártyás előfizetést, ellenőrizd a beírt a számot!", pedig az előbb hívtam a számot és kicsörgött itt mellettem, tehát ki se kapcsolták, él.
de ha ilyenekről szólnak az emberek akkor mi vagyunk a hülyék, meg nem tapasztalnak ilyen problémát, elbénázzuk biztos. emberek 80%-a elbénáz mindent hírtelen a "fejlesztés" óta. hogyne... -
Leslie1966
senior tag
Az online feltöltőkártyás adategyeztetés még most sem működik nálam, nincs ilyen telefonszámon kártyás előfizetés. Mi a jó édes.....csinálnak ezek ? A tavalyi fejlesztés óta semmi nem működik normálisan.
-
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok!
van valami trükk hogy fel tudjam tölteni egyenleggel a kártyám? most próbáltam, se appból, se mobil böngészőből, se laptop-ról (2 böngészőt is kipróbálva), elmentett bankkártyámmal, és újként kártya mentése nélkül is próbálva (kártya számot még nem is kérte már tranzakció sikertelen), de sehogy sem megy; váratlan hiba történt, tranzakció sikertelen stb. hajamat tépem már az egésztől ami itt megy hónapok óta. -
matesz5
csendes tag
Sziasztok. Valakinek van problémája a Vodafone Mobilszolgáltatásaival ?
Red Free két előfizetés
Red Infinity vagy mi (a maxos csomag) egyKészülékek:
Xiaomi Redmi Note 9
Xiaomi Redmi 7
Iphone 12 Pro MaxMindhárom esetben hálózateldobás, nincs térerő, ugráló netkapcsolat. Időszakosan, de egyre gyakrabban az elmúlt pár hónapban.
Helyileg Vaja, Nyíregyháza, Debrecen, Őr, Jármi stb... és köztes helyek. Teljesen mindegy milyen lefedettségi helyen.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv: Máté,
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Nem tudok belépni az applikációba. Azt írja sikertelen azonosítás. Másnál is vannak ilyen gondok?
-
sirkan13
aktív tag
Nekem konkrétan decemberben vokt az utolsó számla amit küldtek.Most jelent meg az alkalmazásban hogy van 1500 Ft túlfizetésem.Mondjuk én nem stresszelek,majd küldenek hármat egyben.
-
Grande Ale
őstag
Semmi nincs kikapcsolva, valamiért csúszik meg mindig.
-
Kbali
nagyúr
Előfordulhat szolgáltatói oldalról is, ha szarul van náluk beállítva, hogyha egyszer nem az adott módon fizetsz, akkor a saját rendszerükben kikapcsolják és akkor banki oldalon hiába van bekapcsolva, ha nem indítják el a beszedést. De jelen esetben a nyár közepe óta nem megfelelően működő számlázás újabb anoműliája is lehet.
-
kutga
félisten
válasz
Grande Ale #69226 üzenetére
Előző hónapban átutaltam magam. Esetleg futok egy kört az ügyfélszolgálattal.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van itt olyan, aki azonnali beszedéssel fizet? Sem az előző, sem az aktuális havi számlám nem került beszedésre. A bankszámlámhoz be van állítva a beszedés, aktív, elfogadott, a limit is rendben. Pénteken járt le a határidő, azóta sem történt semmi. Vagy már csak utalással lehet? Red Live tartifa egyébként.
-
Leslie1966
senior tag
A biztonsági kód most ért ide sms-ben, délelőtt óta. Ha nincs ilyen számon feltöltőkártyás előfizető-szerintük, akkor hogy küldhettek kódot a számomra ?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Leslie1966 #69209 üzenetére
Talán nem véletlenül voltak előttem tegnap voda személyes ügyfélszolgálaton többen is adatot egyeztetni...
-
Leslie1966
senior tag
Adategyeztetés kezdeményezésekor ezt írja: Nem találtunk ilyen telefonszámmal feltöltőkártyás előfizetést, ellenőrizd a beírt a számot! Ilyenkor mi van ?
-
asdf_
veterán
-
Repülő módban, wifi-n volt a teló és jött rá sms. Ez hogy lehetséges?
-
pjen
félisten
válasz
Harbinger85 #69198 üzenetére
Én most hordoztam vodától digire, igaz nem online. Diginél kitöltöttem egy papírt, kaptam egy ideiglenes simet, aztán másnap este jött egy mail, hogy mikor hordozzák át a számot. Gond nélkül lezajlott.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest