Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
RubbishBin #63580 üzenetére
De, ahhoz tudnom kéne a számot. Kinyitottam a borítékot, kitörtem a nanoSIM -et, beraktam a telóba és felhívtam a rendes számomat. Ekkor közölte, hogy 70Ft alá csökkent az egyenlegem és nem ment ki a hívás. A kis boríték csomagolásban nem láttam a számot és a webes felület sem írta, amikor a másik Vodás számommal beléptem. A teló SIM beállításainál "szám: ismeretlen".
A webes felület egyébként a telefonos, vagy személyes ügyintézést javasolta. Ha viszont személyes ügyintézésnél az online befizetést mondják, akkor az a 22 -es csapdája, ami csak úgy kerülhető ki, ha személyesen vagyok online. Ezért viszem majd a tabot. -
DevKiller
senior tag
-
-
RubbishBin
senior tag
válasz
snooze #63592 üzenetére
Teljesen likvidálták az 500 gigát az sms-kódos megrendelésből is, innen annyira hogy még ár sem tartozik hozzá. Alusipkás verzióm szerint kényszermegoldásba akarnak hajtani, hogy 10 gigányi szolgáltatásért fizessek majdnem ugyanannyit, de hát ilyet nem nézek ki egy ilyen cégből.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #63588 üzenetére
Eddig ez a "4 napos" leállás elég nagy blama lett a Vodánál...
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #63588 üzenetére
6000 hálón kívüli perc?
Másodperc lesz az...
-
snooze
veterán
válasz
RubbishBin #63591 üzenetére
az ingyenes 500giga miért szürke??😀😀😀😀😀
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Somatom #63579 üzenetére
Pénteken még nem lehetett (legalábbis nálunk).
asdf_ Lehetne olcsóbb, de inkább az elektronikus dolgokra mentem rá csomag összeállításakor. Így nullazom a havidijat. Utalni nagyon ritkán szoktam. Na most nekem 2,5% a tranzakciós költség, ami a 74000Ft os számlánál jó nem 2000, de 1850Ft.
-
Somatom
veterán
válasz
MadMancs #63577 üzenetére
Személyesen nem lehet?
Egyenleget feltölteni sem? Akkor viszem a tabletet a Mammut -ba. Ha azt mondják, hogy online, akkor azt ott, az ügyintéző előtt tegyem, hogy át tudjon segíteni az esetleges problémákon. Első körben a telefonszámomat kéne megtudnom, hogy egyáltalán tölthessek rá.
-
MadMancs
veterán
Be lehet fizetni, appon és weben is. Kérdés megéri e kockáztatni. Utalás? Majd ha fizeti a többlet költséget voda. Az én számlámnál már majd 2000Ft lenne pl. Személyesen nem lehet. ATM megint elektronikus. Nem valószínű hogy szankcionálnának. De írják is hogy amíg nincs kész a rendszer nincs behajtás, nincs korlátozás, stb.
-
asdf_
veterán
válasz
Somatom #63560 üzenetére
Ha ők ráérnek, akkor nekem sem sürgős a számlabefizetés, csak aztán ne akarják rajtam elverni a port
Le fogják. Az app csak egyetlen a SZÁMTALAN befizetési mód közül. Az, hogy appon épp nem lehet befizetni, az nem lesz mentség arra, hogy nem fizetted be. Főleg, hogy kb. két heted volt rá. Lehet pl. utalni, törvényben szabályozottan 5 másodperc alatt teljesül (feltételezem magyar bankszámlád csak van, de ha nincs, akkor meg transferwise vagy akármi és csak minimális felára van).
-
Szerintem most ne állítgassatok semmit, amíg be nem áll a rendszer.
-
borges7
aktív tag
Én a mobil appban nem, de mobil böngészővel be tudtam lépni most. Majd a személyes adatokat is nézzétek át, ha helyreáll minden, nekem pl. átírta a lakcímkártya számát 999999XL-re, de persze azt se engedi javítani most.
-
válasz
#08176384 #63561 üzenetére
Abban biztos vagyok. Éjjel jött egy új SMS mely szerint azt az 5000.-et már a TV előfizetésem havidíjából vonták le. Fogadunk egy túrórudiba, hogy csak 7546.-ot vonnak le a számlámról, és küldik a díjtartozás miatti felszólítást.
Azt lehet tudni, hogy maguktól ilyen hülyék, vagy külső hülyére bízták a feladatot?
-
aspe
csendes tag
egyre inkább az látszik, hogy a mindenféle adatbázisok merge-elése félre ment.
Ezt szerintem sokkal nehezebb rendbe rakni, mint elsőre jól megcsinálni.
Látszik hogy küzdenek vele.Az elmúlt két napban mindenféle adatot mutatott már a számlám, felhasználható keretem, stb. Azt is észre lehetett venni mikor volt "restart"
Szerintem ilyenkor elég kockázatos bármit beállítani neten vagy akár kifizteni. Az app simán le van állítva, elég legyen csak a web oldalra (adatbázisra) koncentrálniuk. Szóval az appra nem számítanék csak ha egyszer a web oldal is rendben műxik.
Természetesen a kérdés, hogyan fognak reagálni az elmúlt néhány nap késedelmes fizetései után. Szerintem nem lesz gond vele.
Meg azokra a szolgáltatás igényekre amik hibásan jelentek meg és aktiválták oket. Pl konferencia hívás, Video pass, stb. Ingyenesek voltak tegnap többször is. -
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #63559 üzenetére
Símán. Engem átirányított a webes felületre. Ott be tudtam fizetni a 423Ft -os számlámat, de aztán megállt az élet, semmi sem nyílik meg a webes felületen. Nem jut el az oldal betöltődésig. Azt javasolja, hogy hívjam a 1270 -et, vagy menjek el hozzájuk személyesen. Az utóbbi sztem gyorsabb.
-
törölt tag
Amúgy valami a hálózattal is lehet. 5G alatt 50-60 a ping reggel óta és a jitter kb 57-120, míg a másik kettő 14 és a jitter 0,3-2,4. Mindezt tökéletes térerő mellett. Ennyivel rosszabb nem lehet a dss…
-
törölt tag
Egyre jobban az az érzésem így az átállás kilencedik napja felénél, hogy ezt oktatni fogják az egyetemen, mint rossz példát.
-
Somatom
veterán
válasz
DevKiller #63556 üzenetére
Ha ők ráérnek, akkor nekem sem sürgős a számlabefizetés, csak aztán ne akarják rajtam elverni a port! Az már kellemetlenebb, hogy kedden megyek vissza gályázni és az új kártyámra se feltölteni nem tudok, se netet rendelni. Kedden még megyek a Mammutba, ott van Voda iroda. Kíváncsi leszek, hogy arcba mit mondanak.
-
Az lehet, hogy a droidos My Vodafone app még mindig nem jó?
-
DevKiller
senior tag
válasz
Somatom #63554 üzenetére
A Vodafone kicsit nagyon máshogy gondolkozik mint a többi cég.
Hagyja, hogy az ügyfélszolgálat is telített legyen, ráérnek szépen komótosan elintézni mindent, nem kell sietni.
A problémákkal nem kell foglalkozni, majd csak ha égetőek lesznek, akkor talán.Ezt hozza magával a nyugati szél?
Kicsit undorítónak tartom. -
Somatom
veterán
-
RubbishBin
senior tag
válasz
#33802016 #63551 üzenetére
Jó mondjuk szerintem azzal sem érnék el semmit, ha tudnék velük beszélni. Egy ismerősöm dolgozott ügyfélszolgálaton, fórumokon keresték a válaszokat a beérkező kérdésekre, képzés nélkül. Szóval ez a része nem idegesít annyira. Maximum türelmet kérnének, meg elnézést.
-
válasz
RubbishBin #63549 üzenetére
Az lett volna a minimum, hogy erre az időszakra nem számolnak adatforgalmat, amíg teljesen be nem áll a rendszer.
-
törölt tag
válasz
RubbishBin #63547 üzenetére
Csak az itteni kommentből kiindulva, szerinted hányan hívhatják őket? Valószínűleg nagyobb a forgalom, mint emag+ediginél fekete péntek idején
Amúgy a jövő izgalmas szlogen, most vált be igazán
Miért nem izgalmas?
" de a karbi még tart "
Mi az a karbi? Esetleg korábbi akar lenni?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest