Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
BFrank #59949 üzenetére
Csak a RED Infinity World és egy korábbi (talán red Max) névre hallgató tarifával él az 5G. A Gigaboost 24 óra / 72 óra opcióban valóban van 5G, de gondolom azt csak az opció időtartama alatt lehet használni. Én biztosan nem fizetnék ezért pluszba ennyi pénzt. Szolgáltatónál vásárolt készülék elvileg nem feltétel.
-
BFrank
újonc
Sziasztok!
Valaki meg tudná erősíteni, hogy az 5G hálózatra egyelőre csak RED-es előfizetéssel és szolgáltatónál vásárolt 5G képes készülékkel lehet felcsatlakozni? Vagy esetleg valaki tudja használni RED-esként független készülékkel?
Szeptember közepe óta rendelkezek gyártótól vásárolt 5G-s telóval (Oneplus 8 Pro) és a beüzemelését követően kaptam SMS-t arról, hogy az 5G hozzáférést aktiválták a készülékemre. Ezt sajnos bő 2 hónapon keresztül nem tudtam kihasználni, mert a tegnap kijött szoftverfrissítésben engedélyezte végre a Oneplus a magyar Voda 5G profilját.
Ugyanakkor néhány nappal ezelőtt érkezett egy újabb SMS, amiben arról tájékoztattak, hogy az 5G hozzáférést törölték az előfizetésemből. 1270-en azzal indokolták meg a lépést, hogy tévesen került nálam aktiválásra, mert csak szolgáltatónál vásárolt készülékkel lehet az 5G hálózatukra felcsatlakozni.
RED Free-s tarifával rendelkezek egyébként, viszont elvileg azzal Gigaboost-ot aktiválva az 5G-t is lehetne használni sebességkorlát nélkül (persze csak lefedett területen).A válaszaitokat előre is köszi szépen!
-
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider #59938 üzenetére
Nekem sincs ilyen problémám. SIM1 Telenor, SIM2 Vodafone. Ez utóbbin van most az adatforgalom beállítva. Xiaomi Redmi 9. Én is inkább SIM problémára tippelnék. Azt esetleg megcsinálhatod, hogy a két kártyát megcseréled a foglalatban. Ha akkor is jelentkezik a probléma a kártyával, akkor egyértelműen az a probléma forrása.
Egyébként olyan hibát tapasztaltam Redmi 8-nál, hogy SIM1 Telenor, SIM2 Vodafone. Időnként, pár naponta előfordult, hogy a SIM1 megszűnt létezni, semmi nyoma nem volt a telefonban hogy a telenoros kártya bent lenne. Csakhogy! Amikor a telenoros számot felhívtam, akkor én kicsöngést hallottam, de a telefon meg sem nyikkant. Térerő ikon is csak egy volt kint. Hogy ez kártya, vagy készülék hiba,. nem tudjuk. De megcseréltem a két kártyát és a probléma megszűnt. Hozzáteszem, korábban az a telenoros SIm más készülékben tökéletesen működött. -
4Grider
nagyúr
Akkor valószínűleg sim kártya probléma lesz, vagy kezd döglődni az S9 rf egysége. Majd kiderül, ha másik sim kerül a helyére...
-
4Grider
nagyúr
Másnál is problémás a voda simes adathasználat kétkártyás mobilban?
Amióta átálltam voda mobilnet használatára, azóta néhány naponta reggelenként anomáliákkal találkozom:
Egyik reggel a vodás térerő hol eltűnt, hol visszajött. Kb. 15 másodpercenként jött/elment. Reggelre ettől a mobilom majdnem le is merült.
Ma reggel meg csak 900 MHz-es 3G volt rajta (Budapesten). Menni ugyan ment az adatforgalom, de itt LTEA van elég jó térerővel.
Mindkét esetben a repülő mód segített.
A másik (Telenoros) slot-ot nem érinti a dolog, csak a vodával kapcsolatban jelentkezik a probléma... -
4Grider
nagyúr
válasz
peugeotmate #59935 üzenetére
Tarifaváltás, ha már Vodafone-os vagy
Ha új feltöltőkártyás ajánlatra szeretnél váltani, küldd az alábbi kódok egyikét belföldi hálózatból díjmentes SMS-ben a 1270-es számra!
TUTI+ Net 5 GB: TV TUTI+NET5
TUTI+ Net 3 GB: TV TUTI+NET3
TUTI+ Net 1 GB: TV TUTI+NET1
TUTI+: TV TUTI+ -
Dracula72
senior tag
válasz
peugeotmate #59935 üzenetére
Díjcsomag módosításnál lehet átállítani.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
Tut+ 5gb díjcsomagom van, a netért havonta előre fizetek 2490 forintot. Jelenleg elég lenne a 3gb is nekem. Mi a legegyszerűbb módja, hogy az 5gb-ot átállítsam 3gb-ra? A telefonos alkalmazásban nem találtam.
-
-
Caldera
senior tag
Van róla vkinek infója, hogy milyen akció van most a Vodánál? Szerződés hosszabbításra már az üzletben készségesen felajánlják a Flotta Basic 1Gb tarifát 1990,-ért, mindenféle erőlködés nélkül, még az ügyfélmegtartók se kellenek hozzá. Melyik cég, szervezet flottájának akarják a létszámát növelni? Tegnap előttem egy öreg néninek is rögtön felajánlották, pedig ő biztos nem is tudta, hogy ilyen létezik és ezt kérje.
-
válasz
4Grider #59913 üzenetére
Köszi szépen. Akkor ez jó lesz kritikus esetben a köhögő vezetékes net kiváltására amikor dolgozni kell (elég kínos mikor tartom az online órát és a hallgatók várnak, mert náluk van net nálam meg elment). 500 gigába minden belefér. Ha jó a hálózat jövőre alkalmanként akkor is kelleni fog ha teljes áron lesz és nem lesz túl durva az az ár.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dracula72 #59916 üzenetére
Pedig, az S9 topikban is írtak róla, többen is.... :
- 2018 -as poszt : LINK
- egy, dátumban újabb is ("Üzenetek app" irányából elérve ua...) : LINKSzóval, ha neked nincs, akkor meg kell vizsgálni, hogy melyik firmware -en (pl: OXM, ODX... ?) vagy (szolgáltatós, vagy független), és mi a készüléked aktív-CSC kódja jelenleg (?), mert az egyes funkciók eltérése, 'többnyire' ettől függ....
Szvsz, a készüléked topikjában, biztosan lesz több infó & segítség is...
-
Dracula72
senior tag
-
Dracula72
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest