- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
peugeotmate #59497 üzenetére
havi 1,9GB-nál kevesebb adatforgalom esetén olcsóbb a telekom.
-
viktorhu
veterán
válasz
DevKiller #59495 üzenetére
Lefedettségben is mindenkinek más a jó. Nekem pl. lényegesen jobb a Vodafone lefedettsége, mint a Telenoré. Itt Budapesten mindegy, bár ha bemegyek egy szupermarketbe, akkor már látom a Voda előnyét beltéri lefedettségben, viszont pl. Telenor már van hogy az elővárosok szélein sem elérhető, ahol a Voda még mindig tökéletes, vagy pl. fent a Pilisben a Telenorral csak 2G van, de Vodafone-nal tudok online térképet is használni.
-
peugeotmate
őstag
válasz
tibor23 #59496 üzenetére
A Domino Maraton csomagok miért is verik magasan a többit? Legfeljebb árban magasan a többiek felett van, valóban. 3,5 gb-os csomag 3550 forint a T-nél, a Vodafone-nál 5 (!) gb 2490forint. Még a Telenornál is adnak 3 gb mellé 100 perc lebeszélhetőséget minden irányba 3800 forintért. Akinek kell net, annak pont nem akkora lehetőség drágán venni netet a T-nél még ha 30 napnál tovább fel is tudja használni. 1 gb net 1640 forint, medzsik...
Bekapcsolható rövidtávú opcióból a Telenornál sincs hiány a kártyásoknál, a Vodafone-nál ebből valóban kevesebb van. -
tibor23
senior tag
válasz
#33802016 #59492 üzenetére
Telefonálás szempontjából nagyjából így van ahogy leírtad, de vedd figyelembe, hogy Domino-nál van nagyon sok jó bekapcsolható opció (pl. 70perc 7napra 450Ft-ért). Viszont ha kell net is, akkor a Domino Maraton csomagok magasan verik a többit. Ezen kívül a Telekom nyújtja a legstabilabb szolgáltatást VoLTE és egyéb más tekintetben is.
-
törölt tag
válasz
simpley #59491 üzenetére
Szerintem érdekes/érdekesség
Off-ba olyasmit kellene, aminek nincs köze, a témához, ennek viszont van. Ez egy összehasonlítás, akár kiemelt hsz is lehetne. De ez nyilván a moderátorok dolga. Egyébként másik két topicba is írtam. De lehet telekomnál nem a mobil topicba - ha van ilyen direkt...
Amúgy azért is érdekes, mert a digi topicban rendszeresen felmerül, hogy semmi különbség nincs a 3 fél között. már pedig jelenleg elég nagy különbség van szerintem a voda javára. De nyilván lehet olyan szolgáltatást találni - talán amiben egyik vagy másik jobb, de ha összehasonlítanánk, lehet nem erre jutnánk... nem tudom.
"(a vodáé sem főképp ha telefonon aktiválod)"
- ez alapján Telekomnál sem lehetne telefonon szerződést vagy ügyintézést végezni, sőt sehol."Amíg a Telenornál volt a fő előfizetésem nem is gondoltam hogy lehet jobb"
Nekem mindig vodám volt.. - minden ismerősnek, családon kívül szinte 20 vagy 30. Lehet régebben jobbak voltak (ennyire?), nem tudom.De van olyan aki, ragaszkodik, xyz-hez, miközben spórolni akar. Az is kicsit érthetetlen(mert így pont ellentétét csinálja)... no mind1.
Konkrétan megnéztem, hogy a net és a telefon is drágább volt mobilra, de azért is... inkább az kell...Amúgy a kékek a legdrágábbak, én is úgy tapasztalom. Még sim kártyával is filléresednek. Netnél is jó kis hasznuk van. Igaz, nekem csak rövid távra kell, ha lejár, nem fogom újra tölteni. Összességében marad a voda. De most egyéb ok miatt kellett más is...
-
simpley
őstag
válasz
#33802016 #59490 üzenetére
arra gondolt, igen..
szerintem jó hogy megírtad, de OFF-ba kellett volna mert ugye ez se nem kérdés se nem válasz. Kb ez van egyébként... Szerintem a Telenor megoldása nem éppen felel meg a GDPR-nak (a vodáé sem főképp ha telefonon aktiválod) Amíg a Telenornál volt a fő előfizetésem nem is gondoltam hogy lehet jobb, mindig mentek a pletyik a vodáról meg a T-ről.. Aztán tavaly megérkeztem ide, hát szerintem nem is kell mondjam, hogy talán nem is megyek vissza a kékekhez. -
törölt tag
Az összehasonlítás?
-
törölt tag
Érdekes dolog, mind 3 szolgáltatótól rendeltem a közelmúltban sim kártyát.
Online rendelve:
Vodafone: ingyenes - posta hozta (ingyenes)
Telenor: 490 ft (sim kártya) - kiszállítás ingyenes - posta hozta
Telekom - a sim kártya ingyenes, viszont 80 perc lebeszélhetőség, 1 gb net ért 990 ft kérnek, ami az alap "csomag" része. (elég jó ár, ahhoz képest is, hogy ez boltban rendelve 1990. Illetve, Telenornál sem jönne ki olcsóbban, sőt). Kiszállítás ingyenes - futárszolgálat hozta.Aktiválás:
Vodafone-nál felhívod őket, és végig kell menni az adatokon, ha jól emlékszem, pár 10 perc ez a folyamat. Elvileg a még nem aktivált sim-ről is feltudod őket hívni. Ez után máris használatba veheted.Telekomnál előre aktivált sim kártyát kapsz, ugyanis, regisztrációkor már meg kell adni minden adatot amit ellenőriznek. Tehát instant használható is.
Telenornál, kapsz egy sim kártyát, amiért a fentiekkel szemben még fizettél is, és minimum 24 óra (de leghamarabb, ha visszajutottak az aláírt papírok a céghez, tudod használni, nos ez több napot is igénybe vehet(főleg ünnepkor), de legfeljebb 15 nap)
Használat, árak:
Vodafonenál, 1-1999 forint feltöltésig, kb 90 nap az egyenleg felhasználási idő. 2000 ft-tól pedig 356 feltöltés
19 ft/perc tuti+ esetén pedig 300 forint után 0:00-ig ingyenes minden további beszélgetés.Telekomnál: nincs további teendő, a fentiek miatt azonnal használatba vehető, 80 perc lejárta után lehet újra tölteni. Percenként 25 ft a díj.
Telenor: 1500 feltöltés 90 nap 3000 ft-től 365 nap az egyenleg felhasználási idő. 25 forint /perc.
Mindent összevetve:
1. a vodafone, minden tekintetben
2. a Telekom
3. a Telenor.- Természetesen, lehetne egyéni igények, további dolgok, amiért vkinek ez vagy az jobb... ez egy alap összehasonlítás.
-
Masato
tag
Sziasztok!
Egy Vodás ismerősömmel beszéltem, akit az ügyfelei, illetve családtagjai felhívtak azzal, hogy hónapokkal ezelőtti témában kaptak most SMS-t. Lehet ilyen, hogy a szolgáltatónál ilyen sokáig ott ülnek az üzenetek, majd egyszer csak kiküldésre kerülnek? Vagy inkább a telefonja kergült meg és ott kéne keresni a hibát? Nekem azt mondta, hogy a közelmúltban kiküldött üzenetek közt nincsenek ezek az SMS-ek.
-
MadMancs
veterán
-
tibor23
senior tag
válasz
MadMancs #59479 üzenetére
Ezeket az időket hogyan monitoroztad?
Egyébként én itt Tapolca környékén azt tapasztaltam, hogy jobb a Digi valós kültéri lefedettsége, mint a térképen. Itt a városban nálam beltéren szintén az ő B3 jelük a legerősebb, de amúgy ez a környék nagyon gyengén lefedett (pl. Sárvárig (63km.) Veszprémig (50km.) semmi).
-
zzola
titán
válasz
DevKiller #59471 üzenetére
Mára normalizálódott a helyzet!
Weben és appban is 11.22-a lett a szerződés hosszabbítás dátuma.
Valami bug lehetett!Viszont nem értem a logikát, ha rámegyek az új előfizetés vásárlásra, akkor előleg nélkül elhozhatnák bármilyen készüléket, ha hosszabbítok, akkor meg kb. a vételár felét bekérnék előre. Nem mintha úgy nem lenne jó, de érdekes....
-
MadMancs
veterán
válasz
DevKiller #59476 üzenetére
Én is pont így érzem. 9900 a havidíjam. Digi Max 30Gb ja elég nekem. Átlag 500percet beszélek egy hónapban. Így 1000+5*500=3500Ft ból megúszom náluk. Nem mellesleg úgy hogy normális térerő van (eddig) mindenhol. Karcag patent eddig. Holnap még apósoméknál (külterület) kiderül. Megmondom őszintén rosszabbra számitottam. Várpalota-kelenföld-keleti-szolnok-karcag vasútvonalon kb összesen 5 percig nem volt 4G, de 1800Mhz GSM akkor is. Vodánál kb 45 perc EDGE, és 30perc full off volt.
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
MadMancs #59474 üzenetére
Az alföldön jó lesz.
Nekem is ugyan ez a problémám a vodával.
Van és nincs, mint a mesében.
Azért ettől a cégtől ellehetne már várni az országos lefedettséget.
És nem 2G hálózaton várom el.
Legalább 3G menjen már...Franc ki van az egésszel, hogy a DIGI-nek egy forintot sem fizetek(jan 1 től 1000 ft-ot húha) ezeknek meg több mint 20k-t hagyunk ott havonta. De miért? "vodafone HU" feliratért? De a hálózat az nálam 0. Miskolcon jó, de ott meg a DIGI is jó... Szóval passz, hogy ezek mit gondolnak.
-
MadMancs
veterán
válasz
DevKiller #59467 üzenetére
Nem. Nagyon nem akarok élni a kiváló lehetőséggel
Most Digi Mobil teszt folyik. Egyenlőre jobban teljesít mindenhol mint voda ( munkahelyemen is). Pl jelenleg vonaton ülök, voda csak segélyhívás, E, H+ között ugrál, digi még ha időnként -120db körüli értékkel de stabil szolgáltatást nyújt (4G, más nincs is nekik). Most Alföldre utazunk ,ha ott is stabil akkor teljes mozgáskörzetemben ok, ebben az esetben Voda megy le kártyásba, digi pedig elsődleges lesz (január 1 től Digi Max) csimagban. -
Gubu0101
veterán
Ezt a számlázást nem vágom.
23.-án jön meg a telefon részletéről a számla,aminek a határideje 2 nap,tehát 25.-e.
Befizetést követően,egyszer csak megérkezik a letölthető számla,amin már 1 hónap van megadva határidőnek ami 26.-a
Most akkor most fizessem,vagy ráérek mindig fizukor?(Következő hó ~8.-a ) -
DevKiller
senior tag
Na igen, ez is változott. Régen görcsösen ragaszkodtak az igazoláshoz, most már ha bent van az előfizetés kb nem érdekel senkit sem(Anyám rég nem ott dolgozik amelyik flottába van, és még is telefonon keresztül hűséget újított). Őszintén megmondva, mi üzletben intéztük már elég régen a bevonásokat, és ott elkérték. A mostani folyamatról nem tudok semmit.
A telefonos újítást ill. bevonást is szerintem csak 3 hónapon belül próbáld, ne hívd fel őket fölöslegesen, mert a várakozási idő miatt tépkedni fogod a hajad ha még el sem tudjátok intézni.
Csak azt nem értem, hogy minek kapod ezeket az értesítéseket, ha még nincs benne az időben. MadMancs írta, hogy nála még nem is lenne hosszabítható de már bombázzák, szóval tényleg passz...
Tényleg sok volt itt a vodka -
zzola
titán
válasz
DevKiller #59469 üzenetére
Köszi!
Bár nem hiszem, hogy felhívom.
Flottába akarok belépni, csak azt nem tudom, hogy hogyan ellenőrzik a jogosultságot online vásárlásnál?
Tudom a flotta kódot, de a flotta tagságot igazoló plasztik kártya nálam van.
Van még 3 előfizetés a nevemen, abban a flottában, amibe a saját számomat is be szeretném vinni, de az másik ügyfélszámon van... -
DevKiller
senior tag
válasz
MadMancs #59466 üzenetére
Látszik, hogy mindig is jó voltam matekból
Nekem Január 2-án jár le, de még sem húzzák az agyamat, hogy szerződést újítsak.
Legyek őszinte, szerintem jobban is járnak ezzel. Elég sok mindent kellene tenni ahhoz, hogy maradjak(Bár egyébként csak valami szolgáltatásfélére gondoltam és 5mb/sec-re).
Ha békén hagynak jobban járnak. Nonszensz ami történik a pirosaknál...A munkahelyi sztoriddal kapcsolatban gondolom te is meglehetősen nyitott vagy a hűségvállalására
-
-
radio100jozs
őstag
Lehet csak nekem új, de annak ellenére, hogy VoLTE aktív, még is működik a hívásátirányítás. eddig ez hibás volt (nyáron próbáltam).
A webes online ügyfélszolgálat meg nem tökéletes. Pl. Hangposta státusz nem aktív, így ott nem is tudom kikapcsolni, mert valóságban aktív a szolgáltatás. Így a 1270 segítsége kellett. Ott meg ajánlja, hogy használjam az online ügyintézést. Ja köszönöm, ha az meg hibás.
-
zzola
titán
Valamikor februárban jár le a hűségidőm, ellenben a webshopban 10.22-én már engedne előfizetést hosszabbítani a rendszer. Ebben az esetben csatlakozhatok egy Vodafone-os flottához már 22-én, vagy meg kell várnom, míg lejár a hűségidő?
A flottában ugyanúgy a nevemen maradna az előfizetés.
Kösz. -
Fecó88
tag
Köszi a választ meg lenne még egy kérdésem az hogy az iPhone xr töltő jó lessz e az iPhone 12pro hoz. Mert ugye ehhez már nem lessz töltő.
-
Fecó88
tag
Sziasztok valaki rendelt közületek ipone 12pro kèszülèket ès ha igen kappot e már valami infót róla? Mert nekem se a hitel kèpesègi vizsgálat eredmènyèről nem jött semmi se más csak a rendelès vissza igazoló email vagy ez most normális előrendelés esetén? Számla elmaradás nincs azèrt gyanús.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest