- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Ennek az 1 gb ajándék netnek mennyi idő alatt kéne aktiválódnia?
Dél óta várom a válasz sms-t... -
Snip3r_HUN
addikt
-
Kronk
őstag
válasz
Snip3r_HUN #47145 üzenetére
ide hogyan lehet csatlakozni?
-
olle
senior tag
Sziasztok.
Szerettem volna venni egy Mate 10 Pro-t. De eltűnt a kínálatból. Általában az szokott kint lenni hogy nincs készleten...létezik hogy lesz még a készülék? Elég új és a P9-et és a Mate 9-et is lehet kapni amik régebbiek.
-
Caranita
aktív tag
Egy érdekesség. Az app nem megy 10-ből 9-szer, ha meg akarom nyitni, úgy hogy a fejlesztői beállításokban az amimációk ki vannak kapcsolva.
Bekapcsolt animációval (nálam 1x sebesség) 10-ből 10-szer megy
-
Def26
félisten
sziasztok!
Most vettem egy vodafone otthoni internetet és nem megy a 4g rajta, csak a 3g. A készülék tudja, mellette a mobil is látja a 4g -t, de valamiért csak 3g megy a routeren. Mi lehet a gond?
-
Yasuo
aktív tag
Hali!
Számhordozással váltottam Telenorról Vodafone-ra. Elvileg ma éjfélig fog átállni, és mondták a boltban, hogy addig kapcsoljam ki a telefont. A kérdésem az, hogy a telefonomba jelenleg benne lévő Telenoros SIM kártyát át kell cserélnem a Vodafone-os SIM kártyára amit adtak?
Köszi! -
törölt tag
5.16. Ünnepi díjmentes 1 GB adatopció a My Vodafone alkalmazásban feltöltőkártyás ügyfelek
számára -
Mauzes
addikt
válasz
Caranita #47126 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Én tényleg nem értem, mi értelme egy új számnak, ha a mindenki által ismert, régóta meglévő számodat akarod továbbra is használni.
Amit írsz, az lehet működött volna, bár nekem nem mondta egyik ügyintéző sem, hogy lehetséges. Viszont az előfizetővel nem voltunk egy városban.
A feltöltőkártyát azért javasolták (személyesen is érdeklődtem és 1270-en is), mert azt mondták, hogy az új előfizetéses csomag csak magasabb lehetne, mint a régi, így egy drága csomagba kerülnénk. És mivel a tulajdon átírás több napot vesz igénybe, ez még törthónapra is feleslegesen sok kiadást jelentene. Míg a feltöltőkártya ingyenes és nem is kell feltölteni, ha nem akarom használni.
-
Caranita
aktív tag
válasz
Mauzes #47124 üzenetére
Attól még, hogy új számot kérsz, nem kötelező a régit megszüntetni
Át lehet írni hűség esetén is, személyesen bementek mind a ketten, régi előfizető nyilatkozik az átírásról kötbérterhelés tudatában. De ha nem is lehetne ezt, akkor sem értem, hogy a feltöltőkártyára váltás lépését minek iktattad be, ha azt kihagyod, spórolsz jó pár napot. Ha lesz legközelebb, akkor érdemes ezt kihagyni
-
Mauzes
addikt
válasz
Caranita #47119 üzenetére
Egyszerűbb lett volna új számot kérni, de mondjuk egy 15 éve használt mobilszámot nem szívesen ad fel az ember. Nem tudom, te milyen gyakran váltogatsz telefonszámot.
A kapásból átírás pedig nem lehetséges, ha hűség van az előfizetésen, ami másé. Előbb az előfizetőnek kell felmondania, megvárnia, míg lekerül a hűség (azaz átmegy egy új csomagba), és csak utána lehet átírni. Pont ezt csináltam én is.
-
olle
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy aki előfizetéses annak a vodafone weboldalán a társított készülék milyen márkájú?
-Nekem egy Huawei P8 Lite-om van a weboldalon pedig azt látom hogy Iphone 6. Nekem ez roppant gyanús...
-
Mauzes
addikt
válasz
4Grider #47117 üzenetére
Persze, biztos van értelmes oka, csak nagyon-nagyon nem hatékony. Nekem az, hogy egy más nevén lévő flottából átmenjek egy másik szolgáltatóhoz számhordozással együtt, az egy kész tortúra. Persze lehet én vagyok béna, de azt csináltam, amire azt javasolták, hogy a legjobb.
- Más városban lévő előfizetőnek személyesen be kellett mennie a Vodához és felmondani az előfizetésen lévő hűséget a számra - persze kötbér fizetéssel
- Kapott egy új feltöltőkártyás sim kártyát, ami egyelőre nem élt
- A hűséget 48 belül veszi le a Voda, bármelyik pillanatban
- Amikor lekerül a hűség, az eredeti sim behal és nincs hálózat, át kell tenni az új simet (pont nem volt nálam, beszoptam egy fél napra)
- Most már nincs hűség a számon, de az továbbra is az eredeti előfizető nevén van
- Lemondó nyilatkozattal be kell menni a Vodához és kérni az előfizetés átírását - persze ennek van külön díja. Miért? Csak.
- Az ügyintéző szerint 2 napon belül meglesz, úgyhogy nyugodtan lehet menni az új szolgáltatóhoz
- Én ezt meg is tettem, akik adták az új sim-et és megadtak egy 2 nappal későbbi időszakot, amikortól élni fog a kapott sim
- A megadott időszakban nem kapcsolták be az új sim-et. Miért? Mert a Voda még nem írta át a tulajdont az én nevemre
- Megoldás? Várni kell, 15 napon belül valamikor/bármikor átírják. Addig használjam a
- Ezután újra be kell menni az új szolgáltatóhoz, és újra várni kell egy újabb megadott időablakra a számhordozás elvégzéséhez. -
4Grider
nagyúr
válasz
Mauzes #47116 üzenetére
Másik szolgáltatónál az lassítja iszonyatosan a folyamatot, hogy ellenőrizni kell jogszabályi kötelezettség miatt (max. 10 kártya/magánszemély) az új tulajdonost. Ahhoz az adatbázishoz viszont csak néhányan férnek hozzá adatvédelmi okok miatt.
El tudom képzelni, hogy ez itt is elég nagy gondot okoz... -
Mauzes
addikt
válasz
Caranita #47115 üzenetére
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy mi és miért tart ennyi ideig. Egy nyamvadt hűség nélküli feltöltőkártyáról beszélünk. Nekem is azt mondta az ügyintéző, hogy a 15 nap csak a hivatalos és 2 nap alatt meglesz. Ehhez képest nekem 5 nap alatt még nem bírták átállítani.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Tényleg létezhet az, hogy a Vodafone egy feltöltőkártyás előfizetés tulajdonjogának átírását hivatalosan 15(!) napon belül végzi el? Ilyen szintű amatőr/bürokratikus ügyintézést nehéz tolerálni a mai világban. Még azt is hihetetlenül megnehezítik, hogy otthagyjam ezt az átkozott szolgáltatót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
adam1400 #47112 üzenetére
Feltöltőkártyánál nem tudom, hogy hogyan van, de előfizetésesnél 48 órás szolgáltatástiltás van, ha futár viszi. De ez feloldható a 1270-en. Bár akkor a net se menne rajta.
Én múltkor belefutottam ebbe, akkor váltottam kártyásról előfizetésesre és szükségem lett volna a telefonra. Persze a 1270 nem vette fel, úgyhogy lemondtam egy melót miatta. Igaz, nem sok pénztől estem el szerencsére, csak 10 eurótól.
-
adam1400
tag
neten rendelt feltöltős simen addig kimenő és bejövő hivástiltás van mig nem töltöm fel?
az viszont érdekes hogy a net megy rajta pedig nem is fizettem érte xd
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Internetes feluleten hosszabbitottam szerzodest és kértem uj sim kartyat, ami 3 meretü. Azt az uj keszulekembe muszáj beraknom x idön belül? Hogy néz ez ki a gyakorlatban? Aktivalni kell vagy mi fan terem? Kell-e azt betennem vagy ha belefér a slotba a régi, akkor az is megteszi? Köszi
-
thomas77
senior tag
Esetleg egy olyan ÁSZF változás, ami miatt felmondható a hűség az előfizető részéről? Volt már ilyen, nem?
-
kuyarashi
őstag
válasz
LightManTM #47108 üzenetére
Jól rémlett.
Köszi. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Eddig Vitamax City csomagban voltam, Beszélj olcsón! Havi extrával. Minden hónapban levonásra került 500 Ft havi díj, plusz amennyit felhasználtam beszélgetésre és SMS-re (20 Ft/perc/db).
Most váltottam TV Tutira, kaptam róla SMMS-t is és a My Vodafone fiókomban is látom a változást. A problémám annyi, hogy a Beszélj olcsón! még mindig aktív, de nem látok lehetőséget lemondására.
Ez változni fog automatikusan, esetleg le tudom mondani magam, vagy keressem holnap az ügyfélszolgálatot?Előre is köszi a segítséget.
-
bul07
nagyúr
Másnál minden rendben van a nettel?
Vagy negyed órája egyes oldalak nem jönnek be
PH bejön rendesen de mondjuk a gmail, vagy outlook az nem -
bul07
nagyúr
-
viktorhu
veterán
válasz
pengegyerek #47087 üzenetére
Legjobb lenne levélben kérni, hogy méltányosságból engedjék el a dolgot, azt is elmagyarázva, hogy milyen nem várt esemény következett be. Nekem annak idején a Telekomnál volt az én nevemen a család előfizetése, az egyik családtag meghalt, de az én nevemen volt az övé is. Elengedték a hűséget, pedig készülékvásárlás is volt benne.
-
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610 #47100 üzenetére
Igen igazad van, épp ezért nem kötelezném el magam ilyen összeggel, ennyi időre. Azt mondanám, annak kéne az ökölszabálynak lennie, hogy csak akkor vállalj ilyet, hogy akkor is ki tudd fizetni, ha bedől minden. Azaz van annyi tartalékod. Tartalék nélkül anyagi elkötelezettséget vállalni felelőtlenség. Nem akarok bántani senkit, de erkölcstan helyett pl. pénzügyi alapismereteket kéne oktatni az iskolában, jót tenne.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest