- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz Biluxzsolt #41652 üzenetére
Olvastam a cikket, de itt van a kezemben is. Akárhogy nézem, csak egy SIM megy bele.
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
válasz Juliuska #41433 üzenetére
Ugyanez a problémám. Már fél éve várom a HTC 10 megjelenését a vodánál.
Valakinek valami infója?
Szerk: Az ironikus az egészben az, hogy tavaly nyáron azért hordoztam át a számomat a T-től, mert ott még nem volt M9, a Vodánál meg már igen.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz kaller1 #11152 üzenetére
Szombati visszaigazoló mail:
A házhozszállítást a Sprinter Futárszolgálat Kft. végzi munkanapokon, 8:00 és 19:00 óra között. Amikor a küldeményt átadjuk kézbesítésre, az átadás napján a futárszolgálat e-mailben értesítőt küld a kiszállítás várható időpontjáról.
Vodafone GYIK:
A futárszolgálat elsőként megkísérli kiszállítani a csomagot az általad megadott címre, és ha ekkor nem jár sikerrel, felveszi veled a kapcsolatot a megadott értesítési telefonszámon, hogy megbeszéljetek egy számodra megfelelő időpontot.
Úgy látom a Spriner-nél nem divat előre telefonozni.
Bár engem leginkább az aggaszt, hogy igazán visszahívhattak volna tegnap(előtt), vagy minimum küldhettek volna egy mailt, hogy "hitelbírálat elfogadva, a csomagot a következő munkanapon adjuk át a futárnak" vagy ilyesmi. Én meg egész addig nem tudom szervezni a napom, amíg nem kapok reggel mailt a futártól, ha kapok...
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Szombaton rendeltem az Online Shop-ból és másnap hívtak a hitelképesség-vizsgálat miatt. A végén azt mondta a kolléga, hogy ha elfogadják a hitelbírálatot, 2-3 munkanapon belül szállítják. Arról semmit nem mondott viszont, hogy mi van ha nem fogadják el. Mondjuk van 5 Vodás előfizu a nevemen amit rendesen fizetek, szóval gondolom csak nem lesz gond. De mivel még nem kaptam azóta emailt a sprintertől a csomaggal kapcsolatban (ez alapján ma már nem kézbesítik), sem a Vodától a rendeléssel kapcsolatban, nem tudom mire számítsak. Jó lenne tudni előre, hogy hogy szervezzem a napomat. Ha visszautasítják a hitelbírálat miatt az egészet, arról hogy/mikor értesítenek?
Ezt a három kimenetet látom valószínűnek:
- holnap szállítják (nincs visszajelzés a hitelbírálatról?)
- hitelbírálat bukta (még nem értesítettek??)
- technikai gond adódott a Vodánál (el tudom képzelni...)Tipp?
Üdv:
Rhino6662025 - a szólásszabadság halála
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest