- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
pakriksz
őstag
pár napja kaptam egy sms-t a vodkától hogy adtak ingyen 500mb netet 30 napra, próbáljam ki, stb. (ennyi, amúgy semmi egyéb info)
Megpróbáltam HSDPA-al csatlakozva van a telefon, viszont "mobilhálózat: lecsatlakoztatva" -
Dermesztő
aktív tag
Jaaa... Hàt ez sem nekem valò.
Manapsàg mindenkinek van fészbukja, meg viberen ingyen hivok mindenkit itthoni wifiről
Jò ha egy hònapba 20 perc telefon van. Ami fizetett.
Szép is lenne ha évi 120 ezret ( vagy többet) dobnék ki az ablakon, csak azért hogy egész nap a telefonon lògjak. -
Rick4
félisten
válasz
Dermesztő #28033 üzenetére
Én most néztem, szeptemberben töltöttem fel utoljára a vitamaxos kártyámat, 5 ezrest tettem rá, azzal lett 5528Ft, az egyenleg, most előfizettem egy 1GB-os netre, leesett 3038Ft-ra.
Hozzáteszem, erről is beszélek havi 1-2 órát, csak ide jön a jóváírás, nem nagyon kell töltögetni, a reddel meg kb 3Ft-os percdíjjal számolok, aggódni sok okom nincs.
T-s kártyám meg nem lesz.
-
FragBoy
csendes tag
Ismerős begyalogolt a Vodafonehoz, és a már több mint 2 éves telefonjára kérte a függetlenítést. (Galaxy S plus talán)
Összeget befizette, kódot megküldték neki.
Kérdés:
Idegen sim kártya berak, pin kód, és utána kell majd megadni a vodafone által megadott X jegyű kódot?Nem láttam még a levelet, 1 x lehet próbálkozni elvileg. Kérdezem, hogy ne érjen meglepetés, ha valaki már csinálta.
-
-
zoltanz
nagyúr
Akarok venni egy Vitamax sim kártyát, eddig csak előfizetésem volt. Hogy működik ez aztmondják még nem volt aktiválva (tehát gondolom valamilyen számra küldenem kell SMS-t vagy valamit?). Állítólag fel van töltve 500 Ft-tal, tehát ezt nem kell még egyszer 3000 -es feltöltőkártyával aktiválni? Köszi.
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Hiába kötötték meg a biztosítást utólag.
El lett mondva a biztosítónak, hogy mikor történt a káresemény.
Nem fogadtáke el. Pedig azt mondták, hogy attól a perctől él a biztosítás amióta az előfizetés él.
De persze nem így történt.
Megit kértek 30 napot a kivizsgálásra amit már egyszer elismertek!
-
hegti
aktív tag
MobilNet M csomagnál ha leforgalmazom 8 gigát akkor lassítanak, vagy kikapcsolnak?
-
válasz
Dermesztő #28011 üzenetére
Igazibol tudok ennel jobbat is mashol, csak a mobilweb kulfoldon opciojuk tart a vodanal. Ezzel szinte barhol europaban napi 1 orat tudok skypolni, mindossze 2000 ft-ert havonta, ezt semelyik szolgaltato meg sem kozeliti. Persze ha epp olyan helyen vagy, ahol nincs 3g, akkor nem mesz vele sokra, de ez nem olyan gyakori.
-
Dermesztő
aktív tag
Hidd el hogy nem hasznàltam. 15 perc beszélgetésem volt, az 15 egység.
A többi maradt. Volt az alapdij meg az fölött az a 200 valahàny forint.
Nem is érdekel màr, a lényeg hogy megszüntettem.
Hu az eléggé kedvező.
Amugy mi volt a gond?Tomeeka28
A t kedvezőbb percdiju. 32 ft / 5 szàm, voda 47 / perc mindenhova.
Persze adnak némi ingyen percet, meg 1 giga netet, 3 ezer töltés utàn,
De február 28-tòl megszünik az 1 giga net, csak 100 mega lesz.T-nél màr nem irnak simet névre. Bementem, fizettem. Kész.
Nem kértek semmi igazolvànyt.
Nem tudom megy telefonnal is?Amig vàrtam a simre, egy làny éppen a vodàs szàmàt vitte àt a t-hez.
-
Tomeeka28
aktív tag
Gratulálok az új Telekom-os kártyáthoz...
ha egy kicsit is megnézted volna mit írtam, kerek perec benne van hogy október 1-ig volt így (90 nap EFI), utána minden töltés 365 nap...
-
válasz
Dermesztő #28008 üzenetére
Nalad gyakori ez a nem is hasznaltam es szamlaztak. Ilyen nincs, abban biztos lehetsz. Felmesz es megnezed a reszletezot mikor miert mennyi. En is haragszom rajuk, mert beszivtam az europa napijeggyel pl, de a szabalyoknak megfeleloen jartak el, mas kerdes, hogy a szabalyaik loszarra se valok, illetve arra, hogy lehuzzannak level.
Nekem amugy flottam van, 24 ft a percdij es az sms is.
-
Dermesztő
aktív tag
Na màr nàlam az uj sim. Durva hogy 3 darab domino 5 sim volt màr csak a Duna plàza T 1 pontban. Azt mondta az ügyfélszolgàlatos, hogy nagyon népszerü ez a csomag.
Màs :
Nektek mennyi a percdij előfizura?
2 éve az is voltam, 3 hònapig, nem volt semmi hűség.
Csak nem jött be hogy 3200-ért 50 egységet adtak.
1 egység 1 sms, vagy 1 percnek felelt meg.
Az fölõtt meg 42 ft-al szàmlàztak.
Màsodik hònapban picit elszàlt, igy 6500 volt a szàmla,
Aztàn ahogy befizettem, egy hét mulva jõtt az ujabb e szàmla 3450 ft-rol, amikor nem is telefonàltam, meg a hònap sem telt le. Akkor elégeltem meg.
Bementem a Vodaba, mondom elég, vissza a kàrtyàst.
Akkor az ügyfélszolgàlatos, beszolt a központba, felvàzolta a helyzetet...
Ekkor kértek engem a telefonhoz. Amin meg is lepődtem.
Elmondtam mi a probléma...
Erre ràm akartak sòzni egy nagyobb 100 egységes csomagot, hogy az
Nekem milyen jo lesz. Meg adnak bonusz netet is hozzà.
Csak nekem. Ha most erre vàltok.
Hàt gondolhatjàtok milyen dühös lettem.Mondtam a telefonba is a csajnak.
Utàna vissza is adtam a telefont.Az ügyintéző halkan megjegyezte neki, hogy " làtod hajthatatlan, nem tudok mit tenni"
Igy lettem ujra kàrtyàs... -
Dermesztő
aktív tag
Na megrendeltem a T-nél domino 5 simet.
32 ft /perc 5 beàllitott szàmra. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
mukibuci #28001 üzenetére
Mikor bejött a percnet, smsnet, perc csomag, azokhoz 90 nap EFI járt, a RED-hez 30 nap, csak érthető módon ezt sokmindenkinek nem tetteszett, ézért egységesen mindegyik csomaghoz 365 EFI-t adtak, ez tuti csak a dátum az amiben bizonytalan vagyok. Amit mondasz az az ezelőtti csomagoknál volt így (Vitamax Standard, Klub, Party...)
Részlet egy tavaly szeptemberi ASZF, 2.1.2-es pontjából:
"Bármilyen összegű feltöltés esetén az egyenleg felhasználási idő a legutolsó feltöltéstől számított 90 napig érvényes. 90 napon belüli ismételt feltöltés esetén, az egyenleg a feltöltéstől számított újabb 90 napig használható fel. Feltöltés hiányában a még rendelkezésre álló egyenleg a 90. napon elveszik, a továbbiakban nem felhasználható."
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Synology NAS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest