- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz rayoliviero #48764 üzenetére
Tetézed a bajt, mondom én 😁
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz rayoliviero #48762 üzenetére
Akárhogy nézem, ez a legbölcsebb döntés. Túl sok a ha, meg a talán.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz rayoliviero #48760 üzenetére
Azért mondom, úgy beszéld meg az átvételt, hogy bementek egy voda boltba. Az a legtisztább.
-
Zolás
addikt
válasz rayoliviero #48758 üzenetére
Ha kifizeted a kedvezményt, akkor független lehet.
Be kell vinni vásárláskor a vodához megkérdezni hogy mi a helyzet. Akkor nem eshetsz pofára.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
asdf_
veterán
válasz rayoliviero #48754 üzenetére
Ha jol remlik, a voda husegido alatt kizarolag a szam elhordozasa eseten fuggetlenit.
-
petati94
tag
válasz rayoliviero #48754 üzenetére
Kérdezz rá a Vodánál a 1270-en,hogy az imei számhoz tartozik e szerződés.
https://petranyidev.hu/
-
bul07
nagyúr
válasz rayoliviero #48266 üzenetére
Kilehet kapcsolni alkalmazásokat és akkor csak az alkalmazás listán lesz meg, de az alkalmazások között nem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zsocy155
őstag
válasz rayoliviero #48257 üzenetére
Szia!
Azt nem tudom, hogy az LG-nél hogy megy a rootolás és az unroot. Nekem eddig Samsung és mostanában Huawei mobiljaim vannak, nem emlékszem, hogy ezeknél bootloadert is nyitni kellett a rootolához. Én nem rootoltam a mobiljaimat, csak igyekszem követni a topicjaikat.Ahogy olvasom kicsit feljebb az LG-nél ez nem egyszerű menet.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz rayoliviero #48263 üzenetére
Samsungnal is ugyanez, ott a knox-ot utod ki a BL nyitassal. Miert akarod amugy nyitni egyaltalan?
-
qltsar
veterán
válasz rayoliviero #48254 üzenetére
Garid elveszik, amint nyitod a bootloadert. LG-nel nem tudod nyom nelkul visszazarni ez biztos, nem eleg egy 'unroot'.
-
Caranita
aktív tag
válasz rayoliviero #48251 üzenetére
elég
-
Zsocy155
őstag
válasz rayoliviero #48254 üzenetére
Szia!
Szerviz előtt unrootolni szokták, mert simán visszadobhatják. -
legenda
válasz rayoliviero #48251 üzenetére
Az első évben (a kötelező jótállás intervallumában) elég kell, hogy legyen a jótállási jegy, mert a vonatkozó jogszabály úgy írja elő, a másodikban/továbbiakban viszont már kérhetnek számlát is, ha akarnak.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pit stop
addikt
válasz rayoliviero #27322 üzenetére
"Minden méretben"?
Nem is tudtam hogy 5s van több méretben isOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest