Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Nessy89
csendes tag
Sziasztok!
A két hete vásárolt telefonomat leejtettem, és kicsit megrepedt a kijelző. Az oké, hogy ez nem garanciális javítás, és fizetnem kell érte. Ezt nem is vitatom. Bevittem a Vodafone-ba, ahol azt mondták hogy csak az kerül 4000 Ft-ba hogy felküldjék Budapestre, és árajánlatot adjanak a javításra. Illetve hogy a garanciám már így is-úgy is elveszett. Ez így van? Egy szakszervizes javítás után elveszik a két év garancia? Légyszi aki tud, segítsen, köszi! -
scapegt
őstag
válasz
Caldera #20515 üzenetére
Honnan veszed, hogy 2 opció választható? A neten is az van, hogy 1, és én is egyet kaptam. Ha változott, akkor hívom a 1270-etOk, már megtaláltam a honlapon. Csak azt nem tudom, ha engem már átraktak Mátrix 1-be kb. 2 hete, megteszik-e, hogy adnak még egy bónuszt, ha szépen kérem
-
Vitriol87
csendes tag
Előfizetéses csomagokhoz rendelhető havi NET opciók esetében ha túlléped a keretet, akk fix, h blokkolja. Surf NET opció esetén nem.
-
tomp
félisten
Létezik olyan, hogy a vodafone tiltja a voipról érkező sms fogadást? 20-as számra rögtön megérkezik az sms, de 70-es számra semmi. sekép-sehang
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Elvileg van mobilnet a telefonomon, de valamiért nem tudok a netre kapcsolódni.
Pontosan miket kell beállítani a telefonba?
Előre is köszi a választ!
Üdv: Thomas -
Dave1984
őstag
válasz
Vangelis #20535 üzenetére
Átutaltam,ahogy a havidíjam is szoktam,délre már gyanús lett,hogy a rendelési státusz semmit nem változott,OTP felületen szerepelt,hogy igényelt összeg(terhelés) 31400ft ez a telefon és havidíjam összege.ezért ma dél körül felhívtam a 1270et,törölték a megrendelésem,mert azt mondták valami hiba van,és ha véletlen átutalódik mégis az összeg,azt visszafizetik.Kedves ügyintéző mondta,hogy úgy rendeljem meg,hogy belépek az online ügyfélszolgálatra meglévő számommal.Így tettem.Estére gyanús lett,hogy semmit nem változott a rendelési státuszom,ezért újra telefon a Vodához,hogy még is mi van.Mondták ismét baj van,mert állítólag én az előfizetéses számomra akartam vitamax csomagban telefont venni,tehát megszüntették volna az előfizetésem(2év hűség),tehát jött volna a bünti.Mondom frankó.Akkor ezt is törőlték,de az eddigre már törőlt első rendelésem árát a bank átutalta a Vodafonenak,de ezt az ő rendszerük nem látja.Mondom frankó.2.megrendelés is megszüntetve
Most megrendeltem úgy,hogy nem léptem be az online ügyfélszolgálatba simán Vitamax csomagot választottam.És utánvétes fizetést kértem,talán érthető miértHa holnap se látja a rendszerük a telefon összegét,hogy az OTP átutalta nekik,akkor mehetek be a bankba hiteles számlatörténet nyomtatványt kérni,majd be kell mennem a Voda üzletbe,és akkor kapom vissza a telefonra befizetett összeget
Persze megvettem volna boltba,ha lehetne a szekszárdi üzletükbe a párom által kinézett telefont,mivel az övé hirtelen tönkrement,és nagyon kéne az új teló.
Hja és még mindig ez szerepel az online ügyfélszolgálaton:
Befizetetlen számláid összege:
4114 Ft
Lassna 2 napja hogy átutaltam az összeget -
zoli62
addikt
Nálam a korábbi rendelések linken sikertelen vásárlás a státusz, felhívtam őket, kiderült, hogy ez egy hiba, valójában már átadták szállításra, elvileg a kézbesítést megelőző napon küldenek SMS értesítést.
-
Dave1984
őstag
válasz
Dave1984 #20528 üzenetére
Forgalom típusa VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Könyvelési dátum 2012.06.26.
Értéknap 2012.06.26.
Összeg -27.990
Közlemény VODAFONE ONLINE SHOP *B:De ők nem látták,hogy levonták a telefon árát,miután megszüntettem a megrendelést,most tényleg be kell mennem az OTP-be,hogy kinyomtassák a számlatörténetem?! utána meg a Vodához
-
RootRulez
félisten
Csak sima van duplán...
berbatov2: djuice-os lévén, más bajom nem lehet vele.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az ilyen vodafone kedden csak sima Whooper menüt lehet kapni vagy a csiréset is?
Csak gondoltam eszembe jutott, mert a marha hússal nem vagyok megbékélve és már sokszor eszembe jutott, hogy csirkéset lehet-e kérni...
Köszi: RR
-
Dave1984
őstag
válasz
Vangelis #20518 üzenetére
Még nem vonták le,csak én utaltam túl hamar
Egyébként sikerült megszüntetnem a megrendelést,és újra megrendelnem azt a telefont,most már remélem sikerül
Egyébként mondta a kedves ügyintéző hölgy,hogy valami hiba volt az átutalásnál,mert a havidíjas befizetésemet azt látják,de a vásárlást nem,ha esetleg ténylegesen levonják a telefon árát,akkor kell őket visszahívnom,és akkor visszautalják az összeget.
Rendelésének státusza megváltozott! Új státusz: Sikertelen vásárlás -
Caldera
senior tag
Azt hiszem a Voda most fogja visszanyerni ez elszerződött ügyfélszámot. Gondolom a Telenortól is sokan lépni fognak az új ÁSzF miatt. Most a Vodánál a Matrix csomagokhoz két opció választható (korábban csak a 26 év alattiaknak lehetett).
-
Atikusz
senior tag
Miért nem elérhető nálam a Hotspot szolgáltatás? Modemként is szeretném használni az iPhone-t. 5.1.1. Vodafone, no JB.
-
zoli62
addikt
válasz
Dave1984 #20507 üzenetére
Nekem is van már kettő, de gondolom sajnos igen, nem véletlenül írnak hat napot. Amennyiben azt látnád, hogy szállítás alatt, akkor az már azt jelentené, hogy úton van. Persze igazad van, szoktak keresni a rendelés megerősítése miatt, de ez a Vodafone-nál nem tudom hogy megy. Mert elvileg a rendelésnél a bankkártyás fizetést választod, akkor a folyamat alatt a banki oldalra irányít, legalábbis én úgy olvatam. Ettől függetlenül persze te is felhívhatod őket, mi újság.
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek.Vodától rendeltem Vitamax csomagban egy telefont,bankártyás fizetést választottam,de semmi e-mailt nem kaptam,hogy mi módon,mikor kell hova befizetni a telefon árát!
Ennyit látok:
Rendelés státusza:
Új megrendelés
Gondolom nem hozzák ki,amég nem fizetem ki a telefont,de hogy fizessem ki,ha azt se tudom hogyan,hova kell átutalni
1270 már 30 perce várok,hogy kapcsoljanak egy ügyintézőt -
zoli62
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest