- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
mukibuci #15046 üzenetére
az lehetseges, de 9 eve vettem valakitol a kartyamat, mobilostol, es a regisztraciohoz ugyfelbiztonsagi kod kell, amit ofkoz nem tudok (mar azt se, hogy kitol vettem). ugyfelszolgalaton pedig azt mondtak, hogy atirhatjak a nevemre, de ehhez ki kell kuldeniuk 2 levelet a regi tulajnak, ez 65napba telik, es ha o beleegyezik, akkor a nevemre kerulhet a kartya, azzal a kis bukfenccel, hogy sajnos a klassz uj tarifacsomagok kozul kell valasztanom. na ennyit nem er az az 1400 ft.
-
maross
nagyúr
válasz
PindurAnna #15041 üzenetére
a vodas keddes problemam is hasonlo: "köszönet program" - 9 eve ugyanazzal a szammal vagyok, kartyasan, es csak akkor lehetek tagja a koszonet programnak, ha valtok egy aktualis, nyilvan dragabb tarifacsomagra...na ez a koszonet...
-
maross
nagyúr
Hali. Valaki meg tudna szánni egy vodafone keddes corvin kóddal? Még szerencse, hogy kilenc éve vagyok ugyanazzal a számmal vodás, és csak 65nap múlva, talán, használhatnám a vodás kedvezményt (hosszú történet
). Thx.
-
válasz
PindurAnna #15041 üzenetére
igen.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ma felhívtak az ügyfélszolgálattól, hogy tájékoztassanak arról, hogy megszűnik az általam használt tarifacsomag. Mivel már 10 éves az előfizetés és a vezetősség úgy döntött, hogy ezt megszünteti. Mondom mi??? Ez vicc? Hát nem..de ajánlanak helyette mást...most 3125 Ft a havidíjam, de ajánlottak hasonló kaliberűt de annak havi 8 és 10 ezer a havidíja.
Mondom neki hogy februárba fog letelni a hűségnyilatkozatom, na meg a honlapon kint van hogy augusztus 19-től az én általam is használt csomag előfizetése és tarifa is feljebb megy. Azt mondta ő ezt nem tudja csak azt hogy megszüntetik a csomagot (rock and roll).
Kicsit bepipultam, mert én jó pár éve már e csomag miatt használom ezt a kártyát, és most is nem fizetek számlát mert technikai hiba miatt azonnal be kellett fizetni 41ezret, vagy különben egyenirányítanak, erre kiderült hogy ők tévedtek és addig nem kell számlát fizetnem amíg ez az összeg le nem telik.
De ilyet tehetnek hogy van hűségem ezzel az előfizetéssel és csak úgy megszüntetik???? -
wwhy
veterán
Az árazás ergo drágítás szinte napi szintű
Pénteken az én ajánlatomban az alap kategóriában 49e volt a HTC Wildfire S, ma már 53e -
yanna
addikt
Nem akarok hazudni, de ez szerintem legalább 3 hónap óta így van: "Az Online Shop hamarosan üzleti ügyfeleinket is kiszolgálja. Addig azonban kérjük, keresse fel valamelyik márkaüzletünket, amennyiben készüléket szeretne vásárolni!"
A hamarosan az én olvasatomban kb. max 30 nap.
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Ma leírtam 3 telefont anyámnak (iPhone 4 16 v. 32GB, Samsung i9000 Galaxy S 8 v. 16GB, Samsung i9100 Galaxy S II 16 v. 32GB), mert úgy is megy a vodához ma, hogy kérdezze már meg. Tegnap este megtudtam, hogy az SGSII még nem elérhető náluk, de azért leírtam azt is, hátha tud valamit. Ma délelőtt felhív, hogy pontos számot még nem tud, de 2 év hűséggel, előfizuval 1800ft havonta azt mondta neki a csaj, hogy mind három telefon 100ezer fölött van. Szerintem ez lehetetelen. Az SGSII-ről elhiszem, és még talán az iPhone-ról, de egy SGS 2 év hűséggel, előfizuval, havi 1800-al 100 fölött lenne??? Akkor már MM-ban vagy Saturn-ban veszem.......
-
NixonHUN
tag
válasz
kaller1 #15019 üzenetére
Szintén pontosan úgy, ahogy írtad.
A számlázási egység: Az 1. zónában a fogadott hívásokat másodperc alapon számlázzuk. Ha hívást indítasz, akkor az első 30 másodpercet egyben számlázzuk ki. Utána másodperc alapú.
Ha az 1. zónán kívülre telefonálsz, illetve a 2., 3. és 4. zónában indított és fogadott hívások esetén 60 másodperces egységekben számlázunk. -
Nézd meg a roaming résznél, hogy mely ország mely zónába tartozik. (Általában az 1-es zóna a környező országokat jelenti.) -
NixonHUN
tag
válasz
kaller1 #15017 üzenetére
Pontosan, ugyanúgy 116. 7 ft-ért hívod, Ő pedig fizet a hívás fogadásért. Ha esetleg itthon ingyen beszélsz valakivel, és Ő itthon marad akkor a legolcsóbb, ha megcsörgeted és visszahív. Neki továbbra is ingyenes, Te pedig csak a 36.6 FT-ot fizeted a fogadásért. Amire még érdemes figyelni, az az adatforgalom. Ha okostelefont használsz, mindenképp tiltasd le az adatforgalmat, vagy rendelj egy kint használható kiegészítő netes opciót! Illetve ha még nem voltál a telóval külföldön, a 1270-re küldött díjmentes sms-ben küldd el az "SROA" szócskát, a válaszban láthatod majd hogy aktív-e a roaming. Ha nem, akkor a 1270-re ROA, és bekapcsolják.
Üdv!
-
NixonHUN
tag
válasz
kaller1 #15015 üzenetére
Üdv!
Nagyjából így:Bulgária (országkód +359)
Az adott országban
elérhető szolgáltatók* Globul
GSM (900 / 1800 / 3G)
* Mobiltel
GSM (900 / 3G)
* Vivatel
GSM (900 / 1800 / 3G)Hívásindítás 116,7 Ft/perc
Hívásfogadás 36,6 Ft/perc
SMS: 36,6 FtDe sztem katt ide: https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/kulfoldon-roaming
-
kaller1
veterán
Bulgáriába megyünk nyaralni, telefonálásra milyen lehetőségek vannak most a vodánál?
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
A Voda ügyfélszolgálattól már sírva fakadok....
A korábban leírt problémám (miszerint a jelenleg aktuális flotta portfólióban, amit 06.04.-én frissítettek még nem szerepel a HTC Sensation) még azóta sem oldódott meg.
Kaptam egy linket korábban, amin el tudom érni az OTP Flotta tarifát a készülékekkel, de sajnos nem tudom, hogy az automatikusan frissül, vagy az akkori állapotot mutatja.
Most, mivel a WE-ben azt mondta a hölgy, hogy havonta frissül a portfóliós lista, felhívtam a 1270-et, majd a 1788-at, de sehol sem tudnak segíteni.
Ha van valaki, aki vagy a voda-nal dolgozik, vagy azt tudja mondani, hogy a voda nagyvállalati oldalán keresztül elérhető lista aktuális, akkor a lekötelezettje leszek... -
sajtee
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Most fogok venni egy Samsung i9000 Galaxy S 8GB készüléket a vodánál előfizuval, 2 év hűséggel. Namost a gondom nem az, hogy csak voda, hanem a hátlapon elhelyezkedő "Vodafone" felirat - amiről megtudtam, az új okostelefonokon már nincs rajta és ez cserélhető is -, de az indítóképernyőnél a "Vodafone" indítója rohadt idegesítő. Tehát, a kérdésem, a voda még mindig csinálja ezt, vagy ilyen már NINCS?
Ha nincs, akkor talán a héten - jövőhét... - veszem.
Nagyon köszi a válaszokat!
Üdv
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Regisztráltam a Myvodafone-ba és az online ügyfélszolgálatba látom, hogy nincs hűségem. Miért nem ajánlja fel a készülékváltást a "Te ajánlatod! menüpontban?
-
Pharaoh
aktív tag
-
Pharaoh
aktív tag
A MobilWeb-em fordulónapja az megegyezik a megrendelés napjával? Mert amúgy nem találom, hogy lehetne ezt megnézni.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest