Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én erre annyit tudok mondani, hogy egyik szolgáltató sem különb a másiknál. Az, hogy velünk elhitetik azt, hogy igen, az egy dolog, de, hogy a háttérben mi folyik, arról halvány lila gőzünk sincs, és lehet jobb is...
Ez történik, az történik, tudunk ellene tenni? Nem. Tehát, van értelme nekünk ezen agyalni, okoskodni? Nem.. Innentől, FAIL.
-
Én csak két dolgot kérdeznék tőled:
1. Ha annyira utálod a vodafone-t(meg néha hsz-eidből leszűrve az egész magyar társadalmi/gazdasági/stb rendszert, de ez most mellékes), akkor miért jársz a topicba?
2. Ha annyira utálod a vodafone-t, és ezt már 200x kinyilvánítottad itt, miért idegesítesz még mindig vele minket?
Meg ne haragudj, de kissé unalmas már, hogy minden második hsz-ben a te fanyalgásod, vodafone-t temetni/alázni próbáló szösszeneteiddel találkozok már egy ideje..

-
Hmura
tag
Mondjuk arra bátorkodtam célozni, hogy a két kiemelt rész között
mintha némi ellentmondás lenne:
1.
ha a magyar Voda a mintavállalat (5.3 Mrd Ft veszteséggel), akkor
miért kell a görög és a spanyol vezetési modellt átvenni?
2.
pont a görög és a spanyol Voda az, amelyek a legrosszabbul
menők közé tartoznak, és ott is ilyen vezető félreállítással
próbálják meg menteni a helyzetet -
Steve006
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki jól értesült véletlenül, milyen csomag váltja augusztus 16-tal a jelenlegi smart-csomagokat?
Itt azt írják, ezek a csomagok 15-ig értékesíthetők.
iPhone4 beszerzésén töröm a fejem, jó lenne tudni, meddig tegyem, ha az újak rosszabb kondíciók lennének számomra...
Köszi
-
Hmura
tag
Na úgy látszik, a tulajdonosok megunták a hazai Voda örökös
harmadik helyét és rossz féléves adatokat....Tessék elgondolkodni a kiemelt részeken.....
Beck György távozik a Vodafone éléről
Öt év után távozik a mobilszolgáltató vezérigazgatója, helyét október elsejétől Diego Massidda veszi át, aki a Vodafone brit marketingcsapatának szélessávú és online területekért felelős igazgatója. Beck György elnöki pozícióban marad a cégnél.
A Vodafone Magyarország október elsejétől követi az új mintát, amelyet Görögországban és Spanyolországban már megvalósított a vállalatcsoport, tehát a felelősséget megosztva különválasztja az elnöki és a vezérigazgatói tisztséget. Október 1-től Diego Massidda, a Vodafone Csoport és a Vodafone Németország Video és Connected Home üzletágának jelenlegi igazgatója lesz a Vodafone magyarországi vezérigazgatója. Diego Massidda irányítja majd operatív vezetőként a működés egészét, és viseli a teljes körű felelősséget a vállalat eredményeiért.
Október 1-től elnöki pozícióban továbbra is dr. Beck György felel az üzleti stratégia kialakításáért, és a vállalat összes kifelé irányuló tevékenységéért, beleértve a legfontosabb politikai és gazdasági döntéshozókkal, így a kormányzattal, a szabályozó hatóságokkal és más külső intézményekkel fenntartott kapcsolatot.
hirdetésBeck György 2007 elején csatlakozott a Vodafone csapatához. Akkor piaci részesedésben lefelé tartott a Vodafone, most már felfelé ível a cég pályája, nő a részesedése. A tavalyi célokat túlteljesítette a cég, a Vodafone Magyarország a globális cégcsoport egyik mintaértékű leányvállalatává vált - mondta a távozó igazgató. Ennek eredménye az is, hogy hazánk megkapta a Vodafone pénzügyi központját, ahol már 600-an dolgoznak. Beck György nagy sikerként könyveli el, hogy megkötötték a szerződést a Huaweijel 2007-ben, és a sikeres együttműködés egyik következményeként háttérmegállapodásokat kötöttek arról, hogy a kínai gyártócég regionális központja Magyarországon legyen.
-
Cyrin
addikt
Az a vicc, hogy én mindig tájékozódom, bármit veszek, a mosógéptől a videókamerán át, a porszívótól a notebookig, tv-ig mindenről, és úgy veszem meg a legjobban megfelelőt, de ez a szolgáltatós dolog nem megy, talán nem is véletlen...
-
-
Cyrin
addikt
A nyaralás első napján sokalltam be a vodával.
50mb-os feltöltő kártyás csomagom van, azt mondtam, hogy ez nekem elég, meg max lassítanak.
Aztán tegnap reggelre letiltották az egészet.
Az adat forgalom számláló szerint 40mb-nál jártam. Elegem lett, kerestem egy tré pontot, és váltottam, ugyanannyiért nemhogy dupla adatmennyiséget kapok, hanem még ha túlhaladom is csak lassítanak. -
SLYM
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
valszeg ez lesz az, de azrt még erősíts meg ebben légyszives: "VitaMAX Instant Net" név szerepel a szerződésben. ez az a net amikor adatforgalom alapján fizetsz. 50 mega ingyenes 100 mega 1000 forint és így tovább. tehát akkor ez lenne az INSTANTNET, vagy ez 1G, 5G? melyik? kösz a választ
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
jól gondolod, leszurkolja a 70 forintot és kész, azonban kérhetnek a havidíjra előleget, amit a későbbiekben lebeszélhet.

SLYM: INSTANTNET, ennyit írj csak az SMSbe, amit a 1270re küldesz. Ez csak akkor fog működni, ha eddig is ilyen neted volt! Ha valamilyen net opciót (1 gigás, 5 gigás) használtál, akkor annak az aktiváló kódját (1G, 5G) kell küldeni szintén a 1270re. -
Sziasztok!
A minap kérdeztem, hogy van-e valami kibúva arra, hogy Tweet Surf csomagot készülék nélkül hozza el haverom. Ugye mondtátok, hogy nincs.
Viszont a következő jutott eszünkbe. Ha bemegy, megvesz egy telefont, aztán ő megtartja a kártyát, a telefont meg eladja, annak nincs akadálya nem?
Ezzel kapcsolatban viszont az érdekelne, hogy ily módon a Vodafone 858 jelenleg 70Ft ebben a csomagban. Akkor ez úgy néz ki, hogy bemegy, lecsekkolja a kemény 70Ft-ot, és végzett? Mert az ugye oké, hogy kérhetnek minden előfizetés megkötésekor némi pénzmagot előre, ez egy 70 FT-os készüléknél másképp van, vagy akár itt is megúszhatja annyival, hogy kifizette a telefont és kész?Na szóval remélem értitek mire gondolok

-
laccczka
tag
A családban flottás(BM) telefonok vannak. A probléma az, hogy ezekkel nem tudunk külföldön telefonálni. Roaming aktiválva van és mások is panaszkodtak már erre.
Most megint utazunk el és szeretnénk végre a saját készülékünket használni. Mit tegyünk?
-
Andie
őstag
válasz
mukibuci
üzenetére
Áhá! Köszi szépen! (A többieknek is!)
Tehát akkor érdemes a Passport hetijegyet kérni, a maradék 3-4 napra meg a sima napi Passportot...
Viszont az adatroaming nem valami korrekt! Miért ilyen drága Horvátországba?? Mikor Portugália meg Görögo csak 690? Szemétség
Akkor erről lehet, hogy lemondok. Majd keresek wifit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm, a napijegy az asszem 10MB, de ebben nem vagyok biztos...De, jól emlékeztem.
Az 50MB-s csomag, az havidíjas, havi 1690Ft, de a fent linkelt oldalon erről is találsz infót.

A passport-ot viszont nem tudom...
Ennyit tudok róla csak... Külföldről Én csak SMS-ezni szoktam. 
Remélem segítettem.

-
mukibuci
nagyúr
Legegyszerűbben az Online ügyfélszolgálaton keresztül rendelheted meg, vagy küldd az RNAPI kódot a 1270-re és 15 országban 690 Ft-os napidíjért lehetsz online az okostelefonoddal.
A Napijegy 24 órán keresztül 10 MB forgalmat biztosít.
Csak akkor számlázzuk ki a napidíjat, ha használod a szolgáltatást.
A kedvezményes forgalom 80-, illetve 100%-ának felhasználásakor SMS-ben tájékoztatunk.
A 24 órán belüli 10 MB feletti adathasználat díja a kijelölt hálózatokon bruttó 60 Ft / 100 kB.
A napijegy díja 1390 Ft a következő országokban:
Bulgária, Ciprus, Dánia, Észtország, Finnország, Horvátország, Izland, Lettország, Lengyelország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Norvégia, Szlovákia, Szlovénia, Svédországküldd SMS-ben a PAS kódot a 1270-re
Hívások Magyarországra: 319 Ft (minden megkezdett 10 perc után) + a tarifacsomagod Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi percdíja.
Hívások a roamingolás helye szerinti országból az adott ország bármelyik hálózatába: 319 Ft (minden megkezdett 10 perc után) + a tarifacsomagod Magyarországon érvényes belföldi, hálózaton kívüli percdíjai.
Hívások egy harmadik országba, vagyis nem Magyarországra vagy a roamingolás helye szerinti ország hálózatába: 319 Ft (minden megkezdett 10 perc után) + a Magyarországról nemzetközi irányba indított hívások díjazása szerinti percdíjak.
Fogadott hívások: 319 Ft-os kapcsolási díj (minden megkezdett 10 perc után).
A Zárt csoport opció, az Egymás közt 0 Ft opció, a Családi opció és a Wireless Office kedvezményei a Passport hívásokra nem vonatkoznak.A Hetijegy aktiválásához küldd a P7 kódot SMS-ben a 1270-es telefonszámra!
A hazai percdíjak addig érvényesek, míg vagy az indított vagy a fogadott hívásforgalmad el nem éri a 200 percet. Ennek eléréséről SMS-ben tájékoztatunk, majd a Vodafone Passport szolgáltatás feltételei szerint telefonálhatsz tovább, vagy aktiválj magadnak ismét egy Hetijegyet!
Elérhető EU országok, Horvátország, Svájc, Törökország -
Andie
őstag
Sziasztok!
Megyek nemsokára Horvátországba egy pár napos kiruccanásra. Galaxy S-em van, előfizetéssel.
Láttam, hogy van valami internet napijegy, amivel az adatkapcsolat olcsón megoldható. Valami napi 690 ft-ért 50 mega, vagy hogy, és csak aznapra számolja fel a 690 ftot, amikor valóban neteztem is. Gondoltam 2-3 naponta beaktivizálom, elküldök pár képet szülőknek, stb.
Hogyan és hol kell ezt kérni / aktivizálni?Emellett úgy emléxem tavalyról, mikor görögben voltam, hogy be kell kapcsolnom valami passport-ot is, hogy olcsón tudjak telózni külföldről (az valami 10 perc 300 ft + hazai percdijak opcióval hirdette magát).
Köszi!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nekem egész kora hajnal óta nincs hálózati lefedettség (Debrecen)
-
SLYM
veterán
sziasztok. pár hete kikapcsolta a vodafone a mobil internetemet (kártyás):
"Tisztelt Ügyfelünk! Az egyenleg levonàsa a GPRSWAP / Internet szolgàltatàs kapcsàn sikertelen volt, a szolgàltatàst kikapcsoljuk."
ma feltöltöttem az egyenlegem, küldték is a mailt, hogy 1 évig érvényes +3000 forint. de nem működik a mobilnet. ilyet ír ki, hogy:
"Mobilkapcsolatra nincs lehetőség.
- Állítsa be alapértelmezettnek a jelenlegi mobilkészüléket
az "Eszközkezelés" nézetben.
- Győződjön meg arról, hogy a mobilkészüléket más program
nem használja, és rövid idő után próbálja újra
- Törölje a készüléket az "Eszközkezelés" nézetben,
majd adja hozzá újra és próbálja a kapcsolást újra.Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, lépjen kapcsolatba
az Ügyfélszolgálattal a mobil hálózati szolgáltatónál.Támogatás információ:
RAS hiba kód 628"mit kell csináljak, hogy jó legyen? köszi
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mukibuci
üzenetére
Olvass már vissza. Nem volt benne a júniusi e-számlalevélben, ráadásul a 15 napot a júliusiban írják.... ott vannak screenshotok. Most fightolok vodával.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi a baj azzal, hogy ha kártyával fizetsz? Legtöbbször Nekem OTP-nél még aznap levonja a fizetett összeget, hacsak nem estefelé vásárolok, akkor másnap..
Hehe, nem minden banknál kell fizetni a tranzakciónál (mármint kp felvétel, vagy utalás), sőt, OTP-nél is van olyan számla, hogy bármilyen bankszámlára ingyen utalsz, nincs tranzakcióköltség. Hoppá.
(#15445) FET-MEN: Így van, a júniusi számlában benne volt a tájékoztatás... Bár mint kiderült, az e-számláknál nem volt 100%-os a tájékoztatás.. Majd kiderül, hogy wwenigma mire jut.
-
hohoo
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
átutalás és fizetni valami az más... az üzletekben is a kártyalehúzós fizetés a cég által szabadon választott bank számlájára megy, neked meg megint csak szabadon választott bankos kártyát lehet használni... Vagy nálad kell 2 napot várni?
Úgy megy ez, hogy a cég számláján jóváírja a saját bankja, és a bank követeli a másik banktól az összeget amit majd valamikor átküld.
A sima átutalásnak van átfutási ideje. És? én tudom előre ha elfogy vagy lejár, így nem gond.Ja és az 1 vagy több nap alatt átutalódó összeg is magyar sajátosság
máshol(nyugatabbra) 6 óránként nyomja át a rendszer az elektronikus tranzakciókat. Itt meg azért is fizetni kell. -
FET-MEN
veterán
a Yoda jól kibaszott velem. kíváncsiságból felhívtam őket h mettől meddig lehet lemondani.. erre kiderül h a juniusi számlán rajta volt..kösz augusztus van.. marad a GT540
akkor megcsinálja a szervíz.. 
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ne aggódj, Trémobil-nál sem jobb a helyzet, ott is meg van szabva, hogy melyiket milyen autómacából tudod feltölteni...
(#15439) hohoo: Miért is? Ha egy adott banknál indítasz más bank felé tranzakciót, mindenhol min. 1 nap, mire átér az összeg, sőt lehet, hogy 2. Ez nem csak az OTP-nél van így, hanem mondhatom azt, hogy minden banknál.. Sőt, tudok olyan bankról is, hogy, ha befizeted a bankfiókban az összeget, akkor is 1, vagy 2 nap kell, mire jóváírják a számlatulajdonos számláján.. És ez nem az OTP...
-
mukibuci
nagyúr
-
hohoo
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Mi hülyeség? Nézd meg a honlapjukon. A kérdés válasznál legalább is az előfizetésre írja hogy visa electronnal csak akkor megy ha otp-s, feltöltésesre meg semmi értelmeset nem ír.
Mi az hogy nem "szereti" a kártyám? Ha nem szereti akkor is egy a lényeg, a rendszer egy rakás fos. Nem ilyen otp szerű dzsunka 0 cégekkel kéne összeállni, hanem mondjuk összehozni egy számlát, amire utalva a közleményben feltűntetett számra megtörténik a feltöltés... vagy összeállni a paypallal, mert ezek legalább működnek is. De hát mit is várok, ez magyarország. Bármilyen multi lehet egy cég magyarországon úgy is csak magyarosan fog (nem)működni
-
VINIKOR
senior tag
-
hohoo
senior tag
Valaki próbálkozott már ezzel a vodkás online egyenlegfeltöltős dologgal? Azt írja visa elektron kártyával is lehet feltölteni, de én akárhogy próbálkozom, sokadszorra mindig hibát ír ki a végén. Persze egy általános hibát amin 8 dolog fel van sorolva így nem lehet tudni mi a gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
grafikus17
üzenetére
Akkor a T-nél kell feltöltőkártyásként netezni.. Köszönjük..
Amúgymeg, csak a honlapot kéne olvasnia...
Amúgymeg, attól még ugyanúgy megállhat a kocsi, de mindegy.

-
mukibuci
nagyúr
válasz
grafikus17
üzenetére
leírtam miből választhat, valamint a teljes oldal be volt linkelve. Ráadásul nem írta sehol sem, hogy feltöltőkártyás érdekli. Fel nem olvashatom neki az egész honlapot/ÁSZF-et...
-
grafikus17
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Csak épp VINIKOR fórum társ ilyen csomagot keresett:
"30 MB/hónap, nincs túlforgalmazási díj,
30 MB elfogyásakor 32 kbit-el megy az internet." ahol nem kapcsolják ki és nincs túlforgalmazási díj. Ha feltöltő kártyásként megrendeli, akkor nagyon fog nézni, hogy ha elfogy és kikapcsolják. Igen, nem mondtad, de azt se mondtad, hogy erre figyeljen.
Azért írtam, hogy feltöltősként nincs korlátlan csomag, mint a T-nél.
Ez olyan fél infó, mintha valakinek azt mondanám, hogy egy évig állom a benzinköltségét X forintér, jöjjön hozzám, csak az nem mondom meg neki, hogy ha előre fizeti havi X ft-ot, akkor csak 100km-ig
a kocsi meg megáll és még a kútig sem jut el 10km/h-val. Csökkentett sebességgel.
Én csak kiegészítettem az információt, a hiányos és nem elhanyagolható részlettel. -
Sziasztok!
Megint én, megint hülye kérdésekkel

Haverom akart kötni új előfizut, viszont sem én, sem ő nem tudta, sem pedig a vodafone honlapján nem derült ki, hogy a tweet surf(vagyis egyáltalán bármelyik surf csomagot), csak telefonnal együtt lehet elhozni. Az viszont neki nem kell.
Szóval, hogy lehetne ezt megkerülni? Barátnője most akar szintén tweet surf csomagra szerződni, de ő telefont is hozna el. Lehetséges lenne egy telefonra két csomagot kérni?
Vagy ha netán kötne most egy másik csomagot, amit elhozhat telefon nélkül, mondjuk vodafone 50-et, aztán miután ez megtörtént, utána átvált tweet surf-re? Vagy ezt nem lehet(mivel drágább, a hűség elméletben nem akadály)?
Vagy egyéb ötlet?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
grafikus17
üzenetére
Feltöltőkártyánál mégis, hogy oldják meg? Így oldják meg azt, hogy Ne legyen túlforgalmazási díjad.... Meg ha utána még a lebeszélhető összegedet "zabálná", annak jobban örülnél?
Mondjuk nem akarok indiszkrét lenni, de 500MB-ből bőven ki lehet jönni, még akkor is ha rádiózol, persze nem 192kbit-en...
-
mukibuci
nagyúr
válasz
grafikus17
üzenetére
mondtam olyat, hogy nem kapcsolják ki, ha elfogyott

-
grafikus17
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Nem mondod

MobilWeb Hobbi és Profi díjak
MobilWeb opció Havidíj Adatforgalom Havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom
MobilWeb Hobbi 1000 Ft 50 MB a felhasználható adatmennyiség elérése után
a szolgáltatás törlésre kerül
MobilWeb Profi 2000 Ft 500 MB a felhasználható adatmennyiség elérése után
a szolgáltatás törlésre kerülAkkor ez mi?
[link] -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
grafikus17
üzenetére
Szerintem meg nem...
@mukibuci: Plusz még, ha Vodafone-nál személyesen kötöd meg a Hobbira vagy a Profira a szerződést, akkor félévig féláron van, persze 1 év hűség aláírása mellett.
Ha egyéves hűségnyilatkozatot írsz alá a MobilWeb Hobbi vagy Profi opcióhoz, akkor 6 hónapig 50% kedvezménnyel használhatod a csomagot, amire hűséget vállalsz.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
grafikus17
üzenetére
Tegyük hozzá a teljes információhoz, hogy feltöltőkártyásoknál is ugyanezek az opciók vannak.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
VINIKOR
üzenetére
egymás után hányszor linkeljük be

mobilweb hobbi: 50mb 1000huf
mobilweb profi: 500mb 2000huf -
VINIKOR
senior tag
Vodafonnál létezik olyan internet előfizetés mint a T-Mobilnál a Go!Net S: [link]?
30 MB/hónap, nincs túlforgalmazási díj,
30 MB elfogyásakor 32 kbit-el megy az internet. -
kp78
veterán
válasz
Lojalisfrank
üzenetére
-
Lojalisfrank
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni........a napokban tervezek vásárolni egy androidos (defy) készüléket, amihez ugyebár jó ha van internet elérése az embernek. A kérdésem az hogy, szerintetek a 100 plus surf tarifával érdemes lenne-e megvásárolni a telót........mert láttam h nincs túlforgalmazási díj, annyi történik csak h visszavesznek a sebességből.........idegőrlően lassú ez a csökkentés? A 100mb után is tudok folyamatos netkapcsolat alatt állni nap mint nap? (e-mail értesítések, facebook, stb......)
Remélem h érthető a kérdésem.

-
sagesz93
addikt
hi!
egy olyan egyszerű kérdésem van hogy egy vodás telefont a voda letilthat-e?(előfizetés,hitel nemfizetése miatt persze)
Mert valakitől azt hallottam hogy nem, és most pont egy függő telót vennék amitől most félek, pont emiatt.
-
VINIKOR
senior tag
2G-ben milyen mobilnet előfizetések léteznek? 50 MB-os kellene.
-
ngabor77
csendes tag
Köszönöm de nem ez lesz az, nem a 1270-re kellett küldeni arra biztosan emlékszem, írták hogy normál díjas szám, nem kell regisztrálni csak visszaküldeni egy szót, de az nem a HOBBY volt ha jól emlékszem. Mindegy :/
-
ngabor77
csendes tag
Sziasztok, a napokban kaptam a Vodafone-tól egy SMS-t, valami olyan állt benne hogy ha ma éjfélig visszaküldök egy szót egy adott normál díjas számra, akkor kapok 50Mb-ot, amit 30 napig felhasználhatok. A gondom csak az hogy akaratomon kívül töröltem az üzenetet
akik kapott hasonlót legyen szíves leírni hogy mit és milyen számra küldjek, előre is köszönöm. -
wwenigma
Jómunkásember
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem teljesen követtem a veled kapcsolatos dolgokat, de ha a 2750-es csomagod óhajtod ezen úton egy másikra cserélni, akkor ha nem mondok hülyeséget, az bontás nélkül is kellene menjen, ugyanis tudtommal(és egyszer net előfizuval tapasztaltam is) a hűségidő lejárta előtt, ha a szerződöttnél "magasabb" tarifacsomagra akarsz váltani, azt minden további nélkül megteheted.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár azokat nem ismertem, új lennék a vodánál... Eddig csak céges előfizetéseim voltak, nem figyeltem csomagokat...
Gondoltam, hátha én voltam láma és nem találtam a kisbetűt, vagy egyéb okosság. Próba-cseresznye... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)