- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
Jack Oneill #9234 üzenetére
Hővezető ragasztóval lehet a pici bordákat feltenni vagy kétoldalas gap pad kell.
-
Panthera
őstag
válasz
Jack Oneill #9232 üzenetére
Ha azokra a szürke lapokra gondolsz, az hővezető lehet, elvileg olyan könnyen nem szabadna leesnie.
-
Panthera
őstag
válasz
Jack Oneill #9229 üzenetére
Szia.
Processzort sem pasztáztál még újra? Kis kézügyesség nem árt hozzá.
Csak annyi anyagot tegyél rá, hogy ne follyon le a chipről (nagyon picit ráteszel, rá nyomod a bordát, megnézed az eredményt, ha nem terült el szépen az egész felületen akkor még teszel rá ).
A vissza helyezéskor ügyelni kell, nehogy a borda kárt tegyen a chipben. Ezt elkerülendő, bár magától értetődő dolog, hogy fokozatosan egymás után húzd meg a rögzítő csavarokat. És ne izomból!
Utána programból figyeld a hőmérsékletet, idle és terhelt módban, hogyan sikerült. -
Panthera
őstag
válasz
Vigneau #9211 üzenetére
Az ingyenes megoldást választottam.
Egy db PWM csatlakozó szükséges a kábelével egy hibás CPU hűtőből.
Ha valakit érdekelne, ez a bekötés.
Közvetlen a CPU hűtéste tudtam fűzni, mert az Alpenföhn Brocken Eco Advanced-nek van ilyen (azért ide, mert a vga sajnos nem tud PWM-et). Ezen érthető módon a zöld sense ér lába hiányzik, így azt nem kell bekötni. -
Panthera
őstag
válasz
Vigneau #9209 üzenetére
A vezérlést már kitaláltam.
Ez kell hozzá: [link]
Tehát nem a VGA-ra kötném, hanem vagy egy alaplapi FAN csatlakozóra vagy rögtön az Alpenföhn Brocken Eco Advanced CPU hűtésemre. Utóbbin van egy további PWM out is, ami tudná fogadni. Ha ez a CPU hőmérséklettől függ, az is teljesen megfelelne, mert játék közben az is felmegy (~50-60 fok). Ezekből szerintem valamelyik csak tudná már szabályozni. -
-
Panthera
őstag
válasz
Vigneau #9202 üzenetére
Hát basszus nem. Most már ott tartok hogy feladom.
Letiltottam az alaplapi VGA-t, meg már annyi mindent állítottam az afterburner progiban is...
Ha eleve a kártya mindig hajtotta a gyári ventit, akkor most miért nem? Amikor bekapcsolom a gépet, akkor mennie kellene. Az egy dolog hogy utána esetleg kikapcsolom alacsonyabb fokon. -
Panthera
őstag
válasz
Vigneau #9193 üzenetére
Ezt a programot bátran lehet használni bármilyen VGA-hoz?
Azért ruháztam be a hűtésre, mert zavart, hogy gyorsan felmegy szinte 80 fokig és eléggé van hangja is. Szép darab a Twin Turbo.
A kis bordákat a rajta lévő gyári fekete öntapadós anyaggal rögzítettem. Az elég neki, hogy ott maradjon és hőátadást is megoldja? -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Gigabyte GTX 750 TI VGA-ra rá lehet tenni Gigabyte GTX 770 komplett hűtést? Ugyanott vannak a furatok?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged