- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Panthera #9230 üzenetére
Procit mar pasztaztam, pont ma vagy holnap megint pasztazom, azzal eddig nem volt gond. Csak a kartyatol ijedtem meg, hogy itt ilyen tappancsok is vannak, nehogy lejojjenek. Igazabol uj a kartya, de gondoltam, nagyban javitana rajta egy normalis paszta. A kivancsisag is hajt, hogy meg akarom csinalni 😆
-
Klupi01
csendes tag
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Panthera #9198 üzenetére
Ha jól értem, akkor az AC TT II már fent van a kártyádon és a kártya PCB-jébe dugva annak duálventije meg se moccan?
Csupán ennyit találtam róla. Ott a PCB nekem hagyományos csatlakozójúnak tűnik. A lábkiosztás pedig elvileg szabvány.
-
Vigneau
félisten
válasz
Panthera #9196 üzenetére
Kapcsold ki a "Force fan speed..." opciónál a felső pipát és nézzük meg, mi történik. A változtatást mindig alkalmazni, majd leokézni ne felejtsd el.
A másik megoldás pedig az, ha "User defined" beállítást csinálsz, amit az én képemen láthatsz. Nem kizárt, csak 50%-tól pörgeti fel a ventit. Nálam 40% alatt el se indult ott.
A "Firmware" beállításban pedig elég volt 15%. Ami felettébb muris, hogy RPM-ben ennek ellenére ugyanazt a fordulatszámot kaptam.
-
Vigneau
félisten
válasz
Panthera #9194 üzenetére
Természetesen szabadon használható. 4.6.4 az utolsó final verzió.
Bár a mostani verzió az RX 6xxx és 7xxx VGA-kat még nem támogatja teljes mértékben - folyik a Beta teszt. Viszont a korábbi generációk simán együttműködnek vele.
A gyári kétoldali bőven jó lesz, ne aggódj. Vannak ennél messze jobban melegedő kártyák.
-
Vigneau
félisten
válasz
Panthera #9192 üzenetére
Persze az sem baj, ha pl. adsz neki 30-40% RPM-et idle-ben Afterburner segítségével, majd egy fordított "Z" karakterisztikát tolsz neki terhelés szerint. De majd kitapasztalod Magad is, meddig menj el. Nagyjából így:
Az az Accelero Twin Turbo II jópofa kis hűtő. Nekem az elődje volt GTX 460-on, 560-on, valmint HD 5850-en és 6850-en. Nem volt rá panaszom. halk és hűs volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged