Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
A 3. tű a ford. szám visszajelző. Ennek kihagyásával GpuZ csak %-ban jelzi a venti fordulatot, Everest semmit.
A szőrösfánk csak onnan ered, a teszt alatt egy fánkra hasonlító, szőrös valami forog, egyébként a teszt neve Furmark.
A teszt alatti hőfokhoz annyit, a 64-65 fok kánikulában mért eredmény, mostani enyhébb időjárásban 45-46 fok. -
varsam
őstag
GPU Caps Viewer Fur rendering nevű tesztjét nézd meg. Egyébként ezzel a progival tudod tesztelni a vga-d.
-
szasanyi
félisten
3 vagy 4 eres kábellel (meg persze megfelelő ventivel) lehet csak megoldani a fordulatszám szabályozást. Normális VGA hűtőket már régen úgy szerelnek, nem 2 eres vezetékkel és állandó fordulaton működő ventivel. Az Accelero TWIN TURBO köthető közvetlenül VGA-ra, ami megfelelően szabályozza is, mint ahogyan a gyári ventit. Nálad így ez nem lehetséges, de ne sajnáld nagyon... én úgy tettem fel, és kötöttem be, de végül úgy használom mint te: átalakítóval fix 7V fesszel. Mégpedig azért, mert alig forognak a ventik a VGA 35% alapbeállításával, és terheléskor is alig megy fentebb. A hűtő ugyanis ilyen kis ventifordulat mellet is több, mint megfelelő, csak így a minimális légáram esetén a VRAM bordái nagyon melegek. Voltak.
-
sklopp
őstag
Ha jól sejtem, a kártyádon 2 tűs a venti csatlakozó. Ezen van egy műanyag foglalat. Ezt egy pici és kellően vékony élű csavarhúzóval finoman felfeszegetve el tudod távolítani. Ezután a hűtő 3 tűs csatijának a piros-fekete színű lábaival rádugható a két tüskére, a 3-k láb így üres marad. Ilyen módon a kártya vezérli hőfoktól függően a ventit. Nálam így működik ugyanilyen kártyával gond nélkül. Alapjáraton 41-42 fokig a venti nem is forog, itt bekapcsol, GpuZ szerint 47% fordulatra, szép lassan visszahül 36 fokra, itt a venti leáll, azután ha újra melegszik, így folytatódik tovább. Szőrösfánk teszt (100% gpu terhelés) alatt több perc után is 64-65 fok fok a max. így használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged