- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
RootRulez #2596 üzenetére
Hát nem tudom árban mennyire azonos a kettő, de Twin Turbo-t már 6600 körül lehet kapni, VF1000-et 11000 körül. Ettől függetlenül, a Twin T. jobb hatásfokú tesztek szerint, a ventik halkabbak és jobb minőségűek. Kicsit haza beszélek, nálam is ez fut, teljes megelégedésemre.
-
szasanyi
félisten
válasz
RootRulez #2596 üzenetére
AC TwinTurbo jó, én is olyat használok. Itt egy teszt, elég sok VGA hűtő szerepel benne, többek között ez is. 7V mellett halk és hatékony, tökéletesen hűti a GTS250-et, idle 43 fokos de játékok alatt is olyan 53 fokig melegszik a GPU. Először a VGA-ra kötöttem, ami vezérelte is korrekten, és hang nélkül. Szó szerint, mert az idle 35% ventifordulatnál alig forogtak a ventik, és alig volt légáram. A hűtő úgy is jó, ekkor idle 2-3 fok volt a többlet, utána a VGA a terhelés hatására emelte a fordulatot és nem volt gond azzal sem. Csak a VRAM bordák forrók voltak a kis légmozgás miatt, ezért áttettem fix 7V-ra. Nálad érték is lesz, merta 4850 mutatja a hőfokokat a GPU-n kívül is.
VF1000... nem emlékszem pontosan, de láttam tesztet ahol nem szerepelt olyan jól, mint gondoltam a robosztus és réz kialakítás miatt. Túlzottan nem keresgéltem, mert a TwinTubo 7k-s ára és hűtési teljesítménye nekem pont jó volt, míg a VF1000 olyan 11k-ba került. -
sklopp
őstag
válasz
RootRulez #2074 üzenetére
A ram hűtőket remekül fel lehet ragasztani mezei kétoldalas ragasztó fóliával, ez egy vékony fólia, mindkét oldalán ragasztóval. Kapható barkács áruházakban (OBI, Praktiker stb.) filléres áron. A vastagabb méregdrága anyagok nem biztos hogy hasonlóan jó hőátadási tulajdonságokkal rendelkeznek, ráadásul a vastagságuk miatt lehet hogy gondot okoznak annyiban, hogy a hűtő alkatrészeibe beleütköznek, magyarul nem fér el hűtőborda a hűtő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL T40 EMC Szerver
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest