- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
szabofighter #2755 üzenetére
Felteszem a kártyádon a venti csatlakozó 2 tűs, emiatt nincs fordulatszám visszajelzés. Ezen sajnos nem lehet segíteni. A GpuZ kijelzi, de csak %-ban.
-
sklopp
őstag
válasz
szabofighter #2753 üzenetére
Sajnos nem csak a te kártyád nem támogatja, az én 3850-em sem jelez ki többet Everest-ben.
-
Satyricon
addikt
válasz
szabofighter #2750 üzenetére
Lehetséges okok:
1. Lehet, hogy a Biosban elvan valami állítva
2. A videokártyád nem támogatja a többi megjeleníthető dolgot.
3. Lehet, hogy csak Vista, vagy újab oprendszereken válik elérhetővé.Jah, és ne nézzétek a plexire festett sárkányt, még csak béta verzió!
Jah2: Azért majd valaki válaszolhat a 2744-es hszemre!
-
Satyricon
addikt
válasz
szabofighter #2747 üzenetére
Üdv
Itt vannak a képek, szerintem felesleges magyaráznom, hogy oldottam meg a dolgot:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Még annyit, hogy a csavar, alátét, az anya, és az a sarokvas Köbö 15-20 forintomba került, szóval nem kellett sokat kiadni értük.
, Nem nehéz megcsinálni, csak arra kell nagyon vigyázni, ha plexi oldallapra akarjátok feltenni mint például én is, akkor a csavar helyét óvatosan kell kifúrni, nehogy megrepedjen a plexi(fúrót nagy fordulatra, és óvatosan kell nyomni). Még arra is nagyon kell vigyázni, nehogy a kábelkötegek beleérjenek a ventibe, ezért Indítás előtt érdemes mégegyszer körültekinteni odabenn, nehogy valami gáz legyen. Egyszer én is megszívtam hasonló dolog miatt, de szerencsére akkori új 75.000 Ft-os videokarim megúszta, nemúgy, mint a 120as Maxtor winyóm!
Szóval... Első a biztonság!!
-
Satyricon
addikt
válasz
szabofighter #2747 üzenetére
Hátt... Nemtom. Előfordulhat.
Biztos az Ultimate Editiont raktad fel? Ha igen, töröld le,és takarítgass 1 picit a regcleanerrel, hátha valami még ottmaradt az előző verzióból.
-
Satyricon
addikt
válasz
szabofighter #2745 üzenetére
Üdv
Elküldtem pü-be azt az Everestet, amit én is használok(ide nem akartam betenni, nehogy warnt kapjak miatta) A képeket pedig hamarosan berakom, türelem!
-
varsam
őstag
válasz
szabofighter #2735 üzenetére
Arctic Cooling Accelero S1 rev2. Ez talán még passzívan is lehűti a karid, de ha nem, akkor teszel rá egy 12centis ventit (mint ahogy én is) és tökéletesen, hangtalanul hűt.
-
varsam
őstag
válasz
szabofighter #2729 üzenetére
3650-re tökéletes az a hűtő (sőt még sok is úgymond). Ennyi pénzt még meg is ér sztem. Nekem Accelero S1 van, ahhoz is vannak alu hűtőbordák, teljesen jók, a semminél meg biztos jobb. Az a vga nem egy 4870-es top kártya, nem melegszik annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest