Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
Az Arctic Cooling elé helyezném a Noctua modelljeit, drágábbak, de nagyon csendesek, levegő szállításuk kiváló. A Coolink Bat procihűtőm ventijét Noctua 12 cm. 1200 rpm-re cseréltem, csendesebb és hűvösebb lett néhány fokkal. Bár nálam is egy 12 cm. A.C. PWM modell szipákol kifelé hátul a házban. Viszont a VGA-t Twin Turbó hűti, kiválóan.
-
szasanyi
félisten
Idle jók a hőfok, load már nem annyira. Nem hiszem, hogy gondod lesz vele, de ugye ez a hátránya a passzív hűtésnek... terhelés alatt sokkal jobban melegszik mint egy hasonló, aktív hűtéssel, és persze fűti a környezetét rendesen.
Még mindig nem értem, miért nem teszel rá a teljesen hangtalan ventit? Az idle hőfokok nem, de a load sokkal (15-20 fokkal) biztosan kevesebb lenne. -
sklopp
őstag
Hogy passzivan elvinné, sok dologtól függ. Elsősorban a házban meglevő légáramlástól, a futtatandó programtól stb. Egy erősebb gépigényű játék esetén már kérdéses hogy normál hőfokon tudja-e tartani a GPU-t. Emiatt írtam korábbi ajánlatomban a Twin Turbo-t. Miért pont itt a PH-n akarsz vásárolni? Az Árgépen is bőven talalász ajánlatokat. De ha ragaszkodsz a PH-hoz, akkor tegyél fel aprót a megfelelő rovatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged