- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys2
csendes tag
helló azt szeretném kérdezni hogy nekem van egy gigabyte hd 6970 oc2 es vga ám is egyszerüem feltelepitetem a legújabb vga drivert az amd oldalárol és azóta nem megy a 3 venti
a vga án nem tudjátok mi lehet a probléma? a ventik nem pörögnek nehezen ha megpörgetem elöre is köszönöm a válaszokat üdv
-
Paqito
senior tag
Üdv!
Bocs, de 7végén nem vtam netközelben....
De a lényeg! Ezt nézzd meg, ha esetleg még nem láttad volna [link] Itt a kép alapján nagyjából látod, hogy mekkora a cucc.
Itt egy kis mankó a forgalmazókról, de ugye hogy készleten is van-e az esetleges.... [link]
Ha nem, akkor esetleg Zalman VF700 is jó lehet, az ''lefelé'' foglalja a helyet, illetve kapod hozzá a memóriahűtőket is.
Legjobbakat -
myrra
senior tag
az a gondod hogy nem cserélődik ki a házban a levegő. ezért felhevül minden, főleg a vidókártyád mert az van a legintenzívebben használva a játékokba. persze a proci meg a többi is..
szerintem old meg minél előbb vagy egy házcserével vagy ventikkel hogy a házból kikerüljön a meleglevegő, mert előbb utóbb tönkre fog menni, valami.
alaplap, vga, proci, ram, vinyó. főleg ezek vannak veszélyben ha így folytatod
más meg amúgy sincs bent nagyon
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Üdv!
A magam részéről sosem értettem, hogy ezeket a komolyabb kártyákon miért erőlteti a Giga a passzív megoldásokat, illetve ha ennyire kitart mellette, akkor ne végezzen félmunkát. Szerintem gondolkozz el rajta, hogy egy nagyívű jobbkezes mozdulattal lendítsd a fiók mélyére a gyári hűtést, és valami ''tisztességes'' hűtőt rakj rá, amivel nyugodtak az iccakáid. Szvsz az összes olyan igazán jó kúler be lett már linkelve, ami Nálad szóba jöhet.... AC Silencer, Zalmi VF700, NorthPole etc
''A kérdés h van e a kártyán vajon tápcsati ventihez, és hogy mit érdemes akkor rá venni''
Miért kéne a kártyára tenni a tápcsatitNem jó valamelyik tyúkbél a tápból?
-
Paqito
senior tag
Fél év alatt tutti nem, mert az egyik legjobb barátomnál már több mint fél éve műxik faszányosan, minden gond nélkül. Azonkívül ezeken a cuccokon a nagyobb méretű venti lasabban forog, mint a pici vackok, tehát ez is mellette szól, illetve hogy kapsz még a ramokra is hűtőbordát. Egyedül a VGA-n a lyuktávolság a mérvadó, hogy felmegy-e a cooler.
Amit a #14-ben linkeltem nem jó, pl ez? [link]
Legjobbakat -
Paqito
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Revolut
- MotoGP & WSBK
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest