- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
Azt hogy pl lehet hogy az alaplap, lehet hogy csak a vga hőérzékelője. Körülnéztem pár külföldi fórumon, de ott nem írták le a végeredményt, hogy mi volt a hiba oka sajnos. Érdemes bogarászni külföldi fórumokon, meg megkérdezni a vga topicban itt PH-n. Nagy szaktudású emberek tudnak választ adni, akik lehet már találkoztak ilyen hibával többször is.
Én még nem találkoztam ilyen hibával, így sajnos csak találgatni tudok, valamint a külföldi fórumokon bogarászni.
De a hűtést én kizárnám. Az ilyen kritikus hőmérséklet szerintem 100 fok felett van. Akkor még megérteném, ha gameplay közben sötétülne így, de bootolásnál a kártya kb idle állapotban van
-
neko18
senior tag
Minden esetre furcsa hogy kritikus hőmérsékletet ér el és lenyomja már rögtön indítás után.
Valami komplexebb hiba lesz. Még várj hátha válaszol egy szaki is itt, meg érdemes a sima vga topikban is rákérdezni, hátha volt valakinek hasonló esete.Nem hiszem hogy a hűtővel lenne a gond, mert nem érhet el a vga bootolásnál akkora hőmérsékletet
-
neko18
senior tag
A 10 rövid sípszó cmos memóriahibára utal, szóval ez bonyolódik.
Ha van integrált videókártyád akkor próbáld meg azzal elindítani a gépet. Ha azzal sem indul akkor lehet hogy az alaplappal lesz gond. (a 10 rövid sípszó miatt)
A videókártya hűtőjét takarítottad? Van rajta hűtőpaszta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged