- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsole84
senior tag
válasz
FireKeeper #4805 üzenetére
Igaz, a Cpu hűtéshez akartam, bocs...
-
torogyuri
aktív tag
válasz
FireKeeper #4397 üzenetére
hát ezaz, amúgy azt se tudom hogy ez gyártótól függ mondjuk vagy az Nvidia-tól hogy milyen venti csatlakozó van rajt...
-
torogyuri
aktív tag
válasz
FireKeeper #4394 üzenetére
nem egészséges...csak az a kérdés akkor hogyan adok neki másképp áramot...?
-
torogyuri
aktív tag
válasz
FireKeeper #4394 üzenetére
ilyen a megoldásuk:
-
torogyuri
aktív tag
válasz
FireKeeper #4392 üzenetére
jaja, utólag gondolkodtam
és mennyi a sok? mert akkor maradok inkább a 7V-nál
-
Stirbi
addikt
válasz
FireKeeper #3846 üzenetére
5850-re picit moddolva felmegy(lecsipsz a lamellákbol azon a részen ahol nem fér el), de ez 5770 és 5750 nél már nem segitt
-
vzsryl
nagyúr
válasz
FireKeeper #3857 üzenetére
Sztem. jobb az úgy, ha ventilátort nem a gyártó választja hozzá. Én személy szerint biztosan S1-et vennék és nem Twin Turbot.
-
annonmi
tag
válasz
FireKeeper #3857 üzenetére
olvasgattam már a twin turbo után is de sokan azt irják, hogy nem tudják igazán szabályozni a ventiket rajta mert 3 tűs csati a kártyán meg 2, ezért nincs vezérelve hanem teljesen pörög ami szintén elég hangos, de lehet más nem ért hozzá, köszi az infót
-
darkdead
tag
válasz
FireKeeper #3859 üzenetére
És ezek közül melyik az ami tuti hogy macera nélkül rámegy?
Mod: Nagyon szépen köszönöm!!! -
icon
senior tag
válasz
FireKeeper #3844 üzenetére
-
Tanisz
senior tag
válasz
FireKeeper #3056 üzenetére
Asszem kezdesz meggyőzni, pláne a 300 RPM-mel és alacsony hőfokkal!
Esetleg nincs teszt 4870-hez ezzel a hűtővel?Ja és szerelési nehézség van az arctic cooling s1 rev2 vagy a twin turbo-nal?
-
Tanisz
senior tag
válasz
FireKeeper #3048 üzenetére
Na és mi van VRMekkel? Azok meddig forrnak fel?
Nekem egyedül a Thermalright T-Rad2 pont azért tetszik, mert lehet hozzá VRM hűtőbordát is kapni.
Az igaz, hogy ha mindent megveszel már hozzá, akkor jóval 15 rongy környékén van az egész!Hát lehet csak túlbonyolítom az egészet és jó lesz nekem egy arctic cooling s1 rev2 valami ultracsendes ventivel
-
Mika1227
őstag
válasz
FireKeeper #3050 üzenetére
Akkor ez jó halk venti? Átalakító csatlakozót nem lehetne hozzá venni, vagy ez csak forrasztással megoldható?
-
Mika1227
őstag
válasz
FireKeeper #3048 üzenetére
A tieden egy venti van? Én is rendeltem egy ilyen hűtőt és azon hezitálok milyen meg hány ventit tegyek rá!? Ez [link] jó lenne rá?
-
Tanisz
senior tag
válasz
FireKeeper #3042 üzenetére
Köszi!
Sokat emlegetik ezt az arctic cooling s1 rev2 -őt, tényleg annyira jó vagy twin turbo?
Az auras fridge-t kerestem, de úgy látszik itthon nem is lehet kapni
Nekem még a Thermalright T-Rad2 is elég meggyőzőnek tűnik, igaz kicsit borsos az ára. -
szasanyi
félisten
válasz
FireKeeper #2858 üzenetére
Nálam TwinTurbo volt rajta, azzal azt tudta mint a Sapphire gyári hűtője, csak zajtalanul. Az S1 rev2 + 120 mm venti páros is picivel jobb lehet, míg 2db 8 cm ventivel biztosan jobb, de úgy már zajosabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest