Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• --Disztroj--

senior tag

válasz Rayyy #18 üzenetére

Speckó kiterjesztések ikonjai böngészőből nyitva meg telós appon sincsenek a google driveban, de anélkül nem találod meg? Vagy mi ezzel a probléma?
    Desktopon sincs ikon, ha nincs telepítve a szoftver.

Én vagyok akkora ősember, hogy géphez ülök, ha meló van és ott úgy dolgozom a drivera, mintha egy vinyó lenne a gépben és mindenki látja a mappákat ugyanígy, akivel az meg van osztva. Ikonok, quick view, van minden. Exportokat meg minden eszköz és app olvas, így tényleg nemtom mi ebben a vállalhatatlan, de ha Ti telón akartok dolgozni speckó desktop progik filejaival mindenáron, akkor az a google felé egy irreális elvárás.
    A drive egy tárhely, nem szerkesztőprogi vagy olvasó a világ összes kiterjesztéséhez.

Adobe legtöbb cucca nagyon sz*rul optimalizált minden szinten, de emiatt és sok más hektikus dolguk miatt már alapból sem tárolnám a cloudjukon a melóimat, aminél fontosabb fileok nincsenek, amíg a project le nincs adva. Ezért nekem és még sokaknak tényleg nem fog hiányozni a tárhelyük, mivel sosem volt vállalható alternatíva.
    Talán azért is szűnik meg, mert nem volt akkor igény rá.

Nem akarom ennyire felszo.ni a google-t, de ennél tényleg messze jobb és biztonságosabb a drive, ahol nem csak Adobe, hanem bármilyen project filejai tárolhatók és nyithatók meg, akár letöltés nélkül.

Syl: Office dolgok natívak, szerkeszthetők minden os-n, mert mindenkinek kell és megvolt a tömeges igény rá, de egy inDesign file olvasás az miért kéne hogy natív legyen szerinted? Integráljanak a google driveba minden cég szofveréhez projectfile olvasót, hogy Te a kanapén tudd nézni a százoldalas inDesignt a telódon amit lusta vagy kiexportálni?! Én úgy látom hogy neked ennyi a gondod valójában és hogy két katt lenne megoldani.

kilua: Én még az életben nem találkoztam ezzel, pedig jogvédett zenék meg minden van a tárhelyemen a munkámból adódóan. Milyen jellegű volt a szóban forgó jogvédett tartalom? btw havi 800 Ft-ba fáj 200 giga a driveon. Belehalós ;]

Új hozzászólás Aktív témák