- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Speckó kiterjesztések ikonjai böngészőből nyitva meg telós appon sincsenek a google driveban, de anélkül nem találod meg? Vagy mi ezzel a probléma?
Desktopon sincs ikon, ha nincs telepítve a szoftver.
Én vagyok akkora ősember, hogy géphez ülök, ha meló van és ott úgy dolgozom a drivera, mintha egy vinyó lenne a gépben és mindenki látja a mappákat ugyanígy, akivel az meg van osztva. Ikonok, quick view, van minden. Exportokat meg minden eszköz és app olvas, így tényleg nemtom mi ebben a vállalhatatlan, de ha Ti telón akartok dolgozni speckó desktop progik filejaival mindenáron, akkor az a google felé egy irreális elvárás.
A drive egy tárhely, nem szerkesztőprogi vagy olvasó a világ összes kiterjesztéséhez.
Adobe legtöbb cucca nagyon sz*rul optimalizált minden szinten, de emiatt és sok más hektikus dolguk miatt már alapból sem tárolnám a cloudjukon a melóimat, aminél fontosabb fileok nincsenek, amíg a project le nincs adva. Ezért nekem és még sokaknak tényleg nem fog hiányozni a tárhelyük, mivel sosem volt vállalható alternatíva.
Talán azért is szűnik meg, mert nem volt akkor igény rá.
Nem akarom ennyire felszo.ni a google-t, de ennél tényleg messze jobb és biztonságosabb a drive, ahol nem csak Adobe, hanem bármilyen project filejai tárolhatók és nyithatók meg, akár letöltés nélkül.
Syl: Office dolgok natívak, szerkeszthetők minden os-n, mert mindenkinek kell és megvolt a tömeges igény rá, de egy inDesign file olvasás az miért kéne hogy natív legyen szerinted? Integráljanak a google driveba minden cég szofveréhez projectfile olvasót, hogy Te a kanapén tudd nézni a százoldalas inDesignt a telódon amit lusta vagy kiexportálni?! Én úgy látom hogy neked ennyi a gondod valójában és hogy két katt lenne megoldani.
kilua: Én még az életben nem találkoztam ezzel, pedig jogvédett zenék meg minden van a tárhelyemen a munkámból adódóan. Milyen jellegű volt a szóban forgó jogvédett tartalom? btw havi 800 Ft-ba fáj 200 giga a driveon. Belehalós
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest